Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2007 Alfa 147 TS Dist. Full 34000km

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CaNy

Merhabalar,

Askerlik nedeni ile gitmeden önce, aracın boş yatıp değer kaybetmemesi için kendisini satışa çıkardım.

Arabanın You are not allowed to view links. Register or Login sitesindeki satış linki ; You are not allowed to view links. Register or Login

Sitede araç ile ilgili tüm bilgiler veriliyor ancak buradan da yazmak gerekirse ;

Alfa Romeo 147 1.6 120 hp TS Distinctive full donanım

Km : 34000

Yıl : 2007 Mayıs

Renk : Carbon Siyah

Sigara içilmemiştir

120 HP güç cve 146 Nm tork

Yol Bilgisayarı

Çift Bölge Dijital Klima

Immobiliser

Cruise Control (Hız Sabitleme)

Alfatex özel koltuk döşeme

Kol dayama vs vs...

ek olarak masraflar;

Sunroof

Xenon farlar (komple fabrika çıkışlı orjinal görüş paketidir)

Far yıkama sistemi

Otomatik kararan dikiz aynası

Blackline aynalar

3cm Eibach (Birmot Servis Orjinal Garantili Yedek parça) Yay kiti

O.Z. Racing Superturismo 17? Jant Takımı (Çiziksiz)

Goodyear Eagle F1 GSD3 215/45/17 Lastik takımı

Ziebart Diamond Gloss Dış Boya koruma + iç döşeme koruma + motor koruma

Ziabart 2. derece siyah lazer cam filmi

Orjinal Egzos ucu

Krom anten

Uzatılmış garanti

Arabanının kesinlikle kazası veya boyası yoktur.

Tüm bakımları ve kontrolleri Birmot Küçükyalı? dan yapılabilir, ayrıca garantiside uzatılmıştır ve garantisi devam etmektedir.

alperbatur

Çok temiz ve düzgün kullanılmış bir araba, yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.

alfistilere 500 ilra indirim yaparsın artık...

CaNy

Fiyat her tip insanın arabaya gelipte binmemesi için düşündüğümden 500TL yukarıda zaten...
dolayısı ile alfisti olsun yada alfa seven herhangi biri olsun zaten direkt yaparım o indirimi acelemde yok askerliğe daha vaktim var ;)

equinox07

Aracınız çok temiz duruyor.Bende bir 147 arıyorum ama sizin aracınız şuan kafamda belirlediğim rakamı oldukça aşıyor.147 kullanan birisi olarak almadan önce özellikle neye dikkat etmem gerektiğini belirtirseniz sevinirim.

agucba

You are not allowed to view links. Register or Login

///////////////

CaNy

Admin arkadaşın belirttiği link oldukça faydalı.

Onun dışında bahsedebileceğim pek bir şey yok çünkü benimde ilk alfam ve 2.5 yıldır kullanmama rağmen tek bir arıza bile çıkarmadı zaten çok fazlada kullanmadım.

Fiyat konusuna gelince maalesef zaten dist. paket olmasının yanında sunroof, görüş paketi, aynalar ile dahada doldurulmuş ve jant lastik yay takımı ile bütünlenmiş bir araç "0" maliyeti 48000 civarını buluyor, hak verirsiniz ki 2. elde bu fiyat bu km ve model ile aslında uygun sayılabilir...

equinox07

Evet dediğiniz gibi aracınızın extraları ve artıları oldukça fazla şimdiden alan kişiye hayırlı olmasını dilerim.

CaNy

Aracın fiyatı 500 TL aşağıya çekilmiştir...

Bilginize...