Merhaba,
Aracı Haziran ayında alelacele işimi görsün diye aldım. Bana olan hizmetini tamamladı.
Mekanik anlamda ki eksiklikleri; Sol ön amortisör, sol üst salıncak, triger kütüğü, gergi bilyası, v kayışı değişimi
alındığı gün yapılarak giderildi. Merkezi kilit sistemi anahtar üstünde ki tuşlardan çalışmıyordu. Gerekli onarım yaptırıldı. Şu an için iç kısımda kozmetik eksiklikleri kaldı. Dış kısımda boyaya pasta/cila yaptırılırsa iyi olur. Gerçi alırken Murat'ın yaptırma sözü vardı ama unuttuk gitti
Maksimum 500 tl ye iç dış ışıl ışıl olur.
Yıkatmaya dahil vaktim olmadığı için ben yaptıramadım.
Aracın son 3-4 yılda yapılan bakımları Alfin'de kayıtlı... Benim yaptırdığım onarımlar Alfom'da yapılmıştır.
Alırken 197.000 km de aldım. şu anda 200.050 km de... Mekaniği motoru şu anda gayet iyi durumda. 10.000 km bakımına 5000 km var. Ağır bakımları yapılmış vs vs... Araçta Atiker LPG sistemi var ve yakıtı gayet iyi...
Araç Alfin'de konsinye olarak satıştaydı. Aracın sahibi Murat ile Oğuz aracılığıyla tanışarak alışverişimizi tamamladık. Son aldığım 3-4 Alfa gibi bunu da baktırmadan aldım.
Bana söylenen çok düşük hızda otopark çıkışında yapılan kazada tam kaputtan darbe alması sonucu katlanma sebebiyle kaput değişmiş. Airbag açmamış, farları tamponu vs değişmemiş. Fotoğrafı varmış isteriz
Öncesinde de 3-4 parça boyası varmış. Hafta sonu kaportacıya baktırır net sonucu eklerim. Kaput değişimiyle alakalı 3 k küsür kaydı oluşmuş. aynı tarihte eksper hatası sonucu 5000 tl lik te hatalı kaydı mevcut. Sigortalar birliğiyle yazışarak düzeltilebilir. ben takıntılı olmadığım için uğraşmadım.
Araç benden önce de site içerisindeydi.
Sırasıyla Sefa-Doğa-Murat
benden önce ki iki konu başlığı aşağıda. Bu hafta sonu ilan için cilala parlat fotoğrafla yapıp güncel durumuda paylaşırım.
Araç için 27000 tl istiyorum. MK1 e istenen rakamları düşününce özel renk ve dolu bir 147 mk2 için fiyat gayet uygun...
http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06by7881-alfa147/msg309139/#msg309139 http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/ilk-arac-ilk-alfa-ilk-heyecan-06by7881-147-1-6ts-mk2/msg352535/#msg352535