Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

KIRMIZI ALFA 147 BLACKLINE EDITION ARIYORUM!!!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dgnchn

Merhabalar.Aracımı satışa çıkardım ve uzun süredir üzerinde araştırma yapıp budur dediğim Kırmızı renkte bir "Alfa 147 Blackline" arıyorum.En fazla 60.000KM olması tercihimdir.Satmak isteyen arkadaşlar buradayım.Tekliflerinizi ve araçlarınızı görmeyi bekliyorum.Esen kalın

emin

You are not allowed to view links. Register or Login

aklıma bu araç geldi, hakkında bilgim yok ama 2,0 olması selespeed ve temiz olması fiyatı biraz aşağıya çekilirse tercih edilebilir.

neden blackline?

bir de Murat abinin 159 almak için sattığı 147si geliyor aklıma.

You are not allowed to view links. Register or Login
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

bado

murat abinin araba ikincisi...
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

dgnchn

Murat Abi'yle bugün babam konuştu aslında çok güzel araba ve çok uzun zamandan beri takip ettiğim bir araç ve full ancak km çok geldi bana.Temiz olduğuna hiç şüphem yok elbette ama dediğim gibi max.60.000km ve 1.6 arıyorum.Kısmet illaki çıkacaktır beklemedeyim

dgnchn

@marseille13

Sorunuza gelince;fabrika çıkışlı 17" jantları ve 1.5 cm alçaltılmış olması,göstergeleri,koltukları,karartılmış stopları kısacası herşeyin orijinal Alfa'nın elinden çıkmış olması ve beni jant ile yay ile uğraştırmayacak olması çekici geliyor.Sanki Blackline'ın başka bir havası var gibi neden bilmiyorum belki bana öyle geliyodur.Gerçi hepsi havalı ama..

tolga_ozhan

50-60 bin km aralığında alacağınız bir aracın neredeyse tüm ağır bakımlarını sizin yapacağınızıda hesaba katın (eğer sahibi vaktinden önce yaptırmadıysa)

dgnchn

Aslında 44Binde buldum ama galeriden olduğu için pek güvenemiyorum 60bin kmyi -eğer olursa-Alfisti'den olacağı için güvenip yazdım.