Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ayna Kapağı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Merhabalar,giuliettam için ayna kapağı arıyorum bunun hakkında bilgisi olan varmıdır acaba ? İnternette sanırım sahibindende karbon fiber giulietta ve mito için uyumlu ayna kapağı satılıyordu 200 TL idi. Sizce fiyatı nasıl siyahta güzel duruyor karbon fiber ama kafama takılan şu bu ayna kapaklarının montajı nasıl oluyor bilgisi olan varmı acaba?

hi_cazz

karbon kaplama beyazda güzel durur. Fakat saten olanınada bakın derim ben. Oda çok şık duruyor. Belki beyaz olduğu için saten göstermeyebilir sadece. Söküp takmakta şimdiye kadar gördüğüm araçlarda aynayı aşağıya döndürerek iç taraftaki tırnakları boşa çıkarıyorlardı. Giudada aynıdır muhtemelen.

Gouki

Sahibindendeki karbon kapak sonradan yapilmis, aksesuar katalogundaki degil.

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ozoozo

Evet orjinal aksesuar olmadığını biliyorum ancak karbon güzel duruyor hatta linkinide atabilirim size,ancak aldıktan sonra bunu kendim kolayca takabilirmiyim acaba ? hani tık diye geçiyormu onu merak ediyorum

You are not allowed to view links. Register or Login

link burada bir göz atarsanız sevinirim,ben güzel duracağına inanıyorum şahsen.

hi_cazz

evet tık diye geçer. Söylediğim gibi tırnakları var. Başka birşeyi yok. Hatta eski kapağıda yeni kapağın tırnaklarını referans alıp kolayca çıkarabilirsiniz. İlandaki kapaklar aracınız beyaz olduğu için bence yakışır.

ozoozo

evet tık diye geçer. Söylediğim gibi tırnakları var. Başka birşeyi yok. Hatta eski kapağıda yeni kapağın tırnaklarını referans alıp kolayca çıkarabilirsiniz. İlandaki kapaklar aracınız beyaz olduğu için bence yakışır.

tamamdır teşekkür ederim herhangi bir alete falan ihtiyaç yok dimi direk kenarlarından tutup çekiyorum çıkıyor dimi ters bişey yapmayalım :) pimpirikliyiz biraz:)

hi_cazz

tamamdır teşekkür ederim herhangi bir alete falan ihtiyaç yok dimi direk kenarlarından tutup çekiyorum çıkıyor dimi ters bişey yapmayalım :) pimpirikliyiz biraz:)

Kenarlarından olmaz. Aynan iç kısmını içerideki kumandadan aşağı eğeceksin. Sonra kapağın turnaklarını görürsün zaten. Tornavida yardımıyla o tırnakları kurtarırsın. Diğer kapağıda rahatça takabilirsin.

ozoozo

Kenarlarından olmaz. Aynan iç kısmını içerideki kumandadan aşağı eğeceksin. Sonra kapağın turnaklarını görürsün zaten. Tornavida yardımıyla o tırnakları kurtarırsın. Diğer kapağıda rahatça takabilirsin.

tamamdır,sağolun bugün yarın hallederim inş :)

Lbe

Benim ayna camım çatlak olduğu için tornavidayla arkasındaki tırnağı çıkarmaya korkmuştum.Ayna üzerinde bi elimle kapağa bi elimlede siyah plastiğe asıldım ayırmak için, çok az bi ara olduğu anda kredi kartı sıkıştırdım.Kredi kartını açılan arada gezdirdim ve biraz yükledim tek tek tırnakları attı

ozoozo

tamamdır,teşekkür ederim bende bugün dışarı çıktığımda bir göz atıcam nasıl ayrıldığına,linkte yolladığım kapağın güzel duracağı düşüncesindeyim sizce nasıl olur ? bu arada birşey daha sormak istiyorum servis ise bu ayna kapağına 250 dedi mat birşey dedi hatta elimde kağıt var ordada dikiz ayna kapağı - mat 250 tl yazmış sizce bunumu yaptırmalıyım ? hem montaj içerisinde ve 50 lira fark var benim sipariş edeceğimden ve sanırım buna kargo ücretide dahil olacak :) hangisi mantıklı yoksa bu karbon daha güzel duruyor sipariş edip kendim mi taksam kararsız kaldım :)

egeozal1

tamamdır,teşekkür ederim bende bugün dışarı çıktığımda bir göz atıcam nasıl ayrıldığına,linkte yolladığım kapağın güzel duracağı düşüncesindeyim sizce nasıl olur ? bu arada birşey daha sormak istiyorum servis ise bu ayna kapağına 250 dedi mat birşey dedi hatta elimde kağıt var ordada dikiz ayna kapağı - mat 250 tl yazmış sizce bunumu yaptırmalıyım ? hem montaj içerisinde ve 50 lira fark var benim sipariş edeceğimden ve sanırım buna kargo ücretide dahil olacak :) hangisi mantıklı yoksa bu karbon daha güzel duruyor sipariş edip kendim mi taksam kararsız kaldım :)
Saten Mat ayna kapağı Spor pakette gelenin aynısı. Mat daha da şık duracaktır eminim. Karbondan çok daha kaliteli durur eminim bence

Lbe

Benim aracımda saten mat gri var.Gayet güzel duruyor bence ve kapı kollarının rengiyle aynı.Fakat attığınız linkteki karbon daha güzel durabilir beyazda.Eski beyaz kapaklarıma karbon kaplama işlemi yaptıracağım bende.Sahibindendekiyle pazarlık yapabilirseniz yapın onu alın yoksa servistekini alın.Hem onlar takıp çıkaracağı için uğraşmazsınız hemde orjinal parça olur.Ayna kapağı çıkarma kolay gibi gözüksede aslında zor bi You are not allowed to view links. Register or Login de elinizde başka bi kapak olmadan çıkarmaya çalışmayın.Elinizdeki kapakta tırnakların yerlerine bakın ve o bölgelere asılın.O yüzden kapağı almadan denemeyin üstündeki kapağı çıkarmayı

ozoozo

tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar bir kaç tavsiyeyi daha okuduktan sonra karar vereceğim :)

Benim aracımda saten mat gri var.Gayet güzel duruyor bence ve kapı kollarının rengiyle aynı.Fakat attığınız linkteki karbon daha güzel durabilir beyazda.Eski beyaz kapaklarıma karbon kaplama işlemi yaptıracağım bende.Sahibindendekiyle pazarlık yapabilirseniz yapın onu alın yoksa servistekini alın.Hem onlar takıp çıkaracağı için uğraşmazsınız hemde orjinal parça olur.Ayna kapağı çıkarma kolay gibi gözüksede aslında zor bi You are not allowed to view links. Register or Login de elinizde başka bi kapak olmadan çıkarmaya çalışmayın.Elinizdeki kapakta tırnakların yerlerine bakın ve o bölgelere asılın.O yüzden kapağı almadan denemeyin üstündeki kapağı çıkarmayı

şu son söylediğiniz çok iyi oldu çünkü birazdan dışarı çıktığımda bir inceleyeyim diyordum iyiki yazmışsınız :) yalnız o karbon kapağın bende daha güzel duracağı tarafındayım ama kapı kollarıylada uyumlu olacak demişsiniz ona kafam karıştı biraz :) birde kapağı satan sahibindede alfa center izmir diye bir yerin adamı sanırım pazarlık payı çok olacağını sanmıyorum yine bir arayıp fiyat alayım :)

Oğuz

Karbon kapağı alıp jantları da benzer renk boyatsanız da güzel olabilir aslında.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Karbon kapağı alıp jantları da benzer renk boyatsanız da güzel olabilir aslında.

açıkcası jantı boyatmak hiç aklıma gelmemişti daha yeni aracım 500 km bile olmadı :) şuan için kafamda olan difüzör zaten var yay,spacer,ayna kapağı ve marşpiyel olarak düşünüyorum Ankaraya okula döndüğümde ise yazılımı araştırmayı planlıyorum :)

egeozal1

açıkcası jantı boyatmak hiç aklıma gelmemişti daha yeni aracım 500 km bile olmadı :) şuan için kafamda olan difüzör zaten var yay,spacer,ayna kapağı ve marşpiyel olarak düşünüyorum Ankaraya okula döndüğümde ise yazılımı araştırmayı planlıyorum :)
Ben yerinizde olsam çok kollu jantı boyatmazdım. 8C jantı alın durumunuza uyarsa zaten onlar gunmetal renginde. :)

ozoozo

Ben yerinizde olsam çok kollu jantı boyatmazdım. 8C jantı alın durumunuza uyarsa zaten onlar gunmetal renginde. :)

açıkcası bende pek boyatma taraftarı değilim daha yeni zaten bir çizik vs yok yani belki ileride 8C jantı düşünürüm zaten.