Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 159 1.9 JTDm Progression Manuel

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adza

Arkadaşlar merhaba, üzülerek bu başlığı açıyorum ama yapacağımız bir yatırım için aracımı satılığa çıkartıyorum.
Sahibinden' e ilan hanüz açmadım. Şimdilik forumdan isteyen olursa onlarla görüşürüz.
Aracıma gelince;

3. sahibiyim 1,5 yıldır bende ve 1 ve 2. sahipleri yakın arkadaşmış
İlk sahibinin oğlunu tanıyorum bu bilgileri ondan aldım şöyle ki;
İlk sahibi Bursa' da tekstilci kendine almış 150k ya kadar kendi binmiş ardından Dodge Nitro aldığı için bunu satacakken 2 sahibi talip olmuş ve almış. 150k-169k arası da ondaymış.
Ben 169k da aldım.

manuel
186.000 km' de
170bin de turbo ve direksiyon kutusu revize edildi
173 küsürde Motor yapıldı, emme manifoldu volant debriyaj seti değişti.
174 küsürde komple salıncak seti ve motor kulaklarının değişimi yapıldı.

Progression paket olduğu halde sunni deri koltuk var. İlk sahibi İstanbul' da yaptırdığını söyledi.
Çok memnunum koltuklar çok güzel, sarkma yırtık yanık vs yok.

Bakımları tam orjinal dışı tek civatası yok.
Ben ve babam dışında kimse kullanmadı. Çalıştırınca en az 2dk durunca en az 2dk rölantide çalıştırırız ikimizde.
Tramer sorgusunda benim zamanımda 2 kazaya karıştı. İkisini de ben yaptım.
İlki forumda konusu dahi var, kaygan zeminde su yataklama yaptı ve kaldırıma çıktım. lastik dahi yarılmadı üst taraftan bir yere de çarpmadım.
Ancak araçta yay vardı bu yüzden sağ alttan tampon kırıldı (tampon yapısını biliyorsunuz) içeri doğru da hava filtre kabini kırıldı. Çekiciyle servise götürdüm.
Servis tanıdık olduğu için rica ettim zaten vuruk olan (aldığımda vardı)ön sağ çamurluk boyandı
direksiyon kutusu revize edildi. Ve bu maliyetler kaskodan karşılandı. 2bin küsürlük görünen rakam bundan ibarettir.
2.si ise cepte manevra yaparken geri geliyordum bir bayan geldi arkadan çarpti. ona da arkadan biri çarpti. en arkadaki ambulans çağırdı ve ifade vermek durumunda kaldık.
Bana çarpan bayan geri vites ışığımı gördüğünü geri geri geldiğimi ve benim ona çarptığımı söyledi. Halbuki ben duruyordum. Ama bu yalan ifade bayanın ön tarafındaki hasarın benim kaskomdan karşılanmasına sebebiyet verdi. Herhangi bir mahkeme sürecine itiraza girmedim. Uğraşacak vaktim yoktu.
Benim araca hiçbirşey olmadı, hala duran çizikler var arka tamponda..

Benden önce ciddi bir kazası yok bildiğim kadarıyla arka tampon ve sol ön çamurluk değişmiş.

Tekrar söylüyorum araçtaki tüm işlemler orjinal parça ve işinin ehli ustalar tarafından (Birmot Nilüfer/ Bursa)
yapılmıştır. Tüm kayıtlar mevcuttur.

Şu an hiçbir sıkıntısı yok sorunsuz binmekteyim ş.dışı 5.4lt, ş.içi 7.9lt yakıt tüketimi var.

DPF doldu ve temizlikle kurtaramadığımız için söktük, yerine ufak bir katalizör taktık. Bu halde egzos pulu aldık duman çok az.
Muayene yeni.

DPF' den ötürü arıza lambası yaktı, yazılım yaptırmam gerekti ancak HP artışı olmadan yaptırmak istemedim.
Limp Mode a SADECE 230km/h den sonra giriyor. Defalarca test ettim. Kullanışta performansta en ufak düşüklük yok. 0 motora yazılım yaptırmaya kıyamadım, kıysam da İstanbul' a gelmem gerektiği için kaldı öyle. Satmasam önümüzdeki Şubat' da yaptırma planlarım vardı. Ama tekrar söylüyorum yazılımsız herhangi bir sıkıntısı yok.

Ek olarak
Orjinal Karbon Ayna Kapağı (1290 TL)
[ You are not allowed to view links. Register or Login ]

Orjinal Beyaz Yonca Seti (150 TL)

Orjinal 17" Alaşımlı jant (5400 TL)
Orjinal cam rüzgarlığı.

ve takmaya fırsat bulamadığım Kapı Çıta seti var alıcı isterse verebilirim.

Uzun süre binilecek şekilde hazırladım, hiçbir masraftan kaçınmadım. Satmak zorunda olmasaydım uzun süre daha binecektim.
Alacak kişi 2bin km sonra yağ su değiştirecek o kadar.

Fiyat 46.000 TL Pazarlık payım var. İnşaallah hayırlısı olur.
İyi Akşamlar.

Adza

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my LG-D802TR using Tapatalk

Adza

Adza

Adza

Adza

Adza

tayfun

Arabanın iç rengi çok güzel kardeşim. Hayırlı satışlar olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

The Schuey

Hayırlı satışlar, gerçekten çok hoş.

Adza

Çok teşekkür ederim :)

Bu arada söylemeyi unutmuşum, motorun olduğu fotoğrafta belli oluyor. Boyanan çamurluğun verniği attı 4 5 aydır o şekilde. Büyümüyor da. Duruyor öyle :)

krm1983

Hayırlı satışlar.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

muğlalı

Hayırlı satışlar, 170 bin de ne tür bir sıkıntı oldu da motor yaptırdınız acaba?

Adza

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı satışlar, 170 bin de ne tür bir sıkıntı oldu da motor yaptırdınız acaba?

Bir x yetkili servisinde mazot filtresi degisimi sonrası eter koklatildiktan hemen sonra yüksek devirde uzun süre calistirilmis. Deneme amacliymis. Bu sebeple emme manifoldu kelebekleri yanma odasina kaçmış. Ama olayi ustlenmediller. Tazminat davası açtım ve bilirkisi de onayladi zaten oluş sürecini. Hic bir sikinti yoktu servise gitme sebebim bakimdi. Yag su degistiremediler anlayacaginiz. Ben sonradan birmot a getirdim. Tum islemleri birmotta yapıldı. Hala garantili zaten degisen tum parçalar.

schumi

Hayırlı satışlar,forumda 159'lar da ciddi bir yaprak dökümü var.

koroglubrk

10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

hi_cazz

Hayırlı satışlar Uğur.

Adza

Hayırlı satışlar.

Teşekkürler...
Hayırlı satışlar,forumda 159'lar da ciddi bir yaprak dökümü var.

Abi ben satmam tek ben kalıcam derken benim içinde ani oldu bu değişiklik... You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlısı olsun Ugur.

Eyvallah Burak Abi :)
Hayırlı satışlar Uğur.

Sağolasın Halit Abi... Hayırlısı bakalım..