Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık- AR 147-156 Bobin - Buji - Yedek Su Deposu - Hava Akış Metre

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berkealkan

Tamamı JAS10'dan yenileme amacıyla söktüğüm, sorunsuz parçalar. JAS10 ile ayrılık vakti yaklaştıkça dükkanda sakladıklarımı satmaya başladım. Yalnızca forum içine satılık, başka bir yerde ilan çıkmadım.

Bujileri sıfır olarak ben aldım, 10 bin km yaptı yapmadı. İridyum ngklar ile değiştirdiğim için boşa çıktılar. Bilmeyenler için - aracımda lpg yok.
Büyükler BKR6EK - Küçükler CR8EB

Takım Fiyatı - 1.250tl

You are not allowed to view links. Register or Login

Yan sanayi su deposu, orijinal kapak. - 450tl

Bosch Bobinler - Geçtiğimiz Nisan ayında JAS10'un büyük revizyonu esnasında komple Bobin-Pipo-Kablo yenilemesi yaptığım için boşa çıktılar. Tamamı çalışır durumda.

Adet 750 tl

Bosch Hava Akış Metre - Yine aynı dönemde yenileme amacıyla söküldü. Çalışır vaziyette - başka araçta denendi.
Parça Numarası - 0 260 218 113

1.250 tl

Bunlar haricinde fotoğrafını çekmediğim orijinal yay takımı,

Kısa süreli kullanılmış kaliteli H1 55W xenon beyin - daha da kısa kullanılmış 5.000K ampül takımı,

Brembolar sebebiyle boşa çıkan iyi durumda ön kaliperler ile birlikte 20bin km yapmış trw balata - orijinal diskler var. Yakın zamanda onları da paylaşacağım, ihtiyacı olan öncesinde de yazabilir.

Güvenli ve keyifli sürüşler dilerim  :clover:

2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive Selespeed
2006 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2004 Alfa Romeo GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Alfa Romeo Mito 1.3 JTDM Distinctive
2003 Alfa Romeo 147 2.0 Distinctive (Güncel)