Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık Cam Tavanlı Giulietta (120 Ps)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

engin uzun

İnsan aracını satarken sevirir mi,ben su an seviniyorum.Aracım kötü oldugundan değil,yerine sadece baska bir Alfa Romeo almak için.Olmassa satmakla hiç işim olmaz :)
Aracla ilgili bilgiler satıs sitesinde ve baslıkta mevcut,yazmak adettendir, yazalım.Standarttan farklı donanım olarak cam tavanı,karartılmıs arka camları ve benim ebay dan almıs oldugum (bana göre cok sık) spor pedalları var.Yazılımı unutmayalım,su an yaklasık 150 ps gibi bir güce ulastı...
Ben aracı 26000 km de aldım,su an 55000 de.Bakımlarda bu zamana kadar standartta ne varsa yapıldı,olması gerekenden daha sık aralıklarda.Bujileri,aküsü lastikleri,balatası vs yenilendi.
Cok ufak bir sürtmeden dolayı sol arka camurlukta boya var.Baskada birseyi yok.
Dediğim gibi seytan dürtmese satmak için daha coook zamanım vardı ama duramıyorum.. :haydi:
İlan linki,
You are not allowed to view links. Register or Login
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

engin uzun

Fiyat konusunda bir değişikle konuyu güncelleyelim. Yeni fiyatımız 51.000 tl oldu :)hadi hayırlısı....

engin uzun

Sevgili Giulietta m artık yeni sahibinde...Bugun insaat mühendisliğinde okuyan genc pırıl pırıl bir arkadasa devrettim..Güle güle kullansın..