Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

CLV 99 - 3.2 V6 GT Busso

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad

Beyazlar muhteşem duruyor.
Merakla bekliyorum.

ATA

Bende Gt'de siyaha bayiliyorum.

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Utku

Bende oyumu beyazdan yana kullanıyorum..
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
Ahhaa, renk değiştirecek yavrucak. Vay anasını sayın seyirciler :)

Noldu hemşom hoşuna gitmedi galiba :)

Tipik Beyaz hastası birine soruyosun bunu :) Ayrıca sen ne yaptın da beğenmedi ahali :)

Doğa Tosun

Stromboli olmaz mi? Yada 8c kirmizi derim ben de. Gerçi gt de jamara favorim :)
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tugrul

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

milano 75

bence beyaz da kırmızı da olur ama paylaşılan resimlerdeki gibi olursa. :yukari-ok:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Fatihob

Ben hep beyaza hayır dedim, halada diyorum :)

Egzoz hayırlı olsun Okan abi.
..

depeche101

Yok abi yaa beyaz olmasın :( daha iddaalı güzel bir renk olsun :) o zaman seni Ankara da misafir ediyoruz bu işin hakkından GMG gelir :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok güzel renkler ve folyolar var da benim beğendiklerimin fiyatları komple boyadan fazla  tutuyor. En son Hexis' in bir kırmızısını sordum 3800TL fiyat verdiler. Araştırmaya devam

You are not allowed to view links. Register or Login sen de kırmızıcısın bilirim.

You are not allowed to view links. Register or Login sağol kardeşim , wizarda benzemiyor söyleyeyim :)

You are not allowed to view links. Register or Login paylaştığım beyazda Novitec ön - arka tampon var . Masraflı yani :)

You are not allowed to view links. Register or Login gri hiç düşünmüyorum , beğendiğim kırmızılar zaten genelde 8C 'ye yakın renkler.

You are not allowed to view links. Register or Login hemşo sen de beyazcısın demek ki . Sercan ile Yılmaz 'da başımın etini yiyorlar beyaz diye ama dur bakalım. Hatta inci beyazı , yanar dönerli beyazlar olsun bari diyorum , illa şirket aracı beyazı olsun diyorlar :) .

You are not allowed to view links. Register or Login kısmet hocam bakalım , güzel olur  :clover:

You are not allowed to view links. Register or Login  ben de gtvde siyahı seviyorum hehe  :yukari-ok:

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  :yukari-ok: :yukari-ok:

Baskan

Al sana renk abi :) You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Kaplama işi de ne gelişti arkadaş. Fena olmuş bu be..

ozoozo

Bu gtc bizim arkadaşım eski gtc si :) çok güzel duruyor yolda falan giderken ateş topu gibi :D ayrıca krom olduğu için 10 bin civarına veya daha fazla.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

fevkalbeser12

Sanki arabayı aliminyum folyo ile kaplamışlar:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Ormanci

Aracın içi kırmızı olduğundan siyah haricinde bence en güzeli beyaz olacaktır.
Ama evet böyle kaplama gibi değişik bir renk bulmak lazım.
İnci - mat beyazlar çok güzel duruyor, öyle bir renk olabilir.

Bunun yanında füme de bence çok yakışabilir.

Bunun haricindeki mat renkler bence fazla apaçi işi duruyor. Ha hoş, bazı araçlara feci yakışıyor, bu ettiğim lafı ağzıma tıkıyor adamlar, "ne güzel olmuş be" diye gözüm takılıyor geçerken :)

depeche101 kötü iş yapmaz, ben inanıyorum, yine manyak zevkli bişey ortaya çıkacak, hepimiz ağzımız açık "yuh çok güzel olmuş" diyeceğiz gibi geliyor bana :D

Doğa Tosun

Özdemir Abi senin arkadaşından benim arkadaş aldı o zaman :D çünkü çocuk ısrarla kendi gtc rengi diyomuş sağda solda. bizim okulda şu an, geçen dönemden beri. Keçioren'de oturuyor. Temizken ateş ediyo resmen.. GT'de inanılmaz durur.

yanlız maliyeti çok çok fazla. 15 bin civarındaydı en son
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Off offfffff. 159ada yakışır bu renk bence.

alfacan

Bayağı geç kaldım konuyu görmekte , hayırlı olsun  :) Karasu sahilde arabayı görmüştüm , fakat son derece sessizdi :kahve:

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login çok güzel görünüyorda çok "genç" işi bu ya. Bana fazla gelir kaldıramam bu kadar parlaklığı haha  :D

You are not allowed to view links. Register or Login Alfa artık 4C'lerde kırmızı araçla kırmızı koltukları kullanıyor. Aslında çok da bağlayıcı bir şey değil tabi çok istedikten sonra .

You are not allowed to view links. Register or Login ben de bir kırmızı Alfa 147 gördüm sahil yolunda park halindeydi sanırım sizindi. E yavaş yavaş tadını çıkarta çıkarta gezdik sahil yolunun ondandır :)

tugrul

Tek tereddütüm kırmızı koltuk ile kırmızı renk nasıl olur konusuydu, 4C yi gördükten sonra kırmızı olması gerektiğini düşünüyorum  :kahve:
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

h.t

Maşallah araç tek kelimeyle harika   :clover: :nazar:

Renk konusunda ne olursa olsun yakışacaktır diye düşünüyorum. Bende oyumu beyaz dışındaki renklerden yana kullanıyorum  :)

Baskan

You are not allowed to view links. Register or Login çok güzel görünüyorda çok "genç" işi bu ya. Bana fazla gelir kaldıramam bu kadar parlaklığı haha  :D

Baston siparişimi verdin abi hayırdır :) Sen daha gençsin abi neyin eksik 25'liklerden  :nazar: :clover: :haydi:

depeche101

Baston siparişimi verdin abi hayırdır :) Sen daha gençsin abi neyin eksik 25'liklerden  :nazar: :clover: :haydi:

Çok parlak kardeş bizi bozar . (15k milyon) . Saygılar. :D

Baskan

Tamamen duygusal, yoksa bi nedeni yook :D Benim oyum ozaman metalik lacivert'ten yana, Ankara'da bir arkadaşta vardı adını hatırlamıyorum kusura bakmasın. Çok yakışıyordu kerataya :)

TRSemih

Bence orijinal kalmalı. Oyum siyahtan yana (:

•Tapatalk QV•

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Ormanci

Abi o zaman koltuğun rengine yakın bişey olması lazım bence.
Yani vişne çürüğü, bordo gibi. Dümdüz kırmızı ile kırmızı koltuklar bence biraz olmuyor sanki.

Bir arkadaşta M3 vardı, imola kırmızı, içi de bordo gibiydi aletin, o çok fena duruyordu, koltuk ve dış renk yakındı yani. Öyle bi tat yakalanırsa baya iyi olabilir.

Bunun haricinde beyaz ve siyah aslında kırmızı döşeme ile süper kombinasyon oluyor.