Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sony CDX G1200U ana ünite teyp cd/usb/aux/radio çalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

35oz41

Çok memnun olduğum bir cihaz. CD'li derin kasa. Eski serilerdeki o hazzı alabilirsiniz. 2 amfi bağlanabilir, kırmızı ve isterseniz senkronizasyonlu aydınlatması var. Orijinal cdlerinizin, flac ve mp3 formatında müziklerinizin tadını çıkarın. Orijinal kolonlarınızı iyi duruma getirir. Çift amfi çıkışıyla geliştirmeye açık bir sisteme sahip olabilirsiniz. Usb ve Aux çalar. 20 tlden başlayan fiyatlarla bluetooth aparatı takabilir telefonunuzla da eleştirebilirsiniz. 10 band eq ile ince ayar yapabilir veya hazırdaki alternatiflerinden seçebilirsiniz. Ben bose amfi ve kolonlarla + alpine kendinden mono amfili sub ile kullanıyorum. Onlara dahi fazla geldiğini söyleyebilirim. Amacım sıfırdan daha iyi bir sisteme geçmek ve ilk aşaması bu. Garanti devam etmekte ve tertemiz sıfır ayarında bir ürün. Sadece bu platformda 500₺ pazarlıksız. Sıfırı 900 - 1350 ₺ arası değişmekte diye biliyorum ben de aldığımın hayli altında fiyata bırakıyorum. Izmirdeki arkadaşlar denemeye gelebilirler, diğer illere kargo olabilir.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi