0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostlar selam;Malumunuz, geçtiğimiz sene Ağustos ayında 13.bin küsür km' de almış olduğum GT' mi kuvetle muhtemel satıyorum. Bir takım gelişmeler oldu hayatımda. 22 Mayıs itibari ile iki kişiyiz Satmak istememin iki sebebi var, hiç istemesemde... Birincisi malumunuz evlilik kolay değil ve tüm masrafları kendim karşılamak durumundayım. Nakide ihtiyacım var. Eğer satılmaz ise, kredi ile çözebilirim.İkinci sebebim, müstakbel eşimin ehliyeti var ama şoförlüğü yok denecek kadar az. Ve öğretmen olduğu için, atanacağı okula göre araç kullanmak durumunda. 2.0 JTS ona hem sert olur hem de TR şartlarında biraz fazla dikkat çekici olur. Açıkçası kafamdaki plan, satıp otomatik bir hüdai-fiyesta tarzı bir markaya geçmek. Acemilik sonrası tekrar Alfa. Alternatif önerilere açığım (satmadan üstesinden gelebileceğim tarzda)Bende şirket aracı olduğu için, Alfa' yı tutmam da fazla masraflı olur. Yoksa eşime ayrı bir araç almayı da kurguladım ama, hem düğün-ev masrafları için nakit ihtiyacı hem de evde üç araç olma gereksizliği karşısında, aracı temiz hali ile, temiz birine vermeyi düşündüm.Ve evet, yine tok satıcıyım Çünkü yukarıda da belirttiğim gibi, alternatiflerim yok değil.Aracımın konusu:http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2006-gt-2-0-selesanzuman-blackgear-(karasanzuman-)-)/msg350741/#msg350741Güncel km: 21.000Aldıktan sonra yapılanlar:Orjinal Anahtarlık + Kod kartıMotor kaputu açma teli değişimi225/45/17 yazlık lastikler 1000km10.000 km bakımı (vakti gelmeden yaptırdım)Yonca seti + benzin depo kapağıBoya durumu : Sağ sol çamurluk boyalıDeğişen durumu: YokTadilad gerekli yerler: Muhtelif yerlerde (tavan-kaput-bagaj-kapı) kuş pisliği kaynaklı izler mevcut, sol arka çamurlukda bir çizik var (boya ile kaplanmış ama görünür durumda)195/55/16 kışlık jant + lastik takımı, bakım kitapçıkları, bakım geçmişi çizelgeleri yanında verilecektir.Konuda da geçtiği üzere plaka özel plakadır ve Emniyetten alınırken geçmiş sorgulaması yapılmadı. Yani bilmiyordum, plakada çok kaza geçmişi varmış. Ama ciddi düşünenlere şase numarasını gönderebilirim.Diliyorum ki sahibinden' de ilan açmak zorunda kalmam çünkü gerçekten nadide bir parça. Aldığım günden bugüne 8.000 km yol yaptım, tek bir sorun yok. Arada SS iler geri viteslerde sorun yapabiliyor o da rutin bir durum.Düşünenler telefon ile irtibata geçebilirler. Fiyat konusu bu konuda kesinlikle açılmayacak, araç üzerinde konuşulacaktır. Dediğim gibi, araç gerçekten çok özel bir araç, yazık olmasını istemediğim için, içimen gelmeyerek satmayı planlıyorum. Fiyat konuları yüzünden de burada birbirimizi kırmak istemiyorum. Kar amacı da gütmüyorum, beni forumda herkes bilir çok şükür. Al satçılık yapan biri değilim, alırken de satmayı hiç düşünmemiştim. Ama hayat insanın önüne ilginç sürprizler çıkarabiliyor. Bazen gerçek bir aşk için, Alfa aşkınızdan feragat etmeniz de gerekebiliyormuş, bunu görmüş oldum İnşallah sonumuz hayır olur.Düşünenler içinTEL: 0 533 525 74 48 / 0 549 557 64 66