Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 distinctive Q-tronic

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ekerem

Selamlar arkadaşlar,
  Öncelikle herkese iyi bayramlar.
      ikinci el sitelerinde ev yada arsa almak için araç satanlarla dalga geçerken aynı duruma düştüm. Istanbul'dan Eskişehir'e tayinim çıktı. Şuan ki Faiz oranını da kaçırmamak adına ev almaya karar verdik.
     159'u 12 Nisan 2016'da 172.000 km'de almıştık.Şu an 216.500 km'de. 2 yıl severek binip daha en az 200.000 km daha binebilmek için mekanik olarak mükemmel duruma getirmeye çalıştım.   En başından beri Tüm işlemlerimi Maslak Alfa Bahattin Usta ve Bostancı Carium Zeki usta da yaptırdım. Parçaları Alfayedek'ten almaya gayret gösterdim. Triger değişimi, turbo revizyonu, şanzıman beyni, tüm alt takım kontrolü ve gerekli değişimler, dr. ecu'dan güç artışı yaptırmadan soft bir yazılım, trim ses ve titreşim olmaması adına şanzıman ve motor kulağı değişimleri, 4 kapının da orjinal fitilleri, sıfır orjinal amortisör değişimleri gibi aklıma gelen gelmeyen bir çok işlem var. Titizlikle veya uyuzlukla şüphe duyduğum her parçayı iyileştirmeye çalıştım. Orjinal ti marşpiyeller pioneer f940bt double din gibi ekstralar var. 4 adet michelin pilot sport yaz lastiği bir yıllık. 3 adette michelin kışlık lastik var (1 tanesi balon olmuş attım). muayenesi 2019 eylül'e kadar. zaten aracın konusu forumda mevcut.
Şu şekilde; You are not allowed to view links. Register or Login  yapılan tüm işlemlerin kayıtları ve faturaları elimde.
     Boya değişen durumuna gelecek olursak alırken yaptırdığım ekspertiz sağ ön çamurluk ve arka iki çamurlukta boya olduğunu söyledi. Sevinerek almıştım. aracı aldıktan 1 sene sonra 2010 yılında sağ ön çamurluğun ve kaputun Birmot'ta orjinal olarak değişiminin yapıldığını öğrendim. Tabi ekspertizle davalık olduk dava olumlu olarak ilerliyor. Bu durumunda konusu forumda mevcut; You are not allowed to view links. Register or Login
     Konu içerisinde kazanın ve ekspertizin fotoğrafları mevcut. Şuan tamponlarda dahi en ufak bir çizik sürtme lekesi yok.
     Ben arabayı alırken 2000 küsürlü bi tramer kaydı vardı. plakayı değiştirdiğimde 1200'e düştü. Şimdi ise hiç çıkmıyor  :D Yalan dolan olmadan sattığım kişiyle de sonrasında arkadaş olarak kalmak isterim. O yüzden herşeyi açıkça yazmaya çalıştım.
      Yapılan ama yazamadığım birçok şey var. Tayin belli olalı 5 gün oldu arabayı satmadan napabilirim diye düşünüyorum daha Ti jantlar almayı istiyordum ama en doğru karar bu gibi. Şimdi ısparta'da bayram ziyaretindeyim. seçim günü istanbul'da olucam. o güne kadar ikinci el sitelerine yüklemeyi düşünmüyorum. istediğim fiyat 58.000 lira. Telefon numaram ekli. Detaylı bilgi isteyen olursa telefonda yada mesajlarla cevap veririm .  Forumdan bir arkadaşım talip olursa illa ki yardımcı olurum. Satılmazsa da kirada oturmaya devam :)
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

S.Asil

İyi satışlar dilerim ağabeyim , konunuzun her mesajını okudum ve aracınıza verdiğiniz emek gerçekten takdir edilesi olmuş  , normalde "sportwagon" seven biri olsam da sizin aracınız fikirlerimi yıktı diyebilirim , kendi aracımı satarsam kesinlikle ilk talipli ben olacağım aracınıza  :-[  :nazar:  :clover:
Alfa Romeo 156 SW mk2 (1)
Alfa Romeo 156 1.9JTD mk1.5 (2)

ekerem

You are not allowed to view links. Register or Login
İyi satışlar dilerim ağabeyim , konunuzun her mesajını okudum ve aracınıza verdiğiniz emek gerçekten takdir edilesi olmuş  , normalde "sportwagon" seven biri olsam da sizin aracınız fikirlerimi yıktı diyebilirim , kendi aracımı satarsam kesinlikle ilk talipli ben olacağım aracınıza  :-[  :nazar:  :clover:
Teşekkür ederim hayırlısı bakalım :)
156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel

ekerem

156 1.6 ts
159 1.9 jtdm Q-tronic
159 2.4 Jtdm Manuel