Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Cam Açma Tuşları...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

75 ?'nun altındaki eşyalara gümrük vergisi uygulanmamakta (ancak gümrük memurunun kontrol esnasında vereceği karar da etkili). Ayrıca DHL Express, TNT, UPS gibi hızlı kurye şirketleri yerine posta gönderimleri ile gelmesi, vergi konusunda avantaj olabilmekte. Gelen paketin boyutu da çok önemli.

///////////////

ArinFırat

quote:

75 ?'nun altındaki eşyalara gümrük vergisi uygulanmamakta (ancak gümrük memurunun kontrol esnasında vereceği karar da etkili). Ayrıca DHL Express, TNT, UPS gibi hızlı kurye şirketleri yerine posta gönderimleri ile gelmesi, vergi konusunda avantaj olabilmekte. Gelen paketin boyutu da çok önemli.

10 adet 110 TL ye almış,ya gümrük uygulansaydı ve fiyatı TR'deki gibi adet fiyatı 160 a denk gelseydi.1600 TL :) selim arkadaşımızın kalbi teklerdi walla.1600 sene kalsa o tuşa 1600 verilmezdi.75 Euro sınırlaması var ise gayet mantıklı bence,tabi alacagımız ürünün boyutuda önemli.almak istediğim birçok şeyi alamıyordum,,öğrendiğim çok iyi oldu.tşkrler bilgi için,

ArinFırat

quote:

quote:

10 adet 110 TL ye almış,ya gümrük uygulansaydı ve fiyatı TR'deki gibi adet fiyatı 160 a denk gelseydi.1600 TL :) selim arkadaşımızın kalbi teklerdi walla.1600 sene kalsa o tuşa 1600 verilmezdi.75 Euro sınırlaması var ise gayet mantıklı bence,tabi alacagımız ürünün boyutuda önemli.almak istediğim birçok şeyi alamıyordum,,öğrendiğim çok iyi oldu.tşkrler bilgi için,

Bu arada Ebay'in TR deki uzantısı Gittigidiyor çıldırtıyor resmen.sayfalarca branda ve muz silecek.başka bişey yok

drago

merhabalar

benim de şöför tarafı cam açma tuşunda sıkıntı var, 80 lira verip tamir ettirdim, kürdan falan geçirmiş ama yine aynı.şimdi bişeyler buldum gel bakalım dedi, ne kadar alıcaksın dedim, sana ayarlıyacağız bişeyler dedi ama zırt pırt gidip gelmek dert,düzen tutmaması da ayrı bir olasılık.çıkmacıları talan ettim yok, hoş çıkmasını da bulsam benim araç 44bin kilometrede, çıkan araç kimbilir kaç kmde belki de eli kulağında bunu yapması için.Ebay de aradım linki bulamadım, Selim bey varsa link atarsanız, şöför tarafı için (diğer camlarla aynı mıdır bilmiyorum) yoksa da sizi kurtarır fiyata makul bir fiyata elinizdekileri paylaşmak isterseniz beklemedeyim.teşekkür ederim...

bu arada ankarada bu işi çözer diyeceğiniz bir yer varsa gitmeye hazırım, yılların elektrikçisi naci bile olmaz bu dedi :)

ku2

Sol arka taraftaki alıp takın..Geçici çözüm ama işe yarar.. Sol arkadaki cam daha az açılıyor sonuçta.
Dediğim gibi ben Ebay'den almıştım zamanında.. Hala onları kullanıyorum. Memnunum.
Sadece sol camın otomatiğinde bir bozukluk var benim. Oto. olarak aşağı iniyor, ancak yukarı çıkarken takılıyor.. 3-4 sefer tekrar tekrar basmam gerekiyor bazen.
Can sıkıcı ama seviyorum 2.5'u..
Motoru, sesi, gidişi yeter :))

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

alfistahakan

Bende zamanın yolcu tarafının düğmesini yaptırmakdan yaz aylarının gelmesini istemiyordum.Her seferinde bacanak arabadayken bozulurdu bide bi sürü dalga geçerdi Alfa şöyle böyle diye.Bende bir gece oturdum bilgisayar başına ebay almanyadan buldum sağ sol bi takım getirttim çıkma ama 2 sene kullandım birini.Hiç arıza yapmadı.12? vermiştim....Ebayden getirtmeyi deneyin.
Hakan
Forever Alfa

delimai

arkadaşlar bu sabah arabanın içi hızlıca serinlesin diye dört camı birden actım sonra kapattım ama sol arka cam yükselmedi!indim kendi butonundan denedim yok ,uzaktan kumandayla kapatayım dedim yok ha iniyo ama yükselmiyor cam neye olmuş olabilir ki....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

Alfadanadam

İlk bakılacak yer sigortası bence.

delimai

Alala sanayiye gittim Bosch car a gostereyim diye usta basti calisti :) Ne diyim...
Levent Ayas

Alfadanadam

Canı sanayiye gitmek istemiş demek ki :)

delimai

hakkaten ruhu var bu açların..:)geri vites sensörlerinin sirenide çalışmıyo biraz sevsem iltifat etsem çalışır mı acep... yada tehdit edeyim bak değiştiririm diye...
Levent Ayas

Alfista35

yorumlar harika :))) benim 156'da aynı. sol arka cam açılıyor ama kapanırken bayağı zorluyor beni :)
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

shadycome

You are not allowed to view links. Register or Login
yorumlar harika :))) benim 156'da aynı. sol arka cam açılıyor ama kapanırken bayağı zorluyor beni :)
o biraz ruhundan değilde alfanın 156 ların kronik bir sorunu bir çok 156 aynıdır :)