Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 166 2.0 T.S siyah

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vedat Sener

Register or Login" border=0>

Arkadaşlar, satacağımı duyurmuştum dün ama asıl yeri burası olduğu için yeni bir başlık açıyorum..

Özelliklerini yazmıyorum.. Araçta 1999 2.0 T.S 166 da bulunanlardan hariç extra bir şey yok..

km displayinde bir sorun var, onuda çözme peşindeyim..

ilan bu
You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Edited by - Alfistanbul on 17/02/2011  11:38:56

tolga_ozhan

Plakası nedir acaba aracın.

Vedat Sener

sahibinden için plakayı silmiştim..
16 LBA 07

34 e çevirmedim

tolga_ozhan

Zamanın da ilgilendiğimiz bir 166'ya epey benzettim ama değilmiş. O yüzden sordum.

A.S.GÜMÜŞ

Hayırlısı olsun ancak merak ettim daha ayın 8 in de konu açmıştınız neden bu kadar çabuk satmaya karar verdiniz ki ?

07 DH 800

burcintun

Evet ben de merak ettim. Bizimle deneyimlerini paylaşırsan seviniriz. Seni satmaya zorlayan etkenler nelerdir?

erdem1904

156 pert kayıtlı olduğundan bu 166'nn satışı daha kolay olur diye satılmak üzere takaslandığı 166 ile ilgili açılan başlıkta belirtildiğini hatırlar gibiyim

hatta 156 yı alan arkadaşta ufak bir kaza geçirip (ilanda bahsedilmiş) aracı satılığa çıkarmış ;)

Edited by - erdem1904 on 20/02/2011  15:43:20
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Vedat Sener

quote:

Evet ben de merak ettim. Bizimle deneyimlerini paylaşırsan seviniriz. Seni satmaya zorlayan etkenler nelerdir?

Erdem beye açıklamaları için teşekkür ederim.. Pc başında değildim.. Benim adıma cevap verdiği için sağolsun.

Kısaca özet geçeyim..
Bende pert kayıtlı 156 vardı.. Satmak istiyordum ve bir türlü satamıyordum.. Ama onlarca takas teklifi geliyordu.. Bende temiz bir arabayla takas edeyim ve o temiz arabayı satayım düşüncesiyle takas tercihimi 166 dan yana kullandım... Mevzu budur arkadaşlar.. 166 dan yana bir sıkıntım yok şimdilik.. İnşallah olmazda.. Güzel ve alımlı..
İtalyan mafyası gibi geziyorum : )

erdem1904

156 nın ilanını gördünüzmü ? alan arkadaş kaza yapıp yaptırmış...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Vedat Sener

Evet ilanı gördüm.. kaza yapmış doğru... Mevla hiç bir şeyin hesabını ahirete bırakmıyor.. Bu yaşıma geldim bunu öğrendim.. Ben arabanın her şeyini kendisine bir bir anlatmıştım.. Bu arkadaş bana 166 yı 1 senedir kullanıyorum, trigerini değiştirdim şöyle şöyle bakımlar yaptım vs gibi bir takım şeyler söyledi ısrarla.. Fiyat hususundada açıkçası yine bana patladı.. ondada yalan söyledi... Allahı var arabada bir şey çıkmadı ama bir önceki sahibini buldum.. Araba termizdir dedi.. Fakat aracı 2 ay evvel sattım, bakımlarınıda ben yapmıştım diyince, bu pıtırcığı aradım.. Dedim böyle böyle , neden bana yalan söylüyorsun.. Uzatmayayım adam özür falan diledi ama ben ufak bir beddua ettim...
Ne yaparsan yap eve yalan dolanla kazanılmış para getirme, haramını helalini bilemem ama ticaretine yalan katma gibilerinden uzun uzadıya kendisine aklımın yettiğince nutuk çektim.. Bu alışverişte tabiki zararlı ben çıktım ama umrumda değil.. Düze çıkma peşindeyim..

Vedat Sener

güncel

(fiyat düşüyor)

Vedat Sener

iyiki  Giulietta çıktı hee..

pabucumuz dama atıldı..

yok mu bi babayiğit ya : )

abi ben bu aracın hayalini kurduğum zamanlarda kalp ritmim bozumuştu..Bir gün sahip olucam demiştim, oldum.. ama satmamda lazım..

güncel

emin

abi arabanı, son buluşmada incelemiştim, içi oldukça diri, oldukça hoş bir alfa, 2,0 V6 olsaydı ve ben 30-35 yaşlarında olsaydım kaçırmazdım. Ama sen de gördün aracın içinde kayboluyorum.

Hayırlı satışlar diliyorum, inşallah kıymetini bilen bir arkadaşımız olur yeni sahibi.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Alfadanadam

Gayet hoş ama bir o kadar da şu sıralar bütçemi aşan bir Alfa. Alana da satana da hayırlı olur inşallah :)

pierrecardin

Gerçekten çok guzel araç. Umarım hayrını görürsünüz. Giulietta çıktı mertlik bozuldu harbiden. Giulietta almasa idim çok ciddi düşünürdüm. Zamanında her alfisti gibi benimde rüyalarıma girerdi.
Hayırlı satışlar diliyorum.
A     R
L     O
F     M
A     E
       O