Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Ben bu jantları M.Ali abi taktığından itibaren bayılıyorum abi , ayna kapaklarıyla falan çok güzel duruyor. Maşallah. İnşallah her şey dilediğin gibi olur diyelim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

OğuzCanAlantor

Aracınızı satmanıza rağmen bakımlara devam etmeniz gerçekten çok takdir edilicek bir durum , eskiden bu durum normalken şimdi arabayı satıyorum boşver bakımı diyen insanlarla dolu.

Bende bu jantları çok seviyorum , beyaz veya gri tonlarında bir Guide gun metal şeklide çok güzel olur :)

wolkanku

17" de bu janttan başkası yalan  :serefe:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Utku

@özdemir, @oğuzcan Eyvallah sağolun..
@wolkan jant kendi içinde güzelde, 159 a 18 den asağısı kurtarmıyor işte.

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

TRUPHASE

Ne oldu satış? Benim bir yakınıma 159 bakıyoruz satılmadıysa görüşelim.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Utku

Vaktim daralıyor günceli..

Hakkaten kısmet işiymiş bu iş.190 favori, onlarca telefon geldi, sıraya giren oldu, ama hala satılmadı :)
Zaten aracı görmeye sadece 1 kişi geldi oda alfadan anlamayan birisiydi anlaşamamıştık.
Herkes ya dahada sıkışmamı yada kendi araçlarının satılmasını bekliyor

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Vaktim daralıyor günceli..

Hakkaten kısmet işiymiş bu iş.190 favori, onlarca telefon geldi, sıraya giren oldu, ama hala satılmadı :)
Zaten aracı görmeye sadece 1 kişi geldi oda alfadan anlamayan birisiydi anlaşamamıştık.
Herkes ya dahada sıkışmamı yada kendi araçlarının satılmasını bekliyor
Aynen dediğin gibi kısmet işi. İllaki satılacak. Millet düzgün 159 arıyor ama fiyatıda uygun istiyor.

mez10

benim arabaya (vectra bandırmadan) bugün bakmaya geleceklerdi ama malesef gelen arayan olmadı :( satsaydım hemen arayacaktım sizi,

Utku

benim arabaya (vectra bandırmadan) bugün bakmaya geleceklerdi ama malesef gelen arayan olmadı :( satsaydım hemen arayacaktım sizi,

emin bey, tamda bahsettiğim şey bu aslında
alıcılar kendi araçlarını satamadığı için bir türlü satılamadı benimkide.

gerçi bugün bir kişi, şirketine makam aracı olarak alacağını ve gerekli evrak işlemlerini başlattığını,bir iki güne alacağını belirtti.bakalım bunda ne gibi bir aksilik çıkacak  :))
forumda kalmazsa üzüleceğim ama zamanım daraldığı için satmam gerekiyor işte
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

adrian

Merhaba, adım Ümit forumda yeniyim Alanya'da yaşıyorum şu an 1991 model BMW E30 3.16i sahibiyim. Utku bey arabanızı You are not allowed to view links. Register or Login da ben de takip ediyorum ve tabi ki favorilerimde. Benim arabam da şu an aynı sitede satılık. Satıldığı gün sizin arabanıza talibim, You are not allowed to view links. Register or Login'u ve başka siteleri de araştırmama rağmen sizin ki gibi bir detaylı açıklama ve bu kadar güzel bir Alfa 159 görmedim şu an rüyalarımı süslüyor. Kısmet bakalım önce hangisi satılacak. Hayırlı satışlar.

Gouki

Ümit bey aramıza hoşgeldiniz. Mahmutlar'a yakın mısınız?

h.t

Demekki herkes aynı durumda bizde 159 için Stiloyu satmayı bekliyoruz , biriyle sözleştik bakalım alacak mı :)
Size de hayırlı satışlar :)

ar.159

bende tarlayı takkayi satmayı bekliyorum :p
utkum takas düşünmezmisin dört tarafı sulak ne eksek misliyle karşılığını verir ;)
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Utku

Merhaba, adım Ümit forumda yeniyim Alanya'da yaşıyorum şu an 1991 model BMW E30 3.16i sahibiyim. Utku bey arabanızı You are not allowed to view links. Register or Login da ben de takip ediyorum ve tabi ki favorilerimde. Benim arabam da şu an aynı sitede satılık. Satıldığı gün sizin arabanıza talibim, You are not allowed to view links. Register or Login'u ve başka siteleri de araştırmama rağmen sizin ki gibi bir detaylı açıklama ve bu kadar güzel bir Alfa 159 görmedim şu an rüyalarımı süslüyor. Kısmet bakalım önce hangisi satılacak. Hayırlı satışlar.

Sagolun guzel yorumunuz icin.Benimkinden daha guzel 159 larda var canim, mesela antalyadaki ti gorunumlu arac, oda satilikti.Otomatik sartiniz yoksa onuda alabilirsiniz listenize, hem yakinda.

You are not allowed to view links. Register or Login tarla kac donum ustad, ustune ne istiyorsun :p
al artik bi 159 sende..yeni projeler gelistir, biseyler yap arabaya, ozledik.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

dragut

Utku siteye çoktandır girmiyorum. Girdiğimde de genelde senin hep güzel haberlerini, araç modifiyelerini, yeni aldığın araçla ilgili iletilerini görüyordum. Ama bu sefer böyle bir gelişmeye denk gelmek hem şaşırttı hem de üzdü beni. Hayırlısı olsun diyelim. Gidenin yerine daha da güzelleri gelir inşallah...
"Alfa sevgisi"

ar.159

Sagolun guzel yorumunuz icin.Benimkinden daha guzel 159 larda var canim, mesela antalyadaki ti gorunumlu arac, oda satilikti.Otomatik sartiniz yoksa onuda alabilirsiniz listenize, hem yakinda.

You are not allowed to view links. Register or Login tarla kac donum ustad, ustune ne istiyorsun :p
al artik bi 159 sende..yeni projeler gelistir, biseyler yap arabaya, ozledik.
hacım düşünürsen 4 dölüm üzerine 25  bin nakit hemen hesabına geçeyim harbiden herkes birşey mi bekler ya millet gırgır yapıyoruz zannediyordur ama utku nun haberi var o satma kararı almadan 2 gün önce daire satın aldım o arada köydeki tarlaya alıcı çıktı şaka maka satılsa bir 159 çekeceğiz kafa projeyle doldu taştı ama ortada araba yok:(
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

congman

Ben de Cruze'u satılığa çıkardım, bekliyorum bir haftadır.  :-X
Forever blue

Utku

Utku siteye çoktandır girmiyorum. Girdiğimde de genelde senin hep güzel haberlerini, araç modifiyelerini, yeni aldığın araçla ilgili iletilerini görüyordum. Ama bu sefer böyle bir gelişmeye denk gelmek hem şaşırttı hem de üzdü beni. Hayırlısı olsun diyelim. Gidenin yerine daha da güzelleri gelir inşallah...

Turgutcum, güzel mesajın mutlu etti, eksik olma.
Araba bu, satılır sonra alınır diyorum.Ev her zaman daha önemli.
Alfadan kopmam zor, bir sonraki girişinde umarım yeni bir alfayla görmüş You are not allowed to view links. Register or Login tabi seninde en kısa sürede herhangi bir alfayla dönmeni bekliyoruz.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

adrian

Ümit bey aramıza hoşgeldiniz. Mahmutlar'a yakın mısınız?
Alanya merkezdeyim, Mahmutlar yaklaşık 8-10 km 

Utku

Yarın antepten bir müşteri geliyor.Alırsa alacak, almazsa satışı iptal edeceğim.İlanıda kaldırdım zaten.Kendisine de söyledim, satmak için en ufak bir çabam olmayacak.İş ciddiye binince kıymete bindi araba, kıyamıyorum, eşimin arabayı satmamak için yaptığı konuşmayı duysanız ağlardınız :)
Nakit açığımı da krediyle kapatacağım.

Bakalım neler olacak yarın..

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

hi_cazz

Kendi arabammış gibi üzülüyorum şu 159un gideceğine. Mehmet Ali abi sana satarken böyle değildi ama şimdi siteden de gidecek olması cidd3n üzücü.

Kutay

Utku ilanı kaldırmışsın gelişme var mı ?
Hala satılık mı ?
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login öyle abi, bizde çok üzgünüz.Tutamadık forumda  :-X
You are not allowed to view links. Register or Login iki satır yukarıda yazdım abi son durumu.yarın bir alıcı geliyor, satıldı satıldı, satılmadı vazgeçeceğim.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Kutay

You are not allowed to view links. Register or Login öyle abi, bizde çok üzgünüz.Tutamadık forumda  :-X
You are not allowed to view links. Register or Login iki satır yukarıda yazdım abi son durumu.yarın bir alıcı geliyor, satıldı satıldı, satılmadı vazgeçeceğim.
Gördüm onu fakat ilandan kalkınca birşeyler netleşti diye düşündüm .
Yarınki alıcıda almazsa Satma fikrin değişmezse arkadasıma önereceğim onun için sordum.
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Utku

İlani kaldirdim cunku telefon susmuyor, hergun en az 5 kisi ariyor.kimi muhabbet etmeye calisiyor kimi fiyat kirmaya.ama 159 isteyen o kadar cok adam varmiski..kimse demesin piyasasi yok diye.Hakkaten bunaldim aramalardan.

Sagol ilgin icin ama aksi durum olursa yarin vazgececegim zaten..
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed