Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Powerflex Burç Siparişi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emre Sezen

ben bugün biriyle konuştum, türkiye dist. pek ilgili değil konuyla dediler ama anlamadım  :asagi-ok:

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

alfacan

Arabamda gıcırtı - ses - seda yok çok şükür ama ileride olabilir ... Bu yüzden konunun takipçisiyim . :alfisti:

Ayrıca 4. levent e çok yakın bir yerde oturuyorum ... Yardımcı olmam gerekirse seve seve  :rock:

Yiğit Doğukan

Gelişmeleri sabırsızlıkla beklemekteyiz  :)

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Ben bütün parçaların fiyatını istedim adamlardan, bilgi geldiğinde burdan paylaşırım  :alfisti:

ses seda var mı?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ihsany

Ben bütün parçaların fiyatını istedim adamlardan, bilgi geldiğinde burdan paylaşırım  :alfisti:

ses seda var mı?

Volkan bugün tekrar aradım, 1-2 saat içinde döneceğiz dediler. Hep beraber takipteyiz  :alfisti:
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

ihsany

Powerflex Türkiye distribitöründen gelen cevap aşağıdaki gibi arkadaşlar;

Alıntı Yap

İhsan bey,

Talep ettiğiniz Alfa Romeo 147 Powerflex  parçaları için fiatlar Powerflex sitesinde gördüğünüz rakkamlarla aynıdır.
Parçaların toplamı 433,96  GB Sterlin, sadece Nakliye gümrükleme ve KDV ilave edilecektir.
Saygılarımla

YUSUF ARAMACI
SPEED TURCARS
TEL:+90 212 2808070 - 2808269
FAX:+90 212 2694883
Mail:  You are not allowed to view links. Register or Login

Yusuf Bey ile telefonda da görüştüm, parça fiyatlarının powerflex sitesindekiler ile aynı olacağını, %20 ye kadar ilave yapabilecekken yapmadıklarını belirtti. Ancak gümrüğe takılır ise yaklaşık 700 TL civarında gümrük ücreti tutabileceğini, + KDV olacağını ve kargo ücretinin de yaklaşık 45 GBP olacağını söyledi.

Toplu alımda indirim yapmadıklarını ancak toplu alım olursa gümrük ve kargo masraflarının azalacağından bahsetti.
Bu arada bazı parçaların boyutlarında farklılık olabileceğini, bunlar için ölçü isteyebileceklerini söyledi.

Kişisel olarak gümrüğe takılmadan getirtilebilir ise sanki daha hesaplı olur gibi geldi bana.. Bu gümrük işlerinden pek anlamıyorum ama ben..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

wolkanku

Powerflex Türkiye distribitöründen gelen cevap aşağıdaki gibi arkadaşlar;

Alıntı Yap

İhsan bey,

Talep ettiğiniz Alfa Romeo 147 Powerflex  parçaları için fiatlar Powerflex sitesinde gördüğünüz rakkamlarla aynıdır.
Parçaların toplamı 433,96  GB Sterlin, sadece Nakliye gümrükleme ve KDV ilave edilecektir.
Saygılarımla

YUSUF ARAMACI
SPEED TURCARS
TEL:+90 212 2808070 - 2808269
FAX:+90 212 2694883
Mail:  You are not allowed to view links. Register or Login

Yusuf Bey ile telefonda da görüştüm, parça fiyatlarının powerflex sitesindekiler ile aynı olacağını, %20 ye kadar ilave yapabilecekken yapmadıklarını belirtti. Ancak gümrüğe takılır ise yaklaşık 700 TL civarında gümrük ücreti tutabileceğini, + KDV olacağını ve kargo ücretinin de yaklaşık 45 GBP olacağını söyledi.

Toplu alımda indirim yapmadıklarını ancak toplu alım olursa gümrük ve kargo masraflarının azalacağından bahsetti.
Bu arada bazı parçaların boyutlarında farklılık olabileceğini, bunlar için ölçü isteyebileceklerini söyledi.

Kişisel olarak gümrüğe takılmadan getirtilebilir ise sanki daha hesaplı olur gibi geldi bana.. Bu gümrük işlerinden pek anlamıyorum ama ben..

bence fiyat inanılmaz iyi.
700 liraya aşırı rijit, gövdesi esnemeyen, çok iyi yol tutan,gıcırdamayan bir 147 oluyor.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

Sercan Keklik

Ucmuslar 700 tl ye ne satmis takilmaz gencolar getrtin gift olarak
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

wolkanku

sayfadaki burçların toplamı( anti roll bar ve rear anti roll barlar için bir tanesini seçtim,3 farlklı mm seçmeden) 196 pound ediyor. (küsüratları da toplamadım)

1pound 2.73 TL

535 TL ediyor.

geldi mi gitti mi , gümrüğe takıldı mı, ekstra vergi ödeyecek miyim, ptt'nin boku püsürüyle uğraşıp duracakmıyım derdi olmadan,distribütörden kapıma kadar 700 TL bence çok iyi fiyat.

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ihsany

sayfadaki burçların toplamı( anti roll bar ve rear anti roll barlar için bir tanesini seçtim,3 farlklı mm seçmeden) 196 pound ediyor. (küsüratları da toplamadım)

1pound 2.73 TL

535 TL ediyor.

geldi mi gitti mi , gümrüğe takıldı mı, ekstra vergi ödeyecek miyim, ptt'nin boku püsürüyle uğraşıp duracakmıyım derdi olmadan,distribütörden kapıma kadar 700 TL bence çok iyi fiyat.

Volkan hesap şöyle oluyor;

535 powerflex
700 gümrük
100 vergi (yaklaşık KDV)
100 kargo (yaklaşık)
1435 toplam oluyor bir kişi getirtince.

Ama 10 kişi getirtirse bu 700 gümrük kişi başı 70 e düşüyor, kargo ücreti de kişi başına azalır..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

wolkanku

1pound 2.73 TL

535 TL ediyor.

Volkan hesap şöyle oluyor;

535 powerflex
700 gümrük
100 vergi (yaklaşık KDV)
100 kargo (yaklaşık)
1435 toplam oluyor bir kişi getirtince.

Ama 10 kişi getirtirse bu 700 gümrük kişi başı 70 e düşüyor, kargo ücreti de kişi başına azalır..

hmm ben yanlış anlamışım...
700 TL'ye herşey dahil kapımda sandım, oysa ki 700 TL gümrük ücreti tutabilir yazmışsın..
çok pardon.

o zaman epey uçmuşlar diyelim :)
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

mahoretti

yok artık... 700 neyin parası ya.... birde anlamadığım distb. dediğin adam benim gibi yurtdışından bunu böyle getirecekse onla benim aramda ne fark var onu anlamadım ben....

ihsany

yok artık... 700 neyin parası ya.... birde anlamadığım distb. dediğin adam benim gibi yurtdışından bunu böyle getirecekse onla benim aramda ne fark var onu anlamadım ben....

Bende burasını tam anlamadım, Yusuf bey benimle konuşurken getirteceğinden bahsetti. Sanırım distribitörlüğü yeni aldılar ya da başka bir durum da olabilir.

Daha önce dışardan bu tip malzeme getirtip gümrüğe takılan arkadaşlar var mı? Varsa ücretler nasıl belirleniyor?
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak

Edith

Sanıyorum ürünün yurtdışı fiyatını internet sitesinden belirlemek suretiyle ürünün vergisini (KDV) gümrükte tahsil ediyorlar. Ben yukarıdaki iletilerde yazdığınız kalemlere baktığımda hem gümrük hem de KDV ödeme olayına takıldım. Önce bu firma malı kendisine getirtip bunun üzerinden bir de KDV mi alacak. Sercan Bey'in dediği gibi tekil olarak getirtmek daha mantıklı. Gift olarak gümrük bunu yutmasa bile en azından ürünün 535 TL si üzerinden KDV ödenir. 700 TLlik bir gümrük değerine anlam veremiyorum.

Selamlar,

Emre

Alper

Yurt dışından 10larca ürün getirttim hiçbiri de takılmadı bu güne dek.
Büyükte vardı küçükte paket olarak.
Bence bireysel getirilmesi daha doğru olur.
kurumsal bir firma girdiği zaman işin içine gümrükte sorun yaşamamak zor.
Heleki toplu alımda daha da sorun büyüyor.
Bence bir el kadar büyüklükteki bir paketin içine koyup gönderseler gümrükte takılmaz açıp baksalar plastik birer parça deyip bırakırlar burada önemli olan ürün bedelini düşük yazdırabilmek.
Bunu yazarlarsa misal 40 dolar gibi hiçbir sorun olmaz.

Edith

Alper bey, dediğinize ek olarak bireysel olarak gerçek bedel üzerinden gümrüğe girse bile ürün toplamda 535+ 100 (yaklş. KDV)+100 (yaklş. kargo) bedeli ile 750 TL mertebelerinde olacak. Yine de makul gözüküyor.

Fatihob

700 Tl gümrük ücreti ne demek :D

433 Sterlin + 50'de yol olsa toplam 483 Sterlin düz 490.

490*2,70=1323TL

Gümrük masrafı dediği KDV'dir

1323*0,18=238 TL

Yani en fazla 250TL gümrük masrafı olur.

Y.dısından ne kadar sipariş verdiysem bu hesapla ödedim hep aşşağı yukarı hesaplarım doğru çıktı. Benim kargomu DHL yapmıştı.

Bir kez Fedex ile malzemem geldi ondada ardiye ücreti aldılar 2 günlüğe 120 TL.

Eğer 6 ayda gümrük prosedürlerinde bir değişiklik olmadıysa ödenicek tutar böyledir.

..

fevkalbeser12

Bence şöyle yapın: Kaç kişi istiyorsa sayı belirlensin, daha sonra aranızdan bi kişi seçin, o kişiyi ingiltereye yollayın gümrük parası yerine uçak biletini paylaşın:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

mahoretti

Yiğit Doğukan

Benim arabanın Sağ ve sol üst, sağ ve sol alt salıncaklar, 2 adet arka denge kolu ve 2 arka viraj demiri lastiği değişmesi gerekiyor. Bu parçalar için yetkili servisin ağzından çıkan rakam kaba hesapla 3.000 tl oldu. Bu rakam daha da artabilir. Şimdi benim düşüncem bu parçaları You are not allowed to view links. Register or Login dan teknorot marka olanlarını sipariş edip burçlarını powerflex ile değiştirmek. Öncelikle bu mümkün mü? (Mantıksal olarak mümkün görünüyor.)

Alper

Zaten burclar eskiyor sizin parcalari degistirmenize gerek yok bence.
Onlarin uzerindeki burclar degisince sifir olacak zaten salincaklar.

Alfadanadam

Geçsinler bu işleri. Sizin enayden siiparişinizden ne farkı var.
Free shipping süper fiyatlara satan satıcılar var ebayde. 2 Tanesi mjd128 ve strutbracer'dir. Verin siparişi evinize gelsin. Ne gümrüğüymüş iki parça plastiğe be...

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alfadanadam

Ek: teknorot dışındaki yan sanayi ön takım parçalarına powerflexler uymuyor haberiniz olsun. Sipariş edip te niye olmuyor bunlar demeyin sonra...

sp4rc0

Geçsinler bu işleri. Sizin enayden siiparişinizden ne farkı var.
Free shipping süper fiyatlara satan satıcılar var ebayde. 2 Tanesi mjd128 ve strutbracer'dir. Verin siparişi evinize gelsin. Ne gümrüğüymüş iki parça plastiğe be...

Aynen katılıyorum. Alacak olsam ben de ebay'den ayrı ayrı sipariş verir gümrük falan uğraşmadan alır takarım.. bahsedilen fiyatın çok daha altına tüm parçaları toplarsınız..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

ihsany

Beyler ebay a bir göz attım şimdi. Bol miktarda satılıyor bu parçalar. Bir tanesi şu alttaki linkte. Ancak model yılı fark ediyor sanırım, mesela 147 için 2000-2005 yılları arası gibi bir açıklama gördüm. Benim 147 2008 model, şimdi uyumsuzluk olur mu diye düşünmeye başladım  :( 

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak