Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ön Çamurluğuma Vurmuşlar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yavuzasci

Arkadaşlar merhaba,

Bu sabah canımı sıkan bir görüntüyle karşılaştım. Sitenin içerisinde beyaz bir araba sol ön çamurluğuma vurmuş ve gitmiş. Güvenliklerin de haberi yok. Kaçmış demek oluyor. Akşam kamera kayıtlarını izleyeceğim 2 günlük. Ama vuran komşuyu bulsam bile GT'iye boya yaptırmak istemiyorum. Sizce bu vuruk boyasız düzeltilebilinir mi?

You are not allowed to view links. Register or Login
2004 156 1.6 TS Distinctive
2006 GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Giulietta 1.6 JtdM Distinctive
2006 159 1.9 JTS Distinctive Plus

vozkol

Hasar küçük bir alanda görünüyor ve bir kaportacının alttan ulaşabileceği bir yerde gibi. Eğer o beyazlıklar çarpan aracın boyasına aitse, hiç boyaya ihtiyaç olmadan düzeltme yapılabilir. Kaldı ki boya olsa bile çok küçük bir alanda sınırlı kalacak. Canınızı sıkacak birşey değil, geçmiş olsun.
2004-2008 : 1997 145 1.6 Boxer
2010-2014 : 2006 156 1.6 TS Distinctive
2014-2016 : 2008 159 1.9 JTDM Distinctive plus
2016-....... : Giulietta 1.6 JTDM Super TCT

cario

Pasta ile vernik sıyrıkları halledilebilir görünüyor. Çamurluk içinden de çöken kısım düzeltilir gibi geldi bana. Boyasız çözebilirsiniz. Geçmiş olsun.
17' Alfa Romeo Giulia Veloce Q4
11' Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 MultiAir
06' Alfa Romeo 159 JTDm
05' Alfa Romeo 147 1.6 TS
96' Fiat Coupé Plus 2.0

erdinc147

Çok geçmiş olsun küçük bir ezik halledilebilir boyasız göçük düzelten yerler hemen hallederler uzun sürmez en büyük sıkıntımız bu olsun dostlar bunlar ufak şeyler halledilir haberlerde ne kazalar görüyoruz allah beterinden saklasın hepimizi kazadan beladan esirgesin  :alfisti:  :nazar:

yavuzasci

Teşekkürler arkadaşlar. You are not allowed to view links. Register or Login doğru söylüyorsunuz tek dertlerimiz bunlar olsun. Beyaz boyayı pasta cila ile çıkartabilirim, vaktim yoktu sabah elimle sildim bu hale geldi. Göçükten emin olamadım ama düzeltilebilinir diyorsunuz içim rahatladı. Teşekkür ederim hepinize, kazasız belasız günler tüm Alfisti'lere   :alfisti:

erdinc147

Neleri düzeltiyorlar bilseniz şaşar kalırsınız youtube sitesinde göçük düzeltmeyle ilgili çeşitli videolar mevcut boyası hasar almamış ancak ezilmiş tavanı bile düzeltiyorlar hemde öyle böyle ezikler değiller ama çoğu eski kafalı boyacılar kaportacılar derki düzeltilip boyanıcak abi ama halbu ki boyası zarar görmemiş ezikler boyasız macunsuz onarılıyor tabi son 2-3 senedir yaygınlaştı Türkiye'de ancak yurt dışında yıllardır var arkadaşlara anlattığımda söylediğimde inanmıyorlardı gördükten sonra vay be dediler benimde geçenlerde sol aynamı kırmışlardı gece geç geldim üşendim garaja park etmeye sabah bir baktım ayna asılı duruyor kablolar tutuyordu allahtan başka zarar vermemişler olan aynaya olsun en büyük sıkıntı bu olsun nazarı çıktı dedim geçtim yapacak bir şey yok Milletin yarısı araba kullanmayı bilmiyor park halindeki arabaya nasıl çarpmayı sürtmeyi beceriyorlar aklım almıyor tekrardan çok geçmiş olsun halolur içiniz rahat olsun selamlar :)

Gouki

Geçmiş olsun. Olabilecek en iyi yerde olmuş boyasız düzeltilir.

yavuzasci

Neleri düzeltiyorlar bilseniz şaşar kalırsınız youtube sitesinde göçük düzeltmeyle ilgili çeşitli videolar mevcut boyası hasar almamış ancak ezilmiş tavanı bile düzeltiyorlar hemde öyle böyle ezikler değiller ama çoğu eski kafalı boyacılar kaportacılar derki düzeltilip boyanıcak abi ama halbu ki boyası zarar görmemiş ezikler boyasız macunsuz onarılıyor tabi son 2-3 senedir yaygınlaştı Türkiye'de ancak yurt dışında yıllardır var arkadaşlara anlattığımda söylediğimde inanmıyorlardı gördükten sonra vay be dediler benimde geçenlerde sol aynamı kırmışlardı gece geç geldim üşendim garaja park etmeye sabah bir baktım ayna asılı duruyor kablolar tutuyordu allahtan başka zarar vermemişler olan aynaya olsun en büyük sıkıntı bu olsun nazarı çıktı dedim geçtim yapacak bir şey yok Milletin yarısı araba kullanmayı bilmiyor park halindeki arabaya nasıl çarpmayı sürtmeyi beceriyorlar aklım almıyor tekrardan çok geçmiş olsun halolur içiniz rahat olsun selamlar :)

You are not allowed to view links. Register or Login 156'ıma da sitenin içerisinde vurmuşlardı. Tek Alfa Romeo'ya sahibim oturduğum yerde. Muhtemelen nazar değiyor.

koroglubrk

Can sıkıcı bir durum ama Allah beterinden korusun. Ufak bir operasyonla hallolur sıkmayın tatlı canınızı  :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

TRSemih

Hiç canınızı sıkmayın. Boyasız göçük tamiri ile eskisi gibi olur. İstanbul'da bu işi hakkıyla yapan Özlem Kaporta var. Aşağıda linkini paylaşıyorum. Bir gidip randevu alın, sayfalarını muhakkak inceleyin.

Geçmiş olsun.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

erdinc147

benden de bir boyasız göçük giderme adresi ATATÜRK Oto Sanayi 2. Kısım MCT Oto Boyasız göçük giderme düzeltme bu işi bunlar da hakkıyla yapıyorlar tavsiye ederim +1'de benden sıkmayın canınızı nazar çok değiyor farklı arabalar kullandığımız için  :nazar: :)

Orhanga

Yavuz bey merhaba bende siyah GT sahibiyim size @erdinc147 'nin tavsiye ettigi MCT'ye kefil olabilecek biriyim. Heriki kapimdaki vuruklari ayrica aracin C sutunu olarak tabir edilen arka far ile on kapi arasinda nasil oldugunu anlamadigim 15 cm den uzun  bir vuruk vardi hepsini cok guzel tamir ettiler gonul rahatligi ve siddetle tavsiye ederim. Tekrar gecmis olsun

cany

Geçmiş olsun.. Allah daha beterinden korusun.

aurora

Boya olayına çok takılmayın bence, boyansa ne olacak ki?

yavuzasci

Boya olayına çok takılmayın bence, boyansa ne olacak ki?

Şimdiye kadar araç orjinal olduğu için takılıyorum. Benzeri göçük çizik önceki aracımda olduğunda boyatmıştım.

yavuzasci

Yavuz bey merhaba bende siyah GT sahibiyim size You are not allowed to view links. Register or Login 'nin tavsiye ettigi MCT'ye kefil olabilecek biriyim. Heriki kapimdaki vuruklari ayrica aracin C sutunu olarak tabir edilen arka far ile on kapi arasinda nasil oldugunu anlamadigim 15 cm den uzun  bir vuruk vardi hepsini cok guzel tamir ettiler gonul rahatligi ve siddetle tavsiye ederim. Tekrar gecmis olsun

Teşekkürler çok. Bakacağım MCT'ye.

ihsanakdas

geçmiş olsun Allahtan çok büyük değilmiş. ezik köşeli bir yerde olduğu için düzeltme esnasında boya atar gibi geldi bana bence hiç dokunmayın nazar boncuğu olarak kalsın.

erdem1904

Beğen kutusu olsa tıklayacaktım :) Bu kadar takılmayın böyle ufak tefek şeylere... ALLAH büyüğünden, gerçek kazalardan korusun...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

sarpgrey

Geçmiş olsun..canınızı sikmayin daha kotusude olabilirdi.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

rain man

Çok basit görünüyor.sanki daha çok diğer aracın boyası geçmiş gibi.eminim boyasiz halledilir göçük de çok rahat bir yerde bence hiçbir sorun olmaz.ama asıl mesele onu o şekilde yapıp kaçan karaktersizlik bana göre.en azından hiçbirşey olmayacak olsa bile nezaketen bi özür dileyip numara birşey bırakabilirdi.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

oLYmpOs

Geçmiş olsun ufak birşey can sıkmaya değmez Allah beterinden saklasin. Ama tam köşe olan yere vurmuş boyasız hallolmasi biraz zor gibi görünüyor boyanın çatlama ihtimali yuksek düzeltme yapilirken. Bencede hic ellemeyin nazarlık olarak kalsin benimde bagajimda var tam köşe noktasında ellemedim öylece duruyor.

GM Discovery II+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alfa-Latte

Yavuz bey merhaba bende siyah GT sahibiyim size You are not allowed to view links. Register or Login 'nin tavsiye ettigi MCT'ye kefil olabilecek biriyim. Heriki kapimdaki vuruklari ayrica aracin C sutunu olarak tabir edilen arka far ile on kapi arasinda nasil oldugunu anlamadigim 15 cm den uzun  bir vuruk vardi hepsini cok guzel tamir ettiler gonul rahatligi ve siddetle tavsiye ederim. Tekrar gecmis olsun

Orhanga bir şey soracağım, bende GT kullanıcısıyım diğer araçların kapıları açarken benim kapımda tam orta kısmında minik vuruklar. Autoking'de mini onarımdan bazılarını düzelttiler fakat tam verimli olmadı. Ustama sorduğumda düzeltileri sonrasında boyanır dedi. Sizinkini acaba MCT'de boyanmadan mı yaptırdılar
Alfa 33 1.5 Boxer (1986-1992)

Alfa 75 2.0 TS (1992-2012)

Alfa 146 1.6 Boxer (1997-2014)

Alfa GT 2.0 JTS SS (2014-...)

Fatihob

Göçük nerde ben göremedim, resimde ufacık çizgi gibi bişi var o mudur?
..

erkan

Sorun etmeyin desekte gözünüze takılacağı kesin, o yüzden lokal olarak boyatın geçin aynı sorun bende de var oturduğum sitede gt ye 3 üncü sefer sürterek gittiler bu hafta  >:D kendilerini en derin duygularla anıyorum yakın zamanda boyatıcam.

Calibra

Hiç canınızı sıkmayın. Boyasız göçük tamiri ile eskisi gibi olur. İstanbul'da bu işi hakkıyla yapan Özlem Kaporta var. Aşağıda linkini paylaşıyorum. Bir gidip randevu alın, sayfalarını muhakkak inceleyin.

Geçmiş olsun.

Özlem Oto +1
Kolayca halleder.
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2