Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 147 mk1 rosso. Distinctive + sunroof

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad

Arkadaşlar,
Araç Alpin servisten Serdar ustamızın aracı. Sabah gittiğimde gördüm ve hayran kaldım. Bu toplara pek girmem ama araç gerçekten mükemmel temizlikte belki buradan bir Alfisti kardeşimin işine yarar diye paylaşmak istedim. Üstelik kondisyonuna göre çok uygun fiyatla vereceğini biliyorum.
Araç 130.000 km de. Bakımlarının tamamı yapılmış durumda. Ekstra bir masrafı yok. Distinctive donanımlı ve sunrooflu.
Araçta değişen yok, sanırım 2 yada 3 parça boyalı.
Birkaç resmini aşağıda paylaşıyorum. İsterseniz kendisiyle iletişime geçebilirsiniz. Ben de telefon numarasını verebilirim. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına hiçbir ticari kazancımın olmadığını tekrar üzerine basa basa belirtmek isterim. Sadece araç çok güzel olduğundan belki bir arkadaşımızın işine yarar diye paylaşıyorum.

ATA

Ne kadar istiyorlar? Bir arkadasim icin bakiyorum.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalk

Ata,
Tam emin olmamakla birlikte 20-21 civarı dedi gibi anımsıyorum ama forumdan aradığını söylersen yardımcı olur. Uyguna bırakırım demişti burası için. İstersen özelden numarasını verebilirim. Benim de selamımı söylersen gereğini yapacaktır. Kendisi rica etmişti burada yayınlamam için.

ATA

Tapatalk

Ata,
Tam emin olmamakla birlikte 20-21 civarı dedi gibi anımsıyorum ama forumdan aradığını söylersen yardımcı olur. Uyguna bırakırım demişti burası için. İstersen özelden numarasını verebilirim. Benim de selamımı söylersen gereğini yapacaktır. Kendisi rica etmişti burada yayınlamam için.

Ben özelden numarayi alsam iyi olur. Bence fiyat denildiği gibi temizse normal. Ama işte piyasada daha ucuzu olunca, biz arkadaslarimiza tecrubelerimizi anlatsakta markaya uzak olanlanlar kafasinin dikine gidebiliyor. :) arkadasim daha ucuzlara bakiyor şu aralar. Son ne olur öğrenelim genede alacaksa temiz bir sey alsin bari.

Tapatalk
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Murad

Tapatalk

Ata,

Ben özelden numarayi alsam iyi olur. Bence fiyat denildiği gibi temizse normal. Ama işte piyasada daha ucuzu olunca, biz arkadaslarimiza tecrubelerimizi anlatsakta markaya uzak olanlanlar kafasinin dikine gidebiliyor. :) arkadasim daha ucuzlara bakiyor şu aralar. Son ne olur öğrenelim genede alacaksa temiz bir sey alsin bari.

Tapatalk
Dostum haklısın. Ben numarayı özelden gönderdim sana. İyi niyetli bir insandır fiyat konusunda üzmez diye tahmin ediyorum. Öyle çok bi kar bekleyerek yaptığı bir iş olmadığını net olarak biliyorum. Hayırlısıysa olsun diyelim.

ATA

1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Murad

Burdan tekardan teşekkürler

Tapatalk
:arkadasim:

gonzalo

Burdan tekardan teşekkürler

Tapatalk

araç hala satılıkmıdır acaba
birde bu mk1 ile 2 arasındaki fark nedir :)

erman

Mk 2nin on kaput farlar tamponlar arka stop arka tampon bagaj on göğüs km gostergeleri farklidir ;)

Murad