Selamlar;
Yeni bir giulietta almak için otomobilimi satmaya karar verdim, ilan sitelerine koymadım henüz, tercihim kıymetini bilen birisine gitmesi.
1.5 sene önce 60.000'de aldım;
Aldıktan sonra periyodik bakım dışında;
Triger seti, v kayışı, bujiler, v kayışı, TCT debriyaj seti, ön salıncak ve askı rotları, ön disk ve balatalar, radyatör taşma kabı ve antifirizi, tüm motor kulak ve takozları, üst torpido değişti.
Son yağ bakımı ve bujiler 3.000 km önce değişti. Motul yağ ve ricambi originali filtreler ile.
Üzerinde Pioneer carplay destekli ünite ve 2018 modelin F1 kulakçıklı direksiyonu var.
Saten krom ayna kapakları ve orijinal saten krom yoncaları, orijinal yeni paspasları var.
Ön cam hariç llumar atr35 cam filmi var.
Sıfır ayarında Good Year Asym F1 lastikler. Nokian kış lastikleri.
Ciddi bir kazası yok, arka çamurluklar ve kapılar ile sol ön çamurluk boyalı, hepsi ufak tefek sürtmelerden, fotoğrafları mevcut. Ezik binmektense ben boyattım arka tarafı.
Güncel km 83.500
Bu kadar yazınca ben bile ne kadar çok şey değiştirmişim dedim.
İstediğim fiyat 94.000 TL
Piyasa son zamanlarda çok arttı, güncel ilan rakamlarına ve alacağım arabaya bakarak bu rakamı belirledim, yukarıda yazdığım işlemlerin ne kadar tutacağını biliyorsunuz zaten. Aldıktan sonra 10.000 km sonra yağ değiştirmek dışında bir masrafınız olmayacak.
Detaylı foto ekleyeceğim daha sonra.