Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 156 SS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gkalagan

You are not allowed to view links. Register or Login

Gerçek bir alfistiye gitmesi temennisiyle:)

Onur Ozdil

bu gidişle en sonunda ben alacağım bu alfayı.

CAPTAIN

İkinci el fiyatları canlanıyor güzel güzel

gkalagan

Onur gerçekten iyi teklifler var ama öncelikle benim aracı alacak kişi, gerçek bir alfisti olsun istiyorum , senin alman mutlu eder beni:)

Edited by - gkalagan on 24/06/2009  13:48:00

admin

Hani moral bozmak istemem ama, zamanında bana da 22 bin vermişler ben vermemiştim. Öyle olsun böyle olsun derken çiçek gibi sıfır hatalı arabayı, altı ayda 6bin liralık düşüşle 16 ya sidik zoruyla sattım.

Büyük tavsiyesi olarak; inşallah ihtiyacın olmaz ama iyi teklifde varsa bekleme ver gitsin. Sonra kafanı çok vurursun.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

gkalagan

Bektaş kardes dogru soyluyorsun ki senin arabanı biliyorum cok bakımlı ve guzel bır arabaydı hatta gördüğüm en temiz SS'lerden biriydi, ama ben bu aracımı seviyorum, sonucta yerine alacağım aracın bana aynı performans ve konforu sunması için oldukça yüksek meblağlar ödemem gerekiyor.Bence bizim araçların 16000-20000 aralığında oynayan fiyatları bedava denecek kadar ucuz, gerek malzeme kalitesi gerekse prestiji araçlarımızı vaz gecilmez kılıyor.Bu bakımdan 18500 gibi rakamların altına aracımı vermeyi çok düşünmüyorum tabii düşmez kalkmaz bir Allah umarım ekonomik anlamda sıkışmam ama şu anda fazla ihtiyacım parasal sıkıntım yok.

Edited by - gkalagan on 24/06/2009  16:30:59

admin

İhtiyaç yoksa problem de yok. Keyfini çıkar o zaman.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

CAPTAIN

Valla benim araca en son 260 adet çeyrek Cumhuriyet Altını vereyim diyen oldu.
Yaklaşık 19.500 TL gibi bir tutar ediyor.
Bende "Getir Altını Al Alfayı" dedim bekliyorum
Hayırlısı artık..
Sonra ver elini Yeni Alfa Yine Alfaaaa

Edited by - CAPTAIN on 24/06/2009  19:24:03

gkalagan

banada ılgınc teklıfler geldi bolu'dan atlas marka traktör verdıler, sonra antalyada cd dukkanı verdıler:))ama altın teklıfı guzel  valla hayırlı olsun.Bektas haklısın sonucta keyfı cıkarılacak araclar bunlar ınan bugun audi a4 kullandım dünya kadar para istiyorlar ama benim aracımın sürüş zevki inanki yok.

gkalagan

oğlumu kıymetını bılecek bır alfıstıye sattım, Didim'e gitti. Eşime yeni araç aldım ama benim aklım hala alfa'da, kendıme araç bakıyorum ama inanın alfa'dan sonra çok tarzsız araçlar gıbı gelıyor.insan alfa'dan vazgecemıyor