Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

SATILIK 156 İÇİN BOSE SES SİSTEMİ...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

romeo37

You are not allowed to view links. Register or Login
Eski 156'im olsaydi hic kacirmazdim, arabanin orjinalligini hic bozmadan harika bir ses sistemi sahibi olacak sansli 156'li... Fiyatta gayet iyi... Hayirli satislar dilerim

Alper Tura
Teşekkürler...

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login

Kibitzer

Bose kesinlikle harika. Bendeki biraz problemli kablolarında temassızlık olduğu için ama araçta ses sistemi için bagaj hacminden feragat etmeden gayet doyurucu basslar ve kaliteli bir müzik dinleme keyfi sunuyor.

ozoozo

Keşke giuliettaya uyumlu olsa uyum sağlayabilsek 1 dakika düşünmeyeceğim bir kalite.

erdem1904

Vay arkadas 500 tl'ye bose var hala alan yok :) benimkinde olmasa kesin almistim...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Veloce

Beyler ilk günden Türker bey ile görüştüm ve arkadaşımın aracı için almak istediğimizi söyledim. Burada bir problem vardı. Kablo tesisatı olmadan bu sistemin araca yerleştirilmesi pek mümkün görünmüyordu. Ben araştırmalarımı tamamladım. Sistemin orjinal tesisatı olan kablo demetini olmazsa olmaz olan soketleriyle birlikte bulabildim burada. Fakat arkadaşımın birkaç farklı daha yapılacak işi olduğundan bütçesini aştı tümü birden yüklenince.

Kısaca, bu ürünle ilgilenen arkadaşlar Türker bey ile görüşüp, anlaşabilrlerse ki, Türker bey gerçekten elinden geleni yapacaktır, soketli kablo demeti ile ilgilide benden bilgi alabilirler. Tümü bir araya gelince neredeyse plug&play şeklinde basitçe kurulabilecektir tesisat...

Bu iletimden sonra fiyat çok çok makul bir seviyeye düşmüş... Neden hala satılmadğına aklım ermiyor açıkçası... Bağlatın konusunda orjinal kablo demetini alacak olan arkadaşa ben temin edebileceğim ve bu şekilde orası burası oynanamadan, orjinal, üzerinde geldiği şekilde orjinal soketleri ile teybinize bağlayıp kullanabileceksiniz. Halen fırsat varken kaçırmayın.

Alfadanadam

Kablo demetinin maliyeti ne civarda olacak Volkan. Almayı düşünenler için önemli bir meblağ olabilir.

Veloce

Kablo demetinin maliyeti ne civarda olacak Volkan. Almayı düşünenler için önemli bir meblağ olabilir.

Hakılsın öyle sayılır zaten ama değer bence... Benim arkadaş aracına başka şeyler yaptırmayacak olsa, kablo fiyatını öğrenene kadar alacaktı kesin... 350 TL. Sistemin düştüğü fiyattan sonra kablo ile dahi fiyat çok makul şu an için ama...

makinist

Hakılsın öyle sayılır zaten ama değer bence... Benim arkadaş aracına başka şeyler yaptırmayacak olsa, kablo fiyatını öğrenene kadar alacaktı kesin... 350 TL. Sistemin düştüğü fiyattan sonra kablo ile dahi fiyat çok makul şu an için ama...

Abi siz araştırmısız arkadaşınız için en iyi siz bilirsiniz heralde, bu kablo demeti işinin başka bi oluru yokmu 350 TL yi bayılmak dışında, örneğin soketleri veya gerekli başka bağlantı elemanı gibi ne varsa onları alıp, kabloyu daha uygun fiyata alabilmek gibi?

Veloce

Abi siz araştırmısız arkadaşınız için en iyi siz bilirsiniz heralde, bu kablo demeti işinin başka bi oluru yokmu 350 TL yi bayılmak dışında, örneğin soketleri veya gerekli başka bağlantı elemanı gibi ne varsa onları alıp, kabloyu daha uygun fiyata alabilmek gibi?

Yok çünkü zaten kablolar olmazsa bu işin gerçekleşmesi neredeyse imkansız. Kablo demeti teybin arkasına bağlanıyor ve buradan ses işlenerek tekrar kolonlara dağılıyor. Bu kablo demeti ve soketler olmadan pek mümkün değik. Bunu yapacak elektronikçi deneme yanılma yöntemiyle bunları yapsa bulur, ancak saatlerini ve büyük işçiliğini vermek durumunda. Astarı yüzünden pahalıya gelir ve arızaya müsait olur.

Bu arada bu demet yanında bir de bose amfi ile geliyor yanlış hatırlamıyorsam. Kesin ilgilenen olursa öğrenirim. Satan değerini ve kablonun işlevini biliyor. Bu yüzden fiyat pahalı gibi görünse de bence çok iyi. Bahsettiğimiz 3 tel kablo değil sonuçta...

romeo37

İlan güncel...

Sent from my iPhone using Tapatalk - You are not allowed to view links. Register or Login

romeo37

İlan güncel fiyat 450  tl...

romeo37

Ürün satılmıştır bütün ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler...

Gouki

Hayirli olsun.

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi