Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login



SATILIK 156 KIRMIZI

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BARLAS

Başlıklı bir ilan vardı, kendini Malkoçoğlu sanan bir genç tarafından verilmişti, bulamıyorum. Bir şekilde yok mu oldu bu topic yoksa yine benim teknoloji özrüm mü ön plana çıkıyor??

Jakomo

#1
Yİlan yok oldu, sanırım satan arkadaş ilanını sildi....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

BARLAS

#2
Sanırım kendisi de yok olmuş çünkü sabah 9'dan beri sitenin en gün ışığı girmemiş yerlerinde bin türlü arama yapıyorum ama bırak başlığı kendinden de bir iz bulamıyorum. Neyse bir şekilde buralardaysa kendisi ile ilgili foruma yazmak istediklerim ve kendisiyle görüşmek istediğim bazı konular vardı. Foruma yazacaklarım da cümle aleme ibret olması açısından faydalı olacaktı kanaatindeyim. Eğer bu mesajları görüyorsa buraya bir post atıversin veya beni tekrar bir arayabilirse sevinirim.

admin

#3
Arkadaş beni silermesniz dedi ve admin arkadaşlar isteğini yerine getirdi.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Alfadanadam

#4
quote:

Foruma yazacaklarım da cümle aleme ibret olması açısından faydalı olacaktı kanaatindeyim.


Bu da ilginç bir cümle olmuş Barlas Beyciğim. Merak ettim doğrusu...

BARLAS

#5
quote:

quote:

Foruma yazacaklarım da cümle aleme ibret olması açısından faydalı olacaktı kanaatindeyim.


Bu da ilginç bir cümle olmuş Barlas Beyciğim. Merak ettim doğrusu...



Buranın "sahibinden.com" veya "2.el Alfa okutma sitesi" veya muhtelif holiganlardan oluşan bir site olmadığı tarzı şeyler Bülentciğim.. :) Üye olmak isteyenlerin sitemizin amaçlarını henüz üye olmadan görüp idrak edebilmeleri için ana sayfaya koyardık (sözüm yanlış algılanmasın lütfen, ben sadece bu tip çürük dişleri kast ediyorum).

agucba

#6
Çürük dişler zaten kendini belli ediyor. Ve çürük bir dişin ne kadar zararlı olduğu bilindiği için zamanla ya kendisi düşüyor ya da çekiliyor. Çürüğün durumuna göre dolgu yapılabiliyor bazen.

///////////////

admin

#7
Bu son cümle çok güzel.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Cem

#8
BArlas abi bulurum adresini gelirim oraya

murat

#9
Barlas Beyciime hareket yapanı Allah çarpar, bu arkadaşın sonu da ööle tecelli bulmuş :D Kardeşim yaz şu olayı da millet bi kendini tartsın
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Sercan Keklik

#10
e sen gidip kuzu olarak, kurda dersenki benım arabam kazasız kazası yokk e bu kurdda kuzunun arabasıyla ılgılenıyorsa araştırır soruşturur dımı?

e peki sonra o kuzu kurda dayılık yaparsa nolur? heleki yalan yanlışla? doganın kanunu :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

BARLAS

#11
Geçen hafta Cuma-pazar son bir yaz kapanışı tatili yapalım diye hanımla 2 geceliğine Kıbrıs'a gittik. Cuma akşamı bu denyo aramış beni yok efendim arabasına çamur atmışım da aslında arabasında hasar yokmuş da, ben bana SMS 5664 hattından gelen cevabı neden araştırmıyormuşum da (!!!!!) falan gibi tam bir kuşbeyinlinin mantığında birtakım yorumlar yaptı. Hayatımda ilk defa çok ihtiyaç duyduğum bir anda internete sahip olamadığım için kahroldum (oteldeki bilgisayar odasındaki internetler o kadar yavaştıki gazete bile okunmuyordu, telefondan girmeye çalıştım o da aynıydı). Gelene kadar en ağır şekilde nasıl damarına basabilirim bu garabetin diye düşündüm ve nasılsa buranın üyesi olduğu için buradan kendisine yanıt vermeye karar vermiştim ama gerçekten maalesef bu sabah bir şekilde bu "çürük dişin ya düştüğünü, ya çekildiğini ya da doldurulduğunu" öğrendim. Buna hem sevindim hem üzüldüm aslında. Sevindim çünkü site gerçekten kalite ortalamasını tek başına düşürmeye yetecek kadar negatif karakterli bir şahıstan kurtuldu, üzüldüm çünkü kuyruğuna herkesin ortasında basamadım arkadaşın.

Ha bu arada efendim öyle sadece telefonda sinir-asabiyet yapan arkadaşlardan değilmiş gerekirse yerimi yurdumu bulurmuş bu Ankara'da mukim şahsiyet.. Buyur dedim ama henüz bir gelen-giden yok! Gelse de onun sinirini şöyle rakı soframa güzel bir meze yapıp yiyiversem..

Ama ben hala bu "yok oluş"un detaylarını bilmiyorum...

Dentist

#12
quote:

Çürük dişler zaten kendini belli ediyor. Ve çürük bir dişin ne kadar zararlı olduğu bilindiği için zamanla ya kendisi düşüyor ya da çekiliyor. Çürüğün durumuna göre dolgu yapılabiliyor bazen.


Ne oluyor ya ? Mesleğimizi elimizden almaya çalışanlar mı var sitemizde ?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

babi

#13
Barlas rakı sofrasına bizide çağıracanmı tek başına gitmez.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

Dentist

#14
Çağırır tabi Hakan'cığım...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

BARLAS

#15
Uygun zaman bulup yapalım, ne de olsa kış moduna geçtik artık.. Hafta içi iş-güç akşam dizi-tv arada dışarda çay-kahve hoşbeş, hafta sonu akşam içiş sabah şişiş.. :))

Cem

#16
Abi arkadaşın bütün elektiğini almışsın işte:) Low voltage olmuş

pulse

#17
Hem telefonla rahatsız et, üstelik tehdit et..ne ala memleket..Çivisi çıkan yurdumdan güzel manzaralar..