Arkadaşlar aracımı satıyorum. Son temiz kalan 147'lerden, bence bunu da apaçilere kaptırmayın.(nasıl olsa satılacak ama siteden birisine gitsin çok isterim) Ağır bakımları geçen hafta yapıldı. Sıfır varyatör sesi, harika motor performansı, sorunsuz şanzımanı ve son derece normal yağ eksilmesi ile mekaniği kusursuz bir 147. Eski sahibi sağ ön çamurluğu değiştirmiş, 3200 tl tramer görünüyor ama bunu henüz anlayabilen usta olmadı açıkçası. Bunun dışında araç boyasız fakat eski sahibinden kalma çeşitli çizik ve sürtük izleri var. Ben yaptırmadım kozmetiğe çok önem vermediğim için ve satarken alacak arkadaşın midesi bulanmasın diye.
Henüz başka sitede paylaşmadım, 34'e koyup 33'e vermeyi planlıyorum ama buradan gelecek arkadaşa 32'ye pazarlıksız son fiyat vereceğim.
Aynaları pek iyi kullanamayan bir kadın sürücü benden önce kullanıyormuş aracı.
Bostancıdan Zeki usta, Yılmaz usta ve Muttalip usta aracı bilirler, sorabilirsiniz. Yedek anahtar ve kitapçık olmadan olmaz

Alacak arkadaş isteğe göre 4 lastik alıp yağını değiştirip, isterse lokal boya ve pasta cila ile bu kaporta çiziklerini düzeltebilir.
Ben 6 ay önce detaylı temizlik, pasta cila ve boya koruma yaptırmıştım. Debriyaj-baskı balata, triger varyatör değişti, ön viraj demiri ve gerekli burçlar değişti, arka disk ve balatalar değişti, el freni telleri değişti, vites teli değişti. vs.vs.
LPG hiç takılmadı. 3 takım paspas var kauçuk dahil.
Aracın konusu:
http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/34-fm-8284-2009-model-147-1-6-ts-distinctive/25/