Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Güzel haberler bekliyoruz her an. Kalacak kalacak, gitmeyecek bir yere :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ar.159

Forumda kalsın ya belki döner yarın yine bana gelir :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ismet

Mehmet Ali sen niye almıyorsun? Buldun mu araç?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ar.159

Çok kötü bir zamanlama denk geldi Utku söylemeden 2 gün önce daire satın aldım ona rağmen talipleri engellememek için özelden Utkuyla yine konuştum lakin para ayarlamam baya zaman alacak Utku da keyfi değil ihtiyaçtan satış yapıyor o yüzden inş. Kıymet bilen birine gider alan Mesut olur Utku dostumda ihtiyacını karşılar yoksa Utkuyla sürekli iletişim içindeyiz kaybettiğim alfanın kazandırdığı nadide dostlardan biri :)

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ismet

ikiniz için de hayırlısı olsun o zaman
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ar.159

Eywallah sağolasın

34 AV 0020 COMING SOON!!

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok kötü bir zamanlama denk geldi Utku söylemeden 2 gün önce daire satın aldım ona rağmen talipleri engellememek için özelden Utkuyla yine konuştum lakin para ayarlamam baya zaman alacak Utku da keyfi değil ihtiyaçtan satış yapıyor o yüzden inş. Kıymet bilen birine gider alan Mesut olur Utku dostumda ihtiyacını karşılar yoksa Utkuyla sürekli iletişim içindeyiz kaybettiğim alfanın kazandırdığı nadide dostlardan biri :)

Eksik olma üstad, aynı şekilde..

Forum içinde kalacak araç inanıyorum.Bir arkadaşa opsiyonlu gibi zaten.Sadece şartların oturmasını bekliyoruz.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

harunresitz

Hayirlisi olsun insaallah.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Utku

Sagol harun, mersinden bi arkadasa benim arac icin referans vermissin, tesekkur ederim.araci almaya geliyordu ama baska birine opsiyonladigimi belirttim kendisine.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

harunresitz

Sagol harun, mersinden bi arkadasa benim arac icin referans vermissin, tesekkur ederim.araci almaya geliyordu ama baska birine opsiyonladigimi belirttim kendisine.

Evet ama nasip degilmis herhalde. Senin satis henuz netlesmedi galiba?

harunresitz

Evet ama nasip degilmis herhalde. Senin satis henuz netlesmedi galiba?

Utku merhaba ne yaptin araci?

Utku

Forumdan bir arkadasimiza opsuyonlu arac..sartlarin oturmasini bekliyoruz sadece.ilk gunden beri istiyor umarim kendisine kismet olur
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Alfadanadam

Evet evet. O alcak. Baskı yapıyoruz hergün :)

tolga_ozhan

Alacak alacak. Ekspertize nereye götüreyim turlarını atmaya başladı :)

fevkalbeser12

Gece 11 de sattım aracı benim Hondayı:) Kismet olursa Utkunun 159 u ben alıcam. Inşallah bu pazartesi değil önümüzdeki pazartesi gidip alıcam aracı. Hayırlısı olsun bakalım acayip heyecanlandım:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Gece 11 de sattım benim Hondayı:) Kismet olursa Utkunun 159 u ben alıcam. Inşallah bu pazartesi değil önümüzdeki pazartesi gidip alıcam aracı. Hayırlısı olsun bakalım acayip heyecanlandım:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ozoozo

Gece 11 de sattım aracı benim Hondayı:) Kismet olursa Utkunun 159 u ben alıcam. Inşallah bu pazartesi değil önümüzdeki pazartesi gidip alıcam aracı. Hayırlısı olsun bakalım acayip heyecanlandım:)

Bende kim kim diyorum :D Abi vtec ten sonra alfa pasif kalmasın ?  >:D Çok sevindim , inşallah bir an önce halledersin.  :arkadasim:

fevkalbeser12

Bende kim kim diyorum :D Abi vtec ten sonra alfa pasif kalmasın ?  >:D Çok sevindim , inşallah bir an önce halledersin.  :arkadasim:
İllaki bi Honda değil ama ne yapalım artık maksat araba camianın içinde kalsın:)
                         jeremy clarkson

hi_cazz

Alacak alacak. Ekspertize nereye götüreyim turlarını atmaya başladı :)
Aman abi Alfa'dan anlayan ustaya gösterin sakata gelmesin. Bakımları falan tammı öğrenin öyle alın. Hatta şaseden sorgulayın :D

erdem1904

Kemal çok sevindim :) inşallah bir aksilik çıkmaz ve bu güzelim 159'a kavuşursun :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alfadanadam

Hah, sonunda. :)

TRSemih

Yürü be! Yakışır ;)

Selçuk'ta fitenkleri bedava dağıtmışlar zaten. Acık farkın olsun Kemal'im :)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

alperen08

Hayırlı uğurlu olsun...

cario

Alana, satana hayırlı olsun.. :alkis:
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4