Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Asıl 65 binde 2009 159 vardı bugun satıcının ş.sizliğinden onu kaçırdım hala sinirim geçmedi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırdır abi? Sen 159u tekrar 159 almak için mi sattın yoksa? Niye ki bu macera?
:D :D sorma ya..
159 u satıp %50 kar edeceğim bir işe para yatırcaktım neyse uzun hikaye sonrasında da jip tarzı birşeye niyetlenmiştik hem o iş olmadı yani parayı çoğalatamadık tam aksi azalttık  :duvar: hemde 159 ateşini söndüremedik 8)
sonuçta kesin birşey yok büyük ihtimal daha makul birşeyle bir süre idare edeceğiz ama 65 binde fırsat bir araç çıkınca heyecanlandım  ve arayıp anlaştımda sayılır ama satıcının dingilliğine geldikyani her an dönüşüm muhteşem olabilir :haydi:
yada çok abuk subuk bir dönüş yapabilirim bütçeyi belli edemiyorum ama bir ara senle insignia hakkında da konuşalım ;)
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

Asıl 65 binde 2009 159 vardı bugun satıcının ş.sizliğinden onu kaçırdım hala sinirim geçmedi

Hayırdır abi? Sen 159u tekrar 159 almak için mi sattın yoksa? Niye ki bu macera?
159 u satıp %50 kar edeceğim bir işe para yatırcaktım neyse uzun hikaye sonrasında da jip tarzı birşeye niyetlenmiştik hem o iş olmadı yani parayı çoğalatamadık tam aksi azalttık  :duvar: hemde 159 ateşini söndüremedik 8)
sonuçta kesin birşey yok büyük ihtimal daha makul birşeyle bir süre idare edeceğiz ama 65 binde fırsat bir araç çıkınca heyecanlandım  ve arayıp anlaştımda sayılır ama satıcının dingilliğine geldikyani her an dönüşüm muhteşem olabilir :haydi:
yada çok abuk subuk bir dönüş yapabilirim bütçeyi belli edemiyorum ama bir ara senle insignia hakkında da konuşalım ;)

Anladım. Bu durumda evdeki bulgurdan olmuş oldun yani :D Neyse insignia listende galiba, istediğini sorabilirsin abi baya bilgi sahibi oldum çıktığı günden bu yana. Yardımcı olurum.

Utku

Anladım. Bu durumda evdeki bulgurdan olmuş oldun yani :D Neyse insignia listende galiba, istediğini sorabilirsin abi baya bilgi sahibi oldum çıktığı günden bu yana. Yardımcı olurum.

Bulguru ben yiyorum, gayet güzel pişirmiş, sağolsun :)
Bi süre yumurtayla idare etmeyi düşünüyor üstad
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

hi_cazz

Bulguru ben yiyorum, gayet güzel pişirmiş, sağolsun :)
Bi süre yumurtayla idare etmeyi düşünüyor üstad

O kadar söyledim abi ararsın bak diye dinlemedi. Şimdi yana yakıla temiz 159 arıyor. :D

Note 3 ile tapatalklandı

talin

if in doubt, flat out!
Insignia OPC

Tolga033

Bu ne abi.  :S

Fatihob

..

burak_unsal

Masrafsız, "DEĞİŞENSİZ" 2008(?) model 147 buldum arkadaşlar kaçırmayın bence :D
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

ozoozo

Masrafsız, "DEĞİŞENSİZ" 2008(?) model 147 buldum arkadaşlar kaçırmayın bence :D

Bu arada hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam.

lyolcul

bu da değişensiz :) masrafsız :)

Tolga033

Bunu gördünüz mü ?  :)  :duvar:

iceberg156

Bunu gördünüz mü ?  :)  :duvar:

:S

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Sercan Keklik

uzak durun arabada 1 degil kafadan 10 lıra hasar var ve ön şase falan paramparça
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

blackgear

Şu araç hakkında bilgisi olan var mı? Forumda da arayamadım açıkçası :(

Konu biraz acil. Bir arkadaşımın kuzenine alınacak. Eğer alım satım gerçekleşirse araç Bursa' ya gelecek.

Teşekkürler.

ozoozo

TRSemih

Şu araç hakkında bilgisi olan var mı? Forumda da arayamadım açıkçası :(

Konu biraz acil. Bir arkadaşımın kuzenine alınacak. Eğer alım satım gerçekleşirse araç Bursa' ya gelecek.

Teşekkürler.

Arkadaşının kuzeni bence hiç kaşınmasın Kadir :D
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

blackgear

Bildiğin bişi mi var Semihim? (Bu arada anahtarlıklar hala sende, para da hala bende :)) )

TRSemih

Yok abi yok :) Poh atmayim şimdi.

Mal benim para senin Kadirim :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

blackgear

He işte, ben de onu diyom, normal şartlar altında (NŞA) malın benim, paranın da senin olması gerekmez mi?

Neyse konuyu daha fazla kirletmeyelim, yiyosa özele gel :D :haydi:

TRUPHASE

Kesin öyledir :)

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

burak_unsal

Kesin öyledir :)

İlan tam bir matematik problemi..

Eğer aracın hasarı sadece 750 tl'yse ve piyasa değeri 26000 tl den başlıyorsa;

26000-750=25250
25250-18900= "6350" TL

Yani, hadi bütün yazanlara inandık diyelim de;

6350 TL zararla satacak kadar keriz misin acaba demezler mi ya adama? :D
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

erdem1904

Yanlış hesap :) Piyasa değerinden zaten hesaplamayacaksınız. Bu araçta 10.000 tl hasar kaydı olacak arayıp konuşmuştum ilana girdiği zaman... kafadan değeri 5-6000 tl düşecek. Toplansa da edeceği en fazla 20.000 tl. O da öncesinde ciddi kazası ve değişeni yoksa... Kaput bükülmüş muhtemelen değişir. Sırf görünen kısımsa yapılacaklar en kötü 1500 masrafı var. Orjinal mercek xenon farlarında hasar yokmuş.... 15-16 aralığında verirlerse değer yoksa alınmaz..  ;) Aslında adamlar keriz değil uyanık :) Tramerde kaydı görünmeseydi o zaman bu rakamada alınırdı...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

TRUPHASE

İnsan ne sattığını bilemez mi  :duvar:

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Onur ÖZTÜRK

uzak durun arabada 1 degil kafadan 10 lıra hasar var ve ön şase falan paramparça
Arkadaşım bu arabaya bakmaya gitmişti. Sanırım sahibi pek bilgili değil yada bu aracı biryerlerden aldı ama beklediği gibi çıkmadı.

Sahibi açıkça araç başında söylüyormuş ama telefonda falan bahsetmemiş hiç. Şasede çatlak var, şöför kapısının açma kolu yok, scudettoda eksikler var, aracın içindeki havalandırma ızgaraları falan yok ve araç bu fotoğraflarda göründüğünün 10'da biri kadar diri durmuyor.

Alıcısına geçmiş olsun :D
                                                                                                                           Stile Italiano

Onur ÖZTÜRK

Sahibinden gerçek anlamda full+ full. bir arkadaşın tanıdığının aracı. sahibi Fiat Göker otomotivin sahibinin oğlu. Kendine özel getirtti. Bose ses sitemi, skywindow ve 8c kırmızısı. kendi servislerinde neredeyse her hafta yada her ay bakımda olan bir araç. Bence kaçmaz ama kısmet işte, bu paralara çıkamıyorum :duvar:
                                                                                                                           Stile Italiano