Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 HAVA FİLİTRESİ

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hayalet-38

Mrb arkadaslar 147 için yag bakımı yaptırdım ve usta polenlı hava filitresi yerine normal hava filitresı taktı bı zararı olurmu yardımcı olursanız sevınırım ???

DcD-Semih

Ölçüleri birebir uyuyorsa, bir yerden hava alma kaçak yapma gibi bir risk yoksa, yerine uymayan filtreyi olmayacak şekilde büzüştürülerek takılmadı ise sorun olmayacaktır. Polenliden kastınız sanırım ekstra süngeri bulunan filtreler. Herhangi bir adı varmı bilmiyorum. Sorun olmaz olmasına da tozdan kirden filtre daha çabuk etkilenir ömrü daha kısa olur, olası risk faktörü doğal olarak artar. Dediğim gibi orjinal ebatta filtre kullandıysanız kalsın 5000km yi tamamlayınca yağ bakımı gelmeden sadece hava filtresini değiştiriverirsiniz.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

hayalet-38

Ölçüleri falan birebir ayni hocam sadece değişim sirasinda cikardigimiz eski hava filtresinde polen vardi yani pamuk benzeri bi yapiyla yüzeyi kaplanmisti değiştiren usta da polensiz olan ini takti araç daha rahat eder diye ama benim aklimda soru işareti kaldi o yüzden bilgi almaya calisiyorum ?

halil

polenlı dediğiniz orjinal,polensiz dediğiniz yan sanayi filtredir.ömrü biraz daha kısadır.çk kafanıza takılıyorsa orjinal filtre ile değiştirin.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

koroglubrk

şu ustaların kendi kafalarına göre yorumları yok mu bitiriyor beni >:(
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

Gouki

Filtreyi yan sanayi kullanan büyük usta!!!!1!!!!!!!!!1!!!!!