Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: Satılık Giulietta 2014 dizel distinctive.  (Okunma sayısı 2044 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kibitzer

• Membro
Satılık Giulietta 2014 dizel distinctive.
« : 15 Eylül 2017, 20:15:37 »
Merhabalar.

2014 Kasım'da sıfır aldığımız giuliettamızı otomatiğe mecburi olarak geçmek için satıyoruz. 43bin kmdedir. Ön ve arka tamponları Autoking tarafından boyanmıştır. Standart distinctive donanımlıdır.
Bakımları yetkili serviste yapılmıştır. Tüm evrakları ve bakım kayıtları durmaktadır. Üçüncü Alfa Romeomdur.
Sürücü kapısı kolunun üzerinde çok küçük bir gamze vardır. Aynı taraftaki arka çamurlukta da çok küçük bir sürtme izi vardır. Autoking boyamadan düzeltemeyiz dediği için elletmedim.
Scudettoda üstteki çubuk ya çalındı, ya düştü.
Hiç bir çalışmayan aksamı vs yoktur.

Aracım için 75bin TL istiyorum.

Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

balesanist

• Membro
Ynt: Satılık Giulietta 2014 dizel distinctive.
« #1 : 16 Eylül 2017, 08:45:48 »
Hayırlı satışlar. Güzel bakmışsınız.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Kibitzer

• Membro
« #2 : 16 Eylül 2017, 09:40:30 »
Hayırlı satışlar. Güzel bakmışsınız.
Teşekkürler :)

Forumdan arkadaşlar için tabii ki fiyatta birşeyler yapılacaktır. Bilgisayara alışık olan için cep telefonundan ilan yazmak eziyet :))

Kibitzer

• Membro
« #3 : 23 Eylül 2017, 16:52:47 »
İlanda 74bin'e düşürdüm fiyatı. Fakat dediğim gibi forumdan arkadaşlar için fiyatım farklı olacaktır.

Kibitzer

• Membro
« #4 : 29 Eylül 2017, 17:40:00 »
Güncelleme. 72bin TL :))

Kibitzer

• Membro
« #5 : 09 Ekim 2017, 18:06:53 »
İstediğim gibi bir araç ile görüştüğüm için son fiyatım olan 65bin liraya iniyorum arkadaşlar. Daha fazla indirim yapmayacağım, satılırsa satılır, satılmazsa ve istediğim aracı kaçırırsam bir süre daha bekleyeceğim.

balesanist

• Membro
« #6 : 09 Ekim 2017, 22:11:56 »
Niyeti olan kaçırmasın derim. İlk sahibinden, bakımlı, temiz aile arabası. Daha ne olsun?
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

ArinFırat

• Membro
« #7 : 09 Ekim 2017, 23:28:12 »
kredi çekme, eksi hesap vb bütün fişeklerimi giulietta'ya kullandım..kaçırmak istemeyeceğim bir giuydu ve allah var fiyatınız gayet makul  ancak 159 um istediğim fiyata satılsa dahi üstüne para ekleyip giu alabilecek fişeğim kalmadı..üzüldüm açıkcası..umarım gönlünüze göre satarsınız

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kibitzer

• Membro
« #8 : 10 Ekim 2017, 09:16:48 »
Ben de benzer durumdayım. Otomatik mecburiyeti olmasa on sene satmazdım giuliettamı. Yeni alacağım araç için gırtlağıma kadar borca gireceğim. İşin kötüsü kriz patladı bile. Olursa olur. Olmazsa her gün eşimi okuluna bırakır, oradan geçerim kendi okuluma.

ArinFırat

• Membro
« #9 : 16 Ekim 2017, 09:31:50 »
Ben de benzer durumdayım. Otomatik mecburiyeti olmasa on sene satmazdım giuliettamı. Yeni alacağım araç için gırtlağıma kadar borca gireceğim. İşin kötüsü kriz patladı bile. Olursa olur. Olmazsa her gün eşimi okuluna bırakır, oradan geçerim kendi okuluma.
inanın giu'nuzu kaçırmamak için kaç zamandır hesap kitap yapıyorum.. ayın 15i maaşları alıp bütçemde güncelleme yapabilir miyim diye çabaladım ama olmuyor..maalesef gül gibi giu'yu kaçırdım..tekrardan kredi işine girmeyi de gözüm kesmedi...sağlık olsun, hayırlı satışlar diliyorum..umarım en kısa zamanda satarsın, işin gücün rast gitsin kardeşim.

Kibitzer

• Membro
« #10 : 16 Ekim 2017, 20:55:47 »
Birkaç aylığına satıştan vazgeçtik.

Geçen Cuma günü satın almak için Antalya'dan çok düzgün bir beyefendi geldi. Ekspertiz yaptırdık ve benim araçta iki parça kaporta boyası çıktı. Sağ arka kapı ve yine sağ arka çamurluk. Cumartesi günü bu işten anlayan başka arkadaşlar ile de kontrol ettik. Gerçekten de yüzeysel boya var. Arka çamurluk ile aynı parça olduğu için gitgide incelen bir boya sağ üst direkte de mevcut.

Kullandığımız 35 ay boyunca üç ayrı yere aracımızı teslim ettik. İki defa Davutpaşa Mengerler, birkaç kere Beylikdüzü Birmot ve İkitelli Autoking. Buralardan birinde veya ben aracı satın almadan önce Birmot deposunda iken muhtemelen bir yere sürtüp boyamışlar. Macunlu falan bir boya değil, normal yüzeysel çizik kapatma boyası olduğu belli.

Tabii ki hiç kimseye karşı ispatlayabileceğim hiç bir şey yok. Olay bahsettiğim dört yerde de olmuş olabilir. Video kaydı vs. gibi kanıtlar da olsa bile çoktan silinmiş gitmiştir. Bu nedenle önüme bakıyorum artık.

Aracımın değeri de düştüğü için ve yeni araç almak için ödemem gereken fark über boyutlara ulaştığı için satıştan bir süre vazgeçiyorum. Zaten çılgın derecede yüksek borca girecektik. Bu borçlu halimiz ile iyice batıracak seviyelere çıktı. Belki birkaç ay içinde belki yaza doğru tekrar, durumuna uygun bir fiyat ile satışa çıkarabilirim.

Tüm arkadaşlara ilgileri için teşekkür ederim.

KAKIRMAN

• Membro
« #11 : 18 Ekim 2017, 12:44:00 »
Zafer Hocam herşey için geçmiş olsun diyeceğim zira mantık yönünde fikrimi sorar isen şu dönemde borca harca girme kardeş...
Bırak elindeki ile mutlu mesut olmaya bak. Bahanelerimiz bitmez elbet gönül gönülden geçenin olması yönünde zira ben araç defterini çoktan kapattım gitti.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI

Kibitzer

• Membro
« #12 : 18 Ekim 2017, 12:53:29 »
Zafer Hocam herşey için geçmiş olsun diyeceğim zira mantık yönünde fikrimi sorar isen şu dönemde borca harca girme kardeş...
Bırak elindeki ile mutlu mesut olmaya bak. Bahanelerimiz bitmez elbet gönül gönülden geçenin olması yönünde zira ben araç defterini çoktan kapattım gitti.

Hocam ben de çok isterim aracım ile devam etmeyi. Sağlık problemimiz olmasa on yıl binerim hiç dert etmeden. Fakat hanımın beli arada bir tutuluyor ve debriyaj büyük sıkıntı. O nedenle otomatiğe geçmemiz şart. Bu aralar belimizde problem olmadığı için kullanıyoruz rahat rahat. Belki yıl sonu kampanyası, belki başka bir fırsat çıkarsa değiştireceğiz.

ArinFırat

• Membro
« #13 : 18 Ekim 2017, 13:00:18 »
Hocam ben de çok isterim aracım ile devam etmeyi. Sağlık problemimiz olmasa on yıl binerim hiç dert etmeden. Fakat hanımın beli arada bir tutuluyor ve debriyaj büyük sıkıntı. O nedenle otomatiğe geçmemiz şart. Bu aralar belimizde problem olmadığı için kullanıyoruz rahat rahat. Belki yıl sonu kampanyası, belki başka bir fırsat çıkarsa değiştireceğiz.
o zamana kadar belki bende bütçemde 1-2 tl iyileştirme yaparım..bu arada bende de bel problemi vardı? alakası var mıdır bilmiyorum ama sırtıma kanlı hacamat yaptım ve 159 u sattığımdan beri ağrı ve uyuşma kalmadı :) üstelik son dönemlerde resmi ağızlardan da hacamat ile ilgili olumsuz sözler duymuyoruz

Kibitzer

• Membro
« #14 : 18 Ekim 2017, 13:17:23 »
o zamana kadar belki bende bütçemde 1-2 tl iyileştirme yaparım..bu arada bende de bel problemi vardı? alakası var mıdır bilmiyorum ama sırtıma kanlı hacamat yaptım ve 159 u sattığımdan beri ağrı ve uyuşma kalmadı :) üstelik son dönemlerde resmi ağızlardan da hacamat ile ilgili olumsuz sözler duymuyoruz

Ben sizin durum acil diye biliyordum. O nedenle hiç "birkaç ay bekleyelim" demedim size. Bir de belli değil ne zaman "hadi satıyoruz" diyeceğimiz. Belki bahara kadar bekleyebiliriz. Fakat o zamana kadar almamış olursanız ilk öncelik tabii ki sizin.

ArinFırat

• Membro
« #15 : 18 Ekim 2017, 13:22:58 »
Ben sizin durum acil diye biliyordum. O nedenle hiç "birkaç ay bekleyelim" demedim size. Bir de belli değil ne zaman "hadi satıyoruz" diyeceğimiz. Belki bahara kadar bekleyebiliriz. Fakat o zamana kadar almamış olursanız ilk öncelik tabii ki sizin.
şöyle açıklayayım o zaman; zaten şu an 1. giu var.kullanıyorum, acil aramıyorum ama yağmur çamur kar kış başlamadan da bulmak gerekiyor.yani baharı falan bekleyemem,her gün ilanları takip ediyorum,bütçeme uygun kafama yatan bulduğum anda kaçırmayıp alacam..yani sattığım 159 un parası hesapta duruyor, 2. giu alacam.. :alfisti:
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2017, 13:33:54 Gönderen: ArinFırat »