Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
Evet beyler ilan daha pasif ama biri bu arabayı alsın artık. Mehmet abinin eski arabası Türkiye'de başka yok, tam anlamıyla koleksiyon değeri olabilecek bir araba...

Enriko'da da 3.0 Spider var,tek değil 2 :D Zamanında ithal etmişler,autoshow'da fiyatı da vardı spider 3.0'ın ama kaç tane satıldı meçhul.Piyasada gezen sadece bu kırmızı!
Zamanında tek olmadığını birilerine ben de çok söylemiştim.. Senle konuşmuştuk hatta bu konuda geçenlerde... Satılık Türkiye'de tek kırmızı ;)

Anıl

Spider muhabbeti geçmişken,geçenlerde Murat (GTV06) arkadaşımla konuşuyorduk,kendisi de amblem değiştirmeye Akoto'ya gitmiş,ondan önce de bir spider varmış,kırmızı renk, orta yaşlı bir amcanın daha 10bin km civarındaymış adam sokağa çok nadir çıkarıyormuş aracı,Ankara'da da saklı bir cevher var demek ;)
Bizim Manisa'da da yakın zamana kadar gördüğüm sarı bir fiat coupe vardı,sıfır gibi ilk sahibinden,birgün herzaman aynı yoldan yürürken camları boyalı bir dükkanın önünden geçiyordum ama içerisi görünmüyordu önü de kaldırım! Bir zaman yine oradan geçerken kaldırımdan takozla indirilmiş sarı fiat coupe'yi gördüm,adam aracı yıkamış duruyordu,resmen yanıyordu sıfır gibi...sonra oradaki arkadaşlara sordum araç daha 10 küsür bin km'de imiş ve adam o dükkanı bunu saklamak için tutmuş,son 2-3senedir görmüyorum kendisini,kısaca satılık olmayan görmediğimiz,alakasız yerlerde cevherler yatmakta!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Burak

Doğru söylüyorsun , izmirde 2 tane 8c var ( özgörkey ve cevher ) adamların koleksiyonlarında bilmediğimiz neler vardır ?  :D
1997 Gtv V6 TB

blackgear

Doğru söylüyorsun , izmirde 2 tane 8c var ( özgörkey ve cevher ) adamların koleksiyonlarında bilmediğimiz neler vardır ?  :D

Ki 8C lansmanı sırasında Türkiye' ye sipariş gönderilemeyeceği için Türk müşterilere direk kapatmışlardı satışları. Ben öyle duymuştum en azından. Geçen bir topikte daha geçti bahsi, yazdım ben de TR de 8C  yok, işte bu yüzden falan diye, hoop bi baktım iki tane 8C fotosu TR plakalı :)) Rezil rüsva oldum resmen :p :))

Burak

Bir keresinde de arkasın maserati spider'ına denk gelmiştim serviste km şini hatırlamıyorum ama bakım için servise çekiciyle gelmişti , gerisini siz hesap edin artık.
1997 Gtv V6 TB

emin

ilgilenen olursa arasın yapalım pazarlığımızı >:D
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

depeche101

:o :'(

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

TRUPHASE

Gerçekten çok temizmiş :)
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

wolkanku

emin kız arkadaşımda mini cabrio var. onu belki satacak.
satarsa daha büyük bir şey almak istiyor ama ben senin aracını 2-3 gün önce göstermiştim beğenmişti :)
aklımızda ;) ama minin satılması gerekiyor önce
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

emin

mini cabrio ile takaslayalım aklımda vardı o araç
varsa ilanı atsana abi.

dragut

Bu sitede almak istediğim üç araçtan birisi. Hayırlısı olsun
"Alfa sevgisi"

blackeyekenan

Gt 17 cok kollu orjinal jant fiyatları nedir arkadaşlar,,

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

emin

Bu sitede almak istediğim üç araçtan birisi. Hayırlısı olsun

valla arkadaşlar nakit satabilirsem yerine 15-20 liralık bir dizel düşünüyorum, onun dışında alternatifleri değerlendireceğim. 3 yıla yakın süredir keyifle kullanıyorum, aracı neredeyse baştan yarattık, yayından spacerına difüzörüne jantına ayna kapağından pedal setine kadar eksiksiz bırakmaya çalıştık. Gidecekse bizden birine giderse çok sevinirim. Aracı haftada bir gün keyfe keder işe gitmek için kullanıyorum şuanda, haftasonları sürekli motor üzerindeyim.

Alfadanadam

Emin'cim hayırlısı olsun.
Evin geniş-yolculuk amaçlı aracını benim kullanacağım bir araçtan, eşimin kullanabileceği otomatik-dizel ve büyükçe araç fikri ile değiştirdik bir süre önce. Kısmet olursa eşime Peugeot 3008-5008 gibi dizel-otomatik bir araç alacağız. Ondan sonra benim "ne tür" bir araba alacağımın bir önemi olmayacak. Senelerdir hayalini kurduğum durumdu bu aslında. Ne gtv'ler, GT'ler gitti bu yüzden. Eğer planları gerçekleştirebilirsem ki kısa vadede pek mümkün görünmüyor, o zaman aklımda ilk araç Mito :)
Eskiden hedef "dizel 159"du, ama alınacak aracın "dizel ve büyük aile aracı" olma şartı kalkınca, Turbo Benzina Mito daha çekici ve eğlenceli geliyor :)

emin

abi dizel 159'u bende düşündüm işe başladık işte üstümüze başımıza yakışan bi araba niyetine.
ödeyeceğim vergiyi bi kenara koydum üstüne para vereceğim geçmişini bilmediğim bi araba alacağım.
bir de mito ile aynı yakacak kalsın dedim =)

erdem1904

Emin fiesta al o halde... Son makyajlı kasanın bir altı olandan... Kullanımı falan çok rahat... Tipide fena değil.. Chiple falanda 90 küsür beygirlere çıkıyor... Bütçeyi 25-30 aralığına çekersen kafan rahat binersin...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

KAKIRMAN

Afaroz edilecekler belli oldu. Ben de kendimi afaroz edeceğim şu aralar. Valla şu motor olayı İstanbul trafiği için nimetmiş...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ihsany

Hayırlı satışlar Emin Bey. Mito umarım siteden birisine gider  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Fatihob

Aaa bu kırmızı MiTo yinemi satılık. Bülent abi alcaksa satılsın yoksa satılmasın :D
..

Alper

LPG 'li Mito...

emin

Emin fiesta al o halde... Son makyajlı kasanın bir altı olandan... Kullanımı falan çok rahat... Tipide fena değil.. Chiple falanda 90 küsür beygirlere çıkıyor... Bütçeyi 25-30 aralığına çekersen kafan rahat binersin...

mito satılırsa alacağım tek araç pujo 207 hdi =)
pujoya dönüş. yeni kasa fiesta iyi ama eskileri Allahlık

Gouki

Herşey gönlüne göre olur umarım Emin'im.

agucba

Emin, Cumartesi günü Mengerler'de iken aslında geçen sene gelmesini beklediğim Lancia Ypsilon'u gördüm. Artık gelmiş Türkiye'ye ve 1.2 lt'lik versiyonun fiyatı 35.000 TL'den başlıyormuş. Sanırım 0,9 litrelik MultiAir versiyonunda otomatik vites seçeneği olacakmış. Belki onun fiyatı daha uygun olabilir. İstersen bir bak.

///////////////

agucba

Murat Bey'in 159ti si...En son Marmaris'teydi 66binTL isteniyordu...İzmit'e gelmiş fiyat 61750 ye inmiş.

Ahhh ahh... İmkanlar ve şartlar farklı olsaydı keşke.  :(

///////////////