Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık Mk1 Kasa 156 2.0 Executive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anıl

Kemal'in aracını yakından biliyorum,piyasada temiz kalmış ender 156'lardan biri,bugün bile yakından gördüğüm için söylemek isterim ki,ön koltukların deri döşemesi orjinal olup,genelde ilk aşınan yer olan koltuk fitilleri bile yepyenidir,4 havayastığı standart. Düşünüyorsanız,bakımlı ve düzgün bir 156 2.0 Exe.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Alfadanadam

Bilindik bir araba almanın önemini başka araba alarak tecrübe etmeyin bence.

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ATA

Ciddi bakim masraflari yapilmis bir araç ve kizmetik olarakta çok diri. En önemlisi işlerin yapildiği yer belli. Araci canli olarak görseniz zaten ne demek istediğimi anlarsiniz :)
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

fevkalbeser12

Bi ufak numarada benden:) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Gouki

Hayırlı olsun abi. Kapı tamam şimdi sıra kupada :)

ATA

Dub canli canli gördüm, güzel... :)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

can591

bugun canlı canlı görecezya bakalım nasip ... :)

Hayırlısıyla bugun bana geçecek araba, herkesin ilgisine teşekkürler, ATA beye de ayriyeten teşekkürler...

çok güvenilir bir alışveriş olduğunu düşünüyorum, bu forum sayesinde birbirimize güvendik... bu nedenle aldıktan sonra süprizle karşılaşmayacağımı düşünüyorum.

Sorun ve sorularım için bol bol rahatsız ederim artık bu forumu :)))

Gouki

Umarım herkes için hayırlısı olur. Rahatsızlık ne demek tabi ki soracaksınız.

can591

yalnız şu klima hakkında kimse bir fikir vermedi ona üzülüyorum, tamam göreceli bi kavram evet kabul ediyorum, ama illaki başka bir arabaya binmişsinizdir, hiç bişeye binmeseniz taksiye yine binmişsinizdir... yani klima performansını kıyaslayabilecek kimse yokmu yahu :( illa yaz aylarınımı beklicem...

erdem1904

mk1 in kliması gayet başarılı bence...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alfadanadam

Klima konusu sitemizde çok yazıldı çizildi. Öncelikle bizim araçlarımız klima performansları ile ünlü araba değildirler. Özellikle ilk açtığınızda bir süre hava borularındaki sıcaklığı bertaraf etmeye çalışırlar, sonrasında soğuturlar. Araç içi buz gibi olsun diyenlerdenseniz size göre değil. Ben hiçbir aman 4. kademe kullanmamışımdır mesela. İlk etapta evet ama bir süre sonra 1 ya da 2. kademe yeterli olurdu.

Alper

156 larda bence güzel bir olay bu klimanın insanın direk yüzüne vs. vurmaması.
Çoğu kişi de bu yüzden soğutmuyor falan diyor ama yanlış anlaşılıyor gibi geliyor bana.
Bende ilk başta auto ya getirip sıcaklığı da 20-21 ayarlarında bırakıyorum ve gayette memnunum uzun yolda.

can591

sn.Alfadanadam
You are not allowed to view links. Register or Login
Klima konusu sitemizde çok yazıldı çizildi. Öncelikle bizim araçlarımız klima performansları ile ünlü araba değildirler. Özellikle ilk açtığınızda bir süre hava borularındaki sıcaklığı bertaraf etmeye çalışırlar, sonrasında soğuturlar. Araç içi buz gibi olsun diyenlerdenseniz size göre değil. Ben hiçbir aman 4. kademe kullanmamışımdır mesela. İlk etapta evet ama bir süre sonra 1 ya da 2. kademe yeterli olurdu.

ben sizi anlıyorum, örnek ALBEA da italyan bir araba sayılır, klimasıyla ünlü de değildir tabiki... ama soğutması bence başarılıdır. Araç buz gibi olsun değil, Antalyada yaşayanlar beni anlar, kırmızı ışıkta yeminle pişiyorsunuz, gölgede 42 dereceyi gördüm ben, ki ben toros dağlarından inmiş biri olarak :)))) haliyle bunalıyorum...

bu yüzden Albeayla kıyaslayabilsek çok güzel olacaktı dedim...

156 larda bence güzel bir olay bu klimanın insanın direk yüzüne vs. vurmaması.
Çoğu kişi de bu yüzden soğutmuyor falan diyor ama yanlış anlaşılıyor gibi geliyor bana.
Bende ilk başta auto ya getirip sıcaklığı da 20-21 ayarlarında bırakıyorum ve gayette memnunum uzun yolda.

uzun yolda eski kasa klimalı doğan kullandım klimalı o da gerçekten iyiydi :) şaka yapıyorum :)) uzun yolda biçok klima iyidir zaten, benim için önemli olan ışıkta güneşin altında beklerken araçta bunaltmayacak derece soğutuyomu soğutmuyomu... bu kadar yani....

mesela honda civic 98 model, kliması gerçektende yetersiz, bizzat denedim, araç sahibine sordum hatta klima sorunlumu gaz bastır falan diye... yok dedi adam bunlar böle dedi... ilginç...

mesela astra 94-98 arası, klima performansı gerçekten memnun edici, içeriyi 15 dk.da soğutuyor, içinde terlemeden durulacak seviyeye getiriyor...

gibi...

yalnız AlperMusa bey, sizin sölediğinize katılıyorum, çoğu arabada 4 yerden üflediğinden direk çarpıyo, birde büyük deliklerden özellikle orta konsoldaki hava üfleme kanallarının büyüklüğünden dolayı hızlı soğutma sağladığı bir gerçek... Ama Alfada da arkada bile üfleme kanallarının olması hızlı soğutmayı belki sağlamaz ama soğutma olarak aynı soğukluğu sağlar diye tahmin ediyorum, yada bilemiyorum... :S

ATA

Klima başarisiz. Bana İzmir'de yetmiorsa Antalya'da da yetmez :) ancak uzun yolda yeterli soguklugu yada isiyi diyelim yakaliyorsunuz. İlk anda yetersi gibi onunda sebebi çok fazla hava ufleyecek ventil olmasi. 4 yuvarlak, 4 konsol, 4 koltuk alti, bir göğüslük :) hepsini birden açinca hava fazla bölünüyor doğal olarak.
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

can591

Ata bey birde bişi sorucam, bu kapı altı alfa romeo amblemi sadece şoför kapısında mı var :)

Anıl

Benim eski 156'da sunroof vardı,güneş direkt içeriye giriyordu,perdesi yoktu ve sunroof perdesi yokken bile güzel soğutuyordu,İzmir sıcağında!Ben hiç sıkıntı çekmedim.Sonra Antalya-Manavgat'a sattım,adam hiç bana böyle bir durumdan şikayet etmedi.

1998 GTV V6 TB

Alper

Ata bey birde bişi sorucam, bu kapı altı alfa romeo amblemi sadece şoför kapısında mı var :)

Kemal'e ben verdim bu kapı altı lazer logoları.
İsterseniz arkalara da takabilirsiniz tabii ki.
Kemal sadece önlere istedi benden.

Anıl

Karşılaştırma anlamında birşey diyemem ama İzmir-Antalya vs sıkıntı yaşatmaz bence,sadece binmeden önce içerisini havalandırıp çalıştırmak,soğutmayı daha da kolaylaştırır.

1998 GTV V6 TB

fevkalbeser12

Bu araç alfistiturkey aracılığla satılmıştır :alfisti:
Hayırlı olsun Can nice nice uzun uzun kilometrelerce kullanmana:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

wolkanku

Bu araç alfistiturkey aracılığla satılmıştır :alfisti:
Hayırlı olsun Can nice nice uzun uzun kilometrelerce kullanmana:)

:rock: :alfisti: :rock:

can güle güle kullan kızı  :serefe: temiz bakmaya devam et:)

kemal abi, stromboli 159 geliyor de lütfen :haydi:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

fevkalbeser12

Bi şundan haber bekliyorum 1-2 güne belli olucak. Ondan sonra kısmet bakalım.
                         jeremy clarkson

wolkanku

Bi şundan haber bekliyorum 1-2 güne belli olucak. Ondan sonra kısmet bakalım.

ilk masrafı :) ön arma :)

km çok iyiymiş, şasede yürürde problem yoksa boyaya da hiç takılma abi.
heyecanla bekliyoruz gelişmeleri.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

fevkalbeser12

Boya hiç önemli değil ya benim için. Araba yeterki temiz çıksın. Bu akşam temiz bi uyku çekmem lazım. Şimdi antalyadan otobüse bindim 12-1 gibi selçukta olucam. Epey yoruldum bugün. Sabah 6 da yola çıktım, Selçuktan çıktıktan 12 km sonra yolun ortasındaki taş yüzünden hayatımda ilk defa lastiğim patladı:( Sonra bijonları açarken bijon anahtarının ucu kırıldı. Yolda 5 kisi durdu yardım etmek için ama kimsede bijon anahtarı yoktu:) Sonra liseden bi arkadaşım denk geldi, ondada varmış bijon anahtarı neyse söktük lastiği geçici lastiği takıcaz bu seferde onun havası inmiş artık 3-4 kilometre yakında bi tane benzinci vardı oraya kadar yavaş yavaş gittim. Sonra  tekrar selçuğa döndüm. Lastik işini halledip tekrardan yola çıktım:)   Bu olay bana 3 saate mal oldu:) alfa gider ayak bana numarasını yaptı:)
                         jeremy clarkson

Sportivo

hayırlı olsun, gönlüne göre bir 159 bulman dileğiyle
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Alfadanadam