Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Fiat 500x hakkinda

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doğa Tosun

Fiyat tabiki çok pahalı falat sıfır dacia için 40-45 bin isteniyorsa, 500x, renegade için de 70-80 çok anormal degil bence. Şu fiyat 500'e niyetse bi sempatim var. Son reklamında başrol oynayan kırmızı 500'ü çok seviyorum. Biraz heyecanlı bi motoru olsa abarth body yapar binerim bile belki :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

LUCI0

Bence 500X gerçekten şık ve kaliteli bir araç.Fiyatı da günümüz koşullarında normal.50000TL nin altında sıfır araç almak çok zor artık.B ya da B+ SUV segmentinde nostalji isteyenler Renegate ya da 500X i tercih edebilirler.Bu sınıfta sanıyorum sadece Mini Countryman tarz olarak bu iki araca yakın ama fiyatı sanıyorum daha da yüksektir...

chao

4*4 1,4 170 HP - 9 ileri :90,000 TL
4*2 1,4 170 hp -TCT : 80,000 TL

Bence performansı da düşünülürse fena fiyat değil. masaya oturunca mutlaka bu rakamlardan da indirim yaparlar.
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

chao

You are not allowed to view links. Register or Login
4*4 1,4 170 HP - 9 ileri :90,000 TL
4*2 1,4 170 hp -TCT : 80,000 TL

Bence performansı da düşünülürse fena fiyat değil. masaya oturunca mutlaka bu rakamlardan da indirim yaparlar.

Tct 140 hp, yanlis bilgiyi duzelteyim :)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

sarpgrey

Tiguan ile bu araci karşılaştırmak doğru değil.  Olsa bile Tiguani tercih etmem. Yakıt tüketimi ile başa edilmez tiguannin.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Burak

Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyoruz , 2300 km yapmışız 500 x le  :). Araçtan genel olarak çok memnunum . Kalitesi , donanımı , tasarımı çok iyi bence. Sadece tuketimi biraz fazla şu an ort. 7,5 l ( dizel)   :-[
1997 Gtv V6 TB

muğlalı

Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyoruz , 2300 km yapmışız 500 x le  :). Araçtan genel olarak çok memnunum . Kalitesi , donanımı , tasarımı çok iyi bence. Sadece tuketimi biraz fazla şu an ort. 7,5 l ( dizel)   :-[
alfa romeo-fiatın 1.6 dizeli ve renaultun 1.5 dci si artık rakiplerinden geride kaldı, vag,peugeot-citroen,ford
un dizelleri nerdeyse 1 lt daha az yakıyor.

Ormanci

Tiguan ile bu araci karşılaştırmak doğru değil.  Olsa bile Tiguani tercih etmem. Yakıt tüketimi ile başa edilmez tiguannin.

Fiyat olarak bakarsak bence baya bi doğru :)
Tiguan'ın full'ü 160hp DSG'lisi 96 bin TL, 122'liği 80 küsür bin. Tabi opsiyonları dahil etmedim.

Eh, kendisinden daha küçük aletin donanımlısı aynı fiyata geliyorsa, fiyat kriteri de bence baya bi öne geçer.

500x'in full'ünü ilk geldiğinde 70bin TL gibi bi fiyata veriyorlardı, en güzeli oydu, o fiyatlara çok güzel seçenek. Ama sonrası haram :D

Yakıt tüketiminde bişey yok ki? Küçük hacim aşırı besleme ne tüketiyorsa o :) Daha bile az tüketiyor olabilir. Arkadaşın DSG'li Rocco'su benden az yakıyor mesela :)

max-ime

Fiyatının uygun olup olmadığını satış rakamlarından göreceğiz.

osm156

hayırmıdır sarp abı jeep mı alıoruz :) 147 yı satmada ne alırsan al
"Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz"

sarpgrey

hayırmıdır sarp abı jeep mı alıoruz :) 147 yı satmada ne alırsan al
:) yok yaw satar miyim 147 yi, satsam arkasindan ağlarım sanırım.  :D
Bağımsızlık benim karakterimdir.
Mustafa Kemal ATATÜRK