Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

SATILIK HTC SENSATION

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Herkese merhabalar ,

İlan başlığından anlaşılacağı gibi HTC Sensation "4G" telefonumu satıyorum , Amerikadayken almıştım ve yaklaşık 2-2.5 senedir sorunsuz şekilde kullandım , sanırım 1 ay yada 1.5 ay önce iphone 5s aldım haliyle kullanmayı bıraktım ve şuan boşta duruyor , nakite ihtiyacım olduğu için sadece ihtiyaçtan dolayı satılıktır. Gelen parayı arabama harcayacağım için ve ihtiyacım olmadığı için satıyorum.

Telefonun tek bir kusuru vardır oda 2 yada 3 defa karşılaştığım klavye kaybolması , zaten buda beni android den soğutan tek sebep ve kullanım zorluğu. Ben bir türlü android e alışamadım , klavye kaybolması aldığımdan beri ilk defa bu yaz başıma denk geldi ve emin değilim ya 2 yada 3 defa tekrarladı , çözüm olarak ben telefona factory reset atarak halletim ancak en son attıktan sonra internette başka klavye kullanın yazıyordu ve ios klavyesi indirmiştim , zaten sürekli olan bir problem değil. Telefonun dış kasasında hiç bir problem yok , 8/10 diyebilirim sürekli silikonlu kılıfından 1 saat olsun çıkarılmamıştır , aldığım gün T-mobile şubesinden aldım ve kılıfa koydum daha sonra silikonlu kılıfı değiştirip normal bir kılıfa geçtim yani sürekli kılıflı ve temiz kullanılmıştır.

Fiyat olarak belirli bir fiyatım yok kim ne kadar verirse o fiyata vereceğim , ihtiyaçtan dolayı satılık son zamanlarda arabama yazılımdır şudur budur harcama yaptım ve biraz sıkıştım haliyle boşta duran telefonumu satıyorum , çok komik olmamak kaydıyla sahibinden den fiyatlara bakıp bana mantıklı bir fiyat verene vereceğim , görmek isteyen olursa skype olur vs olur ayrıntılı gösteririm.

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

ozoozo

lyolcul

Hayırlı satışlar. Çok güzel cihaz sensation lar. Ayrıca ikinci fotodaki masa süpermiş :)

tapatalk

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı satışlar. Çok güzel cihaz sensation lar. Ayrıca ikinci fotodaki masa süpermiş :)

tapatalk

Teşekkür ederim :) hahaha öğrenci masası yapacak bir şey yok :D :p

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

ozoozo

Bir güncel diyelim , bu aralar giderse harika olur :)

Alfadanadam

Fiyat yazmadığın sürece istediğin kadar güncel çek :)

Olm aklındaki fiyatı yaz da almayı düşünenler, etrafında telefon alacaklar falan karar versin. Böyle satış mı olur :)

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Fiyat yazmadığın sürece istediğin kadar güncel çek :)

Olm aklındaki fiyatı yaz da almayı düşünenler, etrafında telefon alacaklar falan karar versin. Böyle satış mı olur :)

Abi 400-450 ne verilirse artık :) yani kafamda yoktu telefonu satma planı ancak bahsettiğim sebeplerden ötürü ihtiyacım var haliylede sahibidende 400 ile 700 arası gidip geliyor.

Benim istediğim fiyatta 400 lira diyelim o zaman :)

ozoozo

350 tl ye pasajda satılmıştır , kilitlenebilir.

Gouki