Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık iPhone 5 - 16gb - Beyaz - Süper Temiz

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ormanci

Arkadaşlar selamlar,

Yeni telefon almış olmam sebebi ile iPhone5 16gb Beyaz telefonu satıyorum.

Telefonla ilgili detaylar ve fotoğraflara aşağıdaki dükkan linkinden ulaşabilirsiniz.

You are not allowed to view links. Register or Login

Bandırmalı

Verdiğiniz link labirent misali bulmak zor, yada ben beceremedim.
Telefon ihtiyacım var, şartlar uygun olursa neden olmasın.
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

admin

B-10 You are not allowed to view links. Register or Login forumlarının "İkinci El" bölümünde satılan otomobil veya ürüne ait yeterli açıklayıcılıkta bilgi (kondisyon, fiyat vb.) ve  fotoğraf (temsili değil kendi) bulunmayan ilanlar ilk uyarının ardından 24 saat içinde silinecektir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Ormanci

Düzeltiyorum hemen, dükkanıma lik verebildim sanıyordum ama olmamış demek ki.
İlan tanımı aşağıdaki şekilde, fotoğrafları da eklemeye çalışacağım ayriyeten...

- Telefon çok çok çok iyi temizliktedir, 10 üzerinden 9 alır.
- Kız kardeşimin telefonudur, alındığından beri OZAKI 0.3mm'lik resimdeki kılıfla kullanılmıştır, bu yüzden özellikle arka camı neredeyse hiç yıpranmamıştır.
- Telefonu çok yakın zamanda kendisine iPhone6 hediye geldiği için, tarafımdan kullanılmaya başlanmış ve iPhone5'lerin ekran esneme hastalığı yüzünden garanti kapsamında Apple Akasya mağazasında yaklaşık 1 ay önce ekran değişimi yapılmıştır.
- Yalnızca ekran değişimi yapıldığı için SWAP cihaz şüphesi olanlar için iyi bir seçenek olarak kabul edilebilir.
- Ekran değişiminin ardından neredeyse hiç kullanılmadan (1-2 gün) cama direkt olarak Invisible Shield koruma filmi yapıştırılmıştır. Bu yüzden önü de arkası gibi mükemmel temizliktedir. Anca kılcal çizik bulabilirsiniz sanıyorum.
- Turkcell kayıtlı, kontrat cihazıdır. Haliyle kayıt kuyut şüphesi yoktur.
- Normalde garantisi Haziran ayı civarında bitecekti, ancak pil ömrü dolması nedeniyle iFixit'ten pil sipariş edilip değişim yapılmıştır. Yetkisiz müdahale diye garanti kapsamı dışında tutulur sanıyorum, bu yüzden garanti kapsamı dışında diye düşünebilirsiniz artık.
- Kutu içeriği tamdır, kulaklıkları hiç kullanılmamıştır.
- Şarj kablosunun ufak bir bölümü yıpranma sebebi ile biraz aşınmış, kardeşim tarafından ufak bi bant yapıştırılmıştır. Ancak kabloda herhangi bir temassızlık ya da başka bir sorun kesinlikle yoktur.

Hafta içi 09:00-17:30 arası Eminönü, 18:30'dan sonra ve h.sonu Bostancı Kozyatağı civarında İstanbul içinde elden teslim yapılabilir.
Bunun haricinde önce ödeme, sonra kargo yapılır.
Kargo alıcıya aittir.

İlan sitelerinin uyguladığı komisyon miktarı eklenmek suretiyle bu siteler üzerinden de istek üzerine ilan açabilirim.
Fotoğrafları aşağıda ekliyorum. Göreceğiniz üzere 2 yıllık bir telefona göre çok temizdir.

Yeni telefon aldığım için satıyorum, yoksa bir süre daha kullanmayı düşünüyordum, sorunsuz, tertemiz telefon arayanlar için pişman olunmayacak bir cihaz.

Alfadanadam

fevkalbeser12

Ya ne güzel açıklamaşsın. İhtiyacım olmadığı halde alasım geldi:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Ormanci

Aceleden eksik yapmışım yine, kusura bakmayın bölük pörçük oldu...
Evet fiyat 1.000 TL, Alfistilere ufak bişeyler yapılabilir :)

Teşekkürler hocam :)

Ormanci

aurora

Ormanci

Takas söz konusu mu?

Yok hocam maalesef...

Güncel fiyat 900 :)