Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ultra Ever Dry

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackgear

Şöyle bir uygulama var. Biraz araştırdım ama forumda bu ürünü bulamadım.

You are not allowed to view links. Register or Login

Bazı pisuvarlarda da kullanılıyor sanırım, susuz pisuvar falan diye geçiyor. Ankara Tüvturk Eryaman tesisinde görmüştüm, muhtemelen kalite standardı gereği hepsinde vardır. Kaplandığı yerde sıvı tutmuyor.

Söz konusu ürün veya muadilini kullanıp, tecrübe edeniniz var mıdır acaba? Eğer işe yarar bişise, alsakda toplu olarak kullansak.

Bu da Türkiyedeki tedarikçisi

Alfadanadam

Ürün süper ama nerede kullanacağız ve kaç para? :) Aklıma tüm arabayı kaplamak geliyor ama şeffaf bir ürün müdür, boyayı matlaştırır mı? Camalrda kullanılabilir mi?

Yanlışlıkla motora döktünüz yandınız :)

eminpar

Beyaz iz birakir diye uyariyor zaten sakin boyali metalde uygulamayin yurt dişinda deneyen elemanlar var duzeltememisler de

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

blackgear

Beyaz iz birakir diye uyariyor zaten sakin boyali metalde uygulamayin yurt dişinda deneyen elemanlar var duzeltememisler de

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

Jantlarda işe yarayabileceğini düşünüyorum aslında. Bir de mat kaplama üzerinde denenebilir belki. Kaplamaya ne derece etkisi vardır acaba ona bakmak gerek sanırım. Ayrıca bununla birlikte detaylı motor temizliği falan yapılırsa, tertemiz bir motor olur :))

sbk0655

Kadir urun cok kullanisli ama yerine gore.urun % 90 seffaf % 10 beyaz oldugu icin uygulandigi yuzeyde hafif bir beyazlama yapiyor.Ancak yag,camur su boya hicbir sey tutmuyor cok etkili

blackgear

Peki denedin mi Serkan ürünü sen? Hakikaten yağ, kir, çamur ve pas koruması videolarda iddia eddildiği gibi mi? Zira benim yıkamacıya gitmem, yağmur duası gibi birşey!... Ne zaman yıkatsam arabayı, aynı gün yağmur düşüyor. :)) Yahu bir gün sek be arkadaş bir gün istiyorum. Valla yeter bana :)) Ama yok. O yüzden böyle bir teknoloji varsa kullanabilir miyiz bir araştırmak gerek. İş inada bindi zira :))

Murat Sağlam

ilğinç bir ürünmüş

sbk0655

Peki denedin mi Serkan ürünü sen? Hakikaten yağ, kir, çamur ve pas koruması videolarda iddia eddildiği gibi mi? Zira benim yıkamacıya gitmem, yağmur duası gibi birşey!... Ne zaman yıkatsam arabayı, aynı gün yağmur düşüyor. :)) Yahu bir gün sek be arkadaş bir gün istiyorum. Valla yeter bana :)) Ama yok. O yüzden böyle bir teknoloji varsa kullanabilir miyiz bir araştırmak gerek. İş inada bindi zira :))

Kadir bir arkadasım aracı için değil başka bir amaçlı kullanmıştı oradan biliyorum. Ama sen aracın dış yüzeyi için istiyorsun anladığım kadarıyla.Renk konusunda beyazlama yapabilir bilemiyorum.