Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 147 mk1 (10 NA 147)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jaaaa!

Herkese iyi geceler. Bugün tam bir sene önce bin bir zahmet ile You are not allowed to view links. Register or Login abimden aldığımız 147 aracımı satmaya karar verdim. Sadece 8 bin km kullandığım aracımı satma nedenim kesinlikle hoşnut olmadığımdan veya beğenmediğimden model yükseltmek istediğimden değildir. Kendi aracımı övmek gibi olmasın ama her şeyiyle kombinasyonu, konforu, yürürü ile benim için çok özel çok güzel ve çok uyumlu bir araç fakat son zamanlarda geçirdiğim talihsiz olaylar ve bulunduğum semt aracımı ve beni zorlamak durumunda. Kasıtlı olarak ve ya kaza ile bir çok olay yaşandı mahallemde gözüm gibi baktığım aracımın kapıları tekmelendı, aynası kırıldı, vurup kacıldı son olarak da daha yeni boyattığım kapıma vurup sol stop u kırmışlar arka tamponuma ufak bi delik açmışlar sol arka kapıma sürtmüşler vs. Bugün bunları gördükden sonra Aracımın buraya layık olmadığını ve daha fazla zarar görmesini istemediğimden bu ilanı açmak durumunda kaldım.

Her araçta olduğu gibi benim aracımında + ları ve - leri var bunları uzun uzun yüz yüze veya telefonda ciddi alıcılarla görüşebilirim kısaca burdan gecicek olursam

-Kaporta durumu yukarıda bahsettiğim gibi çok iyi değil ama eksikleri ufak tefek şeyler
-Lpg enjektörlerinden 1 tanesi tıkalı çok büyük bi etki yok performans olarak da yakıt olarakda fakat değişmesi gerekmekte
-Tampon ve kaputta çok taş izi var boyatılması gerekmekte
-İç mekanda kapı tutma kollarında ve cam açma tuşlarında soyulmalar mevcut bunlar sökülüp plastidiple boyana bilir ben bilmediğim için yapamadım

+Eşsiz kombinasyonu ile yaşını hiç belli etmeyen bir araç çevremce cok sevilen bi iç mekanı var
+Türkiyede sayılı araçların %99'un da olmayan anahtar ile cam ve sunroof açılıp kapanma sistemi
+Çok iyi durumdaki mekanik, elektronik ve yürüyeni
+Düşük tüketimi ve tatmin edici lpg performansı
+Sunroof, taba deri döşeme, 16 teledial jant, Bose ses sistemi ve 10'lu cd changer ile Mükemmel kombinasyonu

Bügüne kadar her ne kadar uğraştıysam da ki forumdaki konularımdan da bakılabilir aracın kozmetik olarak güzelleşmesi adına herşeyi yaptım fakat bir türlü bu aksiliklerden dolayı başaramadım. Arabayı alır almaz 1 hafta sonra komple pasta cila ve boya koruma + bazı hafif ciziklerine rötüş yaptırdım. Her hafta sonu kendim bizzat iç dış komple temizliğini (Çok sık binmediğim halde) Her temizlik sonrası detaylı cilasını, lastik ve plastik aksam parlatıcısını kullandım. Her ay detaylı el pastası ve Sonax' ın Nano Boya korumasını ellerimle attım. Jant parlatıcısı Yıkama şampuanı gibi basit şeyleri zaten saymıyorum bunları her yıkamada kullandım. İç mekanda deri koltukların sıcak su ve mikrofiber bez ile detaylı temizliği bunun dışında tavan taban temizliği ve torpido deri bakım sütlerini kullandım. Bunun dışında You are not allowed to view links. Register or Login abimin emanetini ben tam mekanik bakımlı aldım ve sadece 8 bin km yaptım. Bana pek fazla bir bakımı kalmadı fakat 5 bin km de komple yağ ve filtre bakımını yaptırdım. Bujilerini değiştirdim, lpg 10bin bakımını yaptırdım bu süre zarfında muayenesinide yaptırmış oldum.

Aracımın satın aldığımda iki yanının da boyalı olduğunu önceki sahibinde bir cisimle cizilmiş olduğunu bilerek aldım. Bende ikende hem konuda resimleri hemde bende detaylı resim ve belgeleri olarak sağ tarafını 2 kere yüzeysel olarak sürtme den dolayı boyattım her hangi bir darbe kesinlikle olmamıştır. Bunun dışında kaputta tavanda ve bagajda kesinlikle boya yoktur.

Araç 2003 147 mk1 162 bin dedir aracın bütün scr si benden önceki hali aşağıda vericeğim konularda mevcuttur. Bunun dışında aracın bütün sahipleri forumdan olduğu için ve bende bir alfisti olduğum için forumda kalmasını çok istiyorum bu nedenle henüz sahibindene konu açmadım detaylı bilgi ve her türlü muhabbet için, aracı görmek için ortak bir yerde buluşulabilir veya telefonda konuşula bilir. Aracı alırken yanında gelen 2 adet michelin kış lastiği (sadece 1 ay kullanıldı) Yanında verilecektir. Fiyat olarak piyasaya baktığımda tam anlamıyla 5 para etmez 147 lerin 22 - 24 arasına koyulduğunu görüyorum ve ben aracımın bunlara göre kat kat iyi olduğunu düşünüyorum (Takdir edersiniz ki kombinasyonuyla ve bakımlarıyla tam bir alfisti aracı) Şu anlık fiyatı 24.500 olarak belirledim tabiki bu foruma geçerli fiyatım değildir.

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login)/

Tel : 0539 436 35 34

Telefondan veya siteden msj ile ulaşılabilir.
Not : Aracın bütün resimleri konularda mevcuttur.
M.byrkc

Jaaaa!

Bu Sabah sağ aynamı da hafif kırmışlar daha yeni gördüm buraya ekliyeyim bilginiz olsun..  :duvar:
M.byrkc

Adalı35

nasıl bir semtmiş orası bence evi de taşıyın bir an önce :alfisti:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Jaaaa!

Hayırlısıyla üniversite durumum olursa taşıyıcaz zaten bir an önce  :alfisti:
M.byrkc

Utku

Mahmut annenle bu konuyu konustuk, care beylikduzu..
Hem egitiminiz hem yasam kaliteniz adina bu hareketi yapmalisiniz.insanin yıllarca yasadigi semti degistirmesi kolay degil ama inanin ailece daha mutlu olacaksınız.istanbulda bahcelievler kadar ederinden fazla degere sahip bir semt yok.

Arabayı satmana gonlum hıc el vermiyor ama bilesin
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Jaaaa!

Mahmut annenle bu konuyu konustuk, care beylikduzu..
Hem egitiminiz hem yasam kaliteniz adina bu hareketi yapmalisiniz.insanin yıllarca yasadigi semti degistirmesi kolay degil ama inanin ailece daha mutlu olacaksınız.istanbulda bahcelievler kadar ederinden fazla degere sahip bir semt yok.

Arabayı satmana gonlum hıc el vermiyor ama bilesin

Abi benim satmaya zaten hiç gönlüm yok fakat hergün böyle bir yerine zarar gördüğünü görünce çok canım sıkılıyo. Bir kaç güne kaldırırım ilandan gibime geliyo
M.byrkc

dark1983

İmkanım olsaydı kaçırmazdım. Güzel Alfa.

Incablue

Ne kadar sinir bozucu bir durum. Kasıt mı var yoksa gerçekten talihsizlikler mi kardeşim :(

Jaaaa!

Ne kadar sinir bozucu bir durum. Kasıt mı var yoksa gerçekten talihsizlikler mi kardeşim :(
Büyük ihtimal heralde kasıtlı  :duvar:
İmkanım olsaydı kaçırmazdım. Güzel Alfa.
Teşekkürler sağolun inşallah nasip eder çok özel bir araç  :alfisti:
M.byrkc

mahoretti

üzücü bir durum... benim aklıma gelen hemen aracın amblemindeki haç ile ilgili birilerinin takıntısı olduğu yönünde...  :duvar: :duvar: :duvar:

Incablue

üzücü bir durum... benim aklıma gelen hemen aracın amblemindeki haç ile ilgili birilerinin takıntısı olduğu yönünde...  :duvar: :duvar: :duvar:

Önündeki haçı görüp, anlayıp, kendini kurup arabaya zarar veriyorsa, o kişiyi hemen hadım edip çoğalmasını engellesinler. Dışarıda da deveyle gezsin hocam  >:(

mahoretti

sırf logodan dolayı Alfa almayan yada alınca logoyu değiştirenleri biliyoruz maalesef.

hi_cazz

Gerçekten can sıkıcı durumlar. Muhtemelen ortak görüş olan logo ile alakalı terbiyesizlikler bunlar. Kıt Düşünen insanların yapacağı Şeyler. Gerçi insan demek bile Gücüme gidiyor ya neyse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jaaaa!

Önündeki haçı görüp, anlayıp, kendini kurup arabaya zarar veriyorsa, o kişiyi hemen hadım edip çoğalmasını engellesinler. Dışarıda da deveyle gezsin hocam  >:(
sırf logodan dolayı Alfa almayan yada alınca logoyu değiştirenleri biliyoruz maalesef.
Gerçekten can sıkıcı durumlar. Muhtemelen ortak görüş olan logo ile alakalı terbiyesizlikler bunlar. Kıt Düşünen insanların yapacağı Şeyler. Gerçi insan demek bile Gücüme gidiyor ya neyse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok haklasınız düşüncede ayrılıklar insanların malına zarar vermeyi gerektirmez fakat gördüğünüz gibi olanlar bunlar aracımdan çok memnunum bu segment de bu fiyat aralığında eşsiz gördüğüm bi araç gerek doluluk gerek konfor gerek görünüş olarak fakat bu tip olaylar olunca benimde hevesim kaçıyo malesef yinede maşallah görüntüde kötü fakat motor durumu çok iyi 2 gün önce istanbul silivri yolunda lpg de zorlanmadan 200 ü gördü ibre ve hala istekliydi ben kıyamadım zorlamadım  :)) :alfisti:
M.byrkc