0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyv. Hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur.
Merhaba bende bursa da yasiyorum. Daha once konunuzu takip ediyordum. 1 ay oncesine kadar 1.4 ma 170bg giulietta sahibiydim 2 yil kullandim ve sattim. 1 aydir 159 bakiyorum. Cok garip bir piyasasi var. Cok farkli fiyatlarla karsilasiyorsunuz..bunun sebebine sadece "sorunsuz, alfistiler tarafindan kullanilmis iyi bakilmis, km si dusuk araclarin fiyati yukarda..hor kullanilmis alfa dan anlamayanlarin elindeki araclarin fiyati dusuk" mantigiyla bakiyordum. Fakat yanildigimi dusunuyorum. Su arac bu kadar eder mi den bahsetmiyorum. Ornek verecek olursam gecen hafta icime sinen bir sport wagon dustu ilana. Galeriden aradim konustum. Arastirdim araci almaya karar verdim. Aradim kapora aldik yarin almazlarsa arayin tekrar dediler. aradimsatildi dediler. 57.500 e de satildi. Arac ta gayet temiz, km 140000 de en ust donanim sunroof lu isitmali koltuklu boyasiz kazasiz bir aracti. Ayni klasmanda araca 68 isteyende var.Bir ornek daha vereyim forumda bilinen bir arac sahibiyle konustuk ev almak icin satiyor, gayet te temiz araci 58-59 bandinda anlasacagiz. Ayrilamadi 159 undan. Bildigin kiyamadi durumu biraz toparladim vazgectim dedi. Yani fiyat yukseltmek icin degil, 65 versem yine satmayacak. Ama daha az donanimli aracin aynisina sahip alfistiden satilik diyo 65 diyor.Yukarida bahsettigim sadece iki arac ve bunlarin sahibleride galeriye verende dahil ciddi alfa duskunu arabasina cocugu gibi bakan adamlar.Uzattim biraz ama demek istedigim piyasayi bence saticilar degil alicilar belirliyor. Aracinizi bir alfistiye iyi fiyata satabilirsiniz. Umarim istediginiz fiyata gercek bir alfa tutkunu alir araciniziSM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi satma yapacak modifiyelerimiz vardı! Yinede hayırlısı olsun diyelim.. F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin adınıza sevindim. Satılsaydı eminim pişman olunacaktı neyse ki sorununuz hallolmuş. Keyfini sürün aracınızın. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sende kalmasi Iyi oldu Mustafa. Umarim diğer konuda istediğin şekilde çözümlenmistir. Daha bir kac sene geçirmelisin bu 159 ile...SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi