Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık GT - 2006 model Selespeed 2.0 JTS

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calibra

You are not allowed to view links. Register or Login
147 bakıyordum genel olarak, Alper'in arabayı kaçırdık kısmet değilmiş. Onur'un arabasını görmeye gittim dün gece, temiz derli toplu bi araç. Gece eve gelince de bunu gördüm, Tufan abiyle konuştuk anlaştık, aracı görücem ustaya göstericez, kısmetse alıcaz.

Araba kesinlikle şans işi abi, calibranın 147'yi kaçırdım diye çok üzüldüm, varmış demkki bi hayır

Haydi bakalım emin, inşallah gönlünüze göre olur :)
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Tolga033

Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. :)

tufanfb

emin kardeşimiz ve egeozal kardeşimiz araca talip. ilk olarak emin ile görüştüğüm için öncelik onda olacak olmadı egeozal arkadaşım ile görüşeceğiz. bu arada ben bugün sipariş verdim giuliettayı haftaya çarşamba teslim alıyorum kısmetse :)

emin

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

egeozal1

Bu aracin bana gelmesi çok iyi olurdu. Elbette Emin abimizde yabanci değil sitedn alışveriş olmasi belki emin abiden sonra kendim alirim. Belli olmaz tabii Emin abinin durumu bilemeyecgim ama açtığı konuda ekonomk yakıtlı yazmış Gt 2.0 birde otomatik oldugu icin az yakmaz. Elbette onun alehine soylemiyorum bunlari yanliş anlaşılmak istemem ama benim yakıtla ilgili sorunum olmayacak. :) sonucta boyle nadide bir güzellik için emin abi ile bozusmak istemem. Nasip kısmet sonuçta.

pierrecardin

Hayırlısı olsun araç bizim içimizde kalacağından çok mutlu oldum. Corollayı satsaydım bende giderdim rekabete :-)
A     R
L     O
F     M
A     E
       O

Hakan Tosun

İki tarafa da hayırlı olsun maşallah hoş araba, temiz bakımlı diri.

Ege sana baska gt buluruz ya tek gt bu degilya :)
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

egeozal1

You are not allowed to view links. Register or Login
İki tarafa da hayırlı olsun maşallah hoş araba, temiz bakımlı diri.

Ege sana baska gt buluruz ya tek gt bu degilya :)
Haklısın abi de türkiyede iki GT den biri renk olarak.  :)

naxos

Emin hayirli ugurlu olsun.bilirsin herzaman hastasi olmusumdur Gt nin.Artik bi tur verirsin:))

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

emin

Tufan abiyle buluştuk, aracı kullandım, Yılmaz usta ve Fatih de gün içerisinde Sportivo'da gördü aracı.
Anlaştık, Tufan abinin Giulietta geldiği gün biz de noterden işlemini yapıcaz. (Kendisine araba lazım olmasa yarın sabah alırdık :) ) Kararım kesin. Başlık kapanabilir :) Hayırlı uğurlu olsun.

Selespeed harika, araç çok keyifli, mito daha torklu ve zıpır bi arabaydı bu çok daha oturaklı ve keyif arabası. Tek kelimeyle hayran kaldım. Performansı, sesi içi dışı muazzam. Bose ve taba deri. Oturma pozisyonu ve konforu beni benden aldı. Mitodan sonra beni kolay kolay heyecanlandıracağını düşünmezdim bi alfanın, ama yanılmışım. Araba işi kısmet. 145'ten 147'ye oradan GT'ye geldi konu. Dizelden, LPG'ye ordan benzine döndü. Selespeed inanılmaz keyifli bir şanzımanmış :)

Soner abi ayıp ediyosun, GT'yi dün görünce aklıma ilk sen geldin en yakın zamanda görüşmek dileğiyle. =)

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Gouki

Tufan bey ve sana hayırlı uğurlu olsun kardeşim. En kısa zamanda "Üyelerimiz ve Alfa Romeo'ları" bölümünde yeni başlıklarınızı görmek dileğiyle, konuyu kilitliyorum.