Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2001 156 2.0TS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

frantic

Değerli Alfisti ailesi 156mız satılıktır.
Foruma tanıtmak henüz kısmet olmamıştı ama ilgilenen olursa ilan: You are not allowed to view links. Register or Login

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

OğuzCanAlantor

Hayırlı satışlar.  :nazar: inş aracınızın değerini bilicek birine gider.

frantic

Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

erdem1904

Turgay'ın el sıkışacağı kişi belli oldu :) Çok güzel bir 156. İnşallah koruyacak birine gider...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

cario

Güzel bir 156 :)
Haftaya İstanbul'a geleceğim, fırsat olursa hem sizinle tanışmak hemde aracınızı görmek isterim.
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

Alfadanadam

Utku düşük You are not allowed to view links. Register or Login Alfa bulmak konusunda uzmandır zaten :)

frantic

Erdem bey teşekkürler inşallah alfa ruhunu bilen birine gider.

Turgay bey tabiki geldiğinizde beklerim.

Bülent abi valla özel bir çabam yok her seferinde bir yerden çıkıyor   :D
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

frantic

Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

ismet

You are not allowed to view links. Register or Login buna bir bak istersen Serbay..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Qadesh

You are not allowed to view links. Register or Login sağolasın bacanağa linki göndericem bir baksın.
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

fethiparisa

Cuma günü itibariyle aracınızı görmek istiyorum eğer uygunsa hala biriyle anlaşmadıysanız önümüzdeki cuma günü için gelip görüp el şıkışıp hayırlısıyla aracınızı alıp dönmek isterim.İlanınızdan anlaşıldığı kadarıyla çok temiz kullanıp,düzenli bakım yapmışsınız zaten bir Alfa Romeo kullanıcısının da tarzı bu olmalıdır diye düşünüyorum henüz bir alfa sahibi değilim ama yaklaşık 2 aydır süren Alfa araştırmalarımdan edindiğim bilgileri yorumladığımdan anladığım kadarıyla nazik hassas ruhlu araçlar ;).Hoş tüm araçlar aslında böyle ama Alfalar biraz daha ince ruhlular kullanıcısına verdiği hisle bunu fazlasıyla da hak ediyorlar.(2-3 kez kullandığım Alfa deneyimiyle söylüyorum bunu henüz 2.0 TS kullanmadım).Görüşebilmek dileğiyle. :alfisti:

You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Cuma günü itibariyle aracınızı görmek istiyorum eğer uygunsa hala biriyle anlaşmadıysanız önümüzdeki cuma günü için gelip görüp el şıkışıp hayırlısıyla aracınızı alıp dönmek isterim.İlanınızdan anlaşıldığı kadarıyla çok temiz kullanıp,düzenli bakım yapmışsınız zaten bir Alfa Romeo kullanıcısının da tarzı bu olmalıdır diye düşünüyorum henüz bir alfa sahibi değilim ama yaklaşık 2 aydır süren Alfa araştırmalarımdan edindiğim bilgileri yorumladığımdan anladığım kadarıyla nazik hassas ruhlu araçlar ;).Hoş tüm araçlar aslında böyle ama Alfalar biraz daha ince ruhlular kullanıcısına verdiği hisle bunu fazlasıyla da hak ediyorlar.(2-3 kez kullandığım Alfa deneyimiyle söylüyorum bunu henüz 2.0 TS kullanmadım).Görüşebilmek dileğiyle. :alfisti:

Kendisine sahibinden'deki ilandaki iletişim numarasından ulaşırsanız başkasıyla anlaşmadan konuyu neticelendirme imkanınız olur diyorum.

frantic

Tabiki uygundur, gelip görebilirsiniz :) Bülent abinin dediği gibi ilandan da ulaşabilirsiniz ama ben yine de numaramı veriyim buradan bakanlara kolaylık olsun 0538 283 46 41
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

fethiparisa

Tamamdır malum siteden de mesaj atmıştım az önce.Yarın arayacağım zaten sizi.Umarım hayırlı bir alışveriş olur. :yukari-ok:

frantic

Araç satılmıştır.. yeni sahibine hayırlı olması dileğiyle.. konu kilitlenebilir.
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

Gouki