Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

satılık 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Alttaki şıklara kahkaha attım okurken ahahah sahiden çok güzel bir politika izlemişsiniz tebrik ederim :)  :haydi:
Sahibinden efsanelerine girer dimi :haydi:
O değilde ilan yayına başladıktan tam 2 dk sonra talip çıktı içim bi kötü oldu alfa satılmaz diyenlere kapak olsun.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ar.159

sizin 508 SW'nin ilanı geçen hafta şirketten bi arkadaşa gönderdim. Kendisi şu an bebek nedeniyle SW bakıyor ama genelde Passat , Insignia SW'lere baktı hep. Şu an 307 HB kullanıyor, ilanı görünce araba müthiş dolu ama artık bir daha Peugeot almayı düşünmüyorum dedi bana  :D
307 pejonun en bela arabasıdır hatta dergiler bir ara 13 ten sonraki uğursuz rakam 307 diye başlık attılar cok can yaktı o araba ama her markada dönem dönem çıkar böyle 508 pejonun kendini ispatladığı model bence. Yalnız insignia sw bencede çok guzel ama nacizane görüşüm 508 bayan için daha uygun gibi duruyor
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

shadycome

Bu yağmur buğu ve far sensörü nasıl çalışır?
birde koku sensörü ?
aracımın içine dışarıdan bir koku girdiği zaman çok zor çıkıyor ve camlar kapalı olmasına ragmen araç içerisine dışarıdan çok rahat koku alıyor bu neden kaynaklanır nasıl çözülebilir ?
Polen yeni değişti 500 km olmamıştır.

blackgear

birde koku sensörü ?
aracımın içine dışarıdan bir koku girdiği zaman çok zor çıkıyor ve camlar kapalı olmasına ragmen araç içerisine dışarıdan çok rahat koku alıyor bu neden kaynaklanır nasıl çözülebilir ?

Aracınızın bu özellikleri var mı ona bakmak gerek.

Buğu sensörü, ön cam buğulandığında otomatik olarak klima ile birlikte ön cama sıcak hava üfler. Arka cam ve ayna buğu önleyicileri çalıştırır.

Koku sensörü, sert ve kötü bir koku girdiğinde dışarıdan hava girişini otomatik olarak keser. Başka bir işlevi yoktur, eğer koku yoğun bir şekilde içeri girdiyse, içerideki hava temizlenene kadar o kokuyu çekmek zorundasınız.

Audilerin bazı serilerinde koku kartuşları var diye biliyorum, kötü koku hissettiğinde bu kartuştan içeri temiz ve daha berrak bir hava basılıyor ve koku absorbe ediliyor. Alfalarda (bildiğim kadarı ile tümünde) böyle bir opsiyon yok.

ar.159

birde koku sensörü ?
arkadaşım koku ve buğu sensözrlerini zaten açıklamış. yağmur ve far sensörü ise bilinen şeyler ama 159 için özel olarak soruyorsanız eğer donanımınızda varsa far kolunda a bölümü var oraya alıyorsunuz hava karardığında yada bir tünele girdiğinizde farlarınız otomatik olarak yanıyor yağmur sensörüde aynı şekilde silecek kolundan ayarlanıyor cana su düştüğünde suyun şiddetine göre çalışıyor.
34 AV 0020 COMING SOON!!