0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güncel..uzunca müddet ilanda kaldı.mümkünse araç alım satım yapmayan arkadaşların yorumunu alabilirmiyim ?
1) Fiyat Çok yüksek. Kime Göre neye göre der iseniz piyasaya göre.2) Gerçek bi Alfisti Bu renk jantlarla ve Piano Black yerlerle bu aracı almaz. (Boyayan bir çok arkadaş var biliyorum o yüzden alfisti dedim)3) Koltuk kılıfı ile bu aracı satmanız oldukça zor olacaktır.4) Yazdıklarınız çok isyankar ve göz alıyor renkleri ben bile çoğunu okumaktan yıldım.
Yanlış anlamayın ben fikrimi söyledim bana da isyan ediyosunuz veya öyle anlaşılıyor netice olarak ben size gerçegi ilettim.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle hayırlı satışlar inşallah gönlünüzdeki rakama satarsınız.Şahsi fikrim jantlardaki piano black kaplama sökülme diğer yerlerdeki benim hoşuma gitti açıkçası. Ek olarak koltuk kılıfı da sökülmeli elbetteki 10 dk'da sökülecek bir şeydir ancak en önemli şey ilk intiba.Eğer imkan varsa profesyonel kamera ile yoksa Iphone vs güzel kamerası olan bir telefonla daha güzel açılardan(manzara, poz vs.) daha güzel fotoğraflar yüklenmeli. İlandaki fotoğraflar bence rengi doğru göstermiyor ve albeni oluşturmuyor.İlan açıklaması Sercan abinin dediği gibi renkli ve göz yoruyor. Elbetteki bıkmış olabilirsiniz ama daha küçük puntolarla daha göz yormayacak renklerle yazılırsa daha iyi olabilir.Ciddi olarak almayı düşündüm fakat parayı denkleştiremediğim için vazgeçtim. Benim açımdan fiyat(Mk2 Sporlu ve cam tavanlı) pazarlıkla vs. alınabilecek fiyatlarda.Tekrardan iyi satışlar
*Not: tekrar hiddetlenmemeniz için iletiyorum .
Yaw üstadım sende bizi hepten psikopat yaptın yahuSM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dikkatli bakan titiz bir herif kesin görür eğer kılıf takılmış araba alerjisi varsa
Almak bir dert satmak başka bir dert hele potansiyel alıcı alfista ise incelerde inceler.Benim tavsiyem daha sade bir açıklama yani o öyle oldu bu böyle olduya gerek yoko detayları almaya niyetli olan kişiyle konuşursunuz.
Buna kesinlikle katılıyorum, mümkün olduğunca az kelime ile çok şey ifade edilmeli
şu yeterli mi ?"satılık" şaka bir yana yazılması gerekenleri yazdığımı düşünüyordum.ne fazla mesela ?
Bulabilirsiniz pro bir makina ile, araç haricinde dikkat dağıtıcı görsellerin olmadığı bir ortamda, uzaktan zoom yaparak çekin fotoğrafları. Çok daha farklı olacaktır. içinize sinen bir satış olması dileğiyle..