Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

SATILIK 147 ti

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aragorn991402

147 alma ve alfayla ilk kez tanışma arefesinde olan birisi olarak bu ilan ilgimi çekti. Ancak biraz daha detaylı araştırmak istiyorum. İlanı takipteyim.

Gouki

Aramıza hoşgeldiniz Umut bey.

dragut

Aramıza hoş geldiniz Umut Bey. Merak ettiğiniz her şeyi gerek buradan, gerek özelden veya telefondan istediğiniz zaman sorabilirsiniz.
"Alfa sevgisi"

aragorn991402

cok tesekkur ederim arkadaslar, boyle bir gruba dahil olmak gercekten cok guzel bir duygu. arastirmalarim devam ediyor :)

extinct

bende aranıza katılma amacındayım önceliğim 156 sonra 147 bakalım hayırlısı

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
147 alma ve alfayla ilk kez tanışma arefesinde olan birisi olarak bu ilan ilgimi çekti. Ancak biraz daha detaylı araştırmak istiyorum. İlanı takipteyim.

Sadece koltukları ve orjnal şekilde gelen Bose müzik sistemi bile için tercih edebileceğiniz bir araç... Alfa GT koltuklarına sahip olmak, sadece bu modelde gelen Ti jantlara sahip olmak ve sadece müzik dinlemek için bile arabanıza gitmenizi sağlayacak kalitede ses için herşeye değer ;)

hi_cazz

Sadece koltukları ve orjnal şekilde gelen Bose müzik sistemi bile için tercih edebileceğiniz bir araç... Alfa GT koltuklarına sahip olmak, sadece bu modelde gelen Ti jantlara sahip olmak ve sadece müzik dinlemek için bile arabanıza gitmenizi sağlayacak kalitede ses için herşeye değer ;)

Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca aracın sahibi ile görüşürseniz aracı alacağınızı düşünüyorum. Aracının tamamen arkasındadır.

dragut

Volkan abi ve Halit, aracımla ilgili güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bu arada eski ilanı yayından kaldırdım. Bugün veya yarın daha yeni ve daha güncel bir ilan koyacağım. Araçla ilgili son durum şöyle:

-Değişen yok. 4 parçada boya var. (Aldığımda 2 parça diye biliyordum. Sol ön ve sağ arka çamurluğun haricinde sağ ön ve arka kapıda da boya çıktı. Ama darbe sonucu oluşan macunlu boya değil kesinlikle. Tahminimce çizik gibi bir şey.)

-Şu anda 124.100 km'de

-Sağ arka kapının alt tarafında sürtme izi ve üst tarafta kasti olarak yapılmış 20 cm uzunluğunda bir çizik var. Üstüne rötuş boyası attırmıştık daha önce; ama boyanmadan da güzel bir pasta cila ile yapılabilir diye boyatmadık. (Görüntüyü çok da bozacak kusurlar değil)

-Memleketteki arazi şartlarından ve aracın 17'' jantlı ve spor yaylı oluşundan ön takımlardan yavaş yavaş takur tukur sesler geliyor. Ama kesinlikle garç gurç sesler yok.

-Varyatöreden ilk çalışmada 3-4 saniye dizel sesi geliyor. (Hatta bazen gelmiyor.) Yağ değiştirme periyotlarına ve Alfa kullanma prensiplerine uyduğunuz müddetçe sorun büyümüyor.

-Lastiklerin değişmesi gerekiyor. (100 km hızdan sonra çok da güvenli değiller. Kısa mesafelerde ve düşük hızlarda sorun yok.)

-Park sensöründe temas sorunu var sanırım. Bazen devreye girmiyor. Yaptıracağım. Bunu dışında sürücü tarafındaki güneşlikte de hafif aşağı sarkma var.

Araçla ilgili bildiğim her şeyi yazdım. Şu an en önemli ihtiyacı lastikler. Diğerleri çok elzem değil. Görüntü konusunda titiz olanlar güzel bir pasta cila ile aracı şahane bir görünüme kavuşturabilirler. (Burada büyük şehirlerdeki gibi pasta cila işi uzmanca yapılamadığı için yaptırmadım) Bu ihtiyaçları göz önünde bulundurduğumda pazarlıksız son rakam olarak 26.000 TL düşünüyorum. Aracı alacak olan arkadaş, bu fiyatın aracın hakkettiğinin çok altında bir rakam olduğunu kullandıkça anlayacaktır.
"Alfa sevgisi"

dragut

Yeni sahibinden ilanı;

"Alfa sevgisi"

antihero

Hayırlısı olsun, ilan güzel olmuş
145 QV
156 2.0 SW SS
145 1.6 TS Sportivo

Alfadanadam

İlan bence de güzel. Hayırlısı olsun.

Tapatalk

dragut

Hayırlısı olsun, ilan güzel olmuş

İlan bence de güzel. Hayırlısı olsun.

Tapatalk

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Umarım hayırlısı olur.
"Alfa sevgisi"

dragut

Araç satışından şimdilik vazgeçtim. Konu kitlenebilir.
"Alfa sevgisi"