Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2 Din tavsiyesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serdar_ileri

147'me double din taktırmak istiyorum. Ama piyasada çok model var. Aşağıdaki ihityaçları karşılayacak model önerirseniz, tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.

1 ) TV özelliği : Araç hareket halindeyken bile mümkün olduğunca kaliteli görüntü sunması.

2 ) Navigasyon : Bilindik, güncellenebilir Türkiye haritası olması. Ek ve önemli olarakta sabit radar kamera ışıklarını önceden (yaklaşık 1,5 km önceden) haber verecek altyapya sahip olması. Örneğin bildiğim kadarıyla iphone'larda  böyle bir uygulama var. Sabit radarların koordinatlarını belli bir siteye giriyorlar. Uygulama bu koordinata göre uyarı veriyor.

3 ) Ses kalitesi ve mümkünse dokunmatik ekran olması : Kaliteli ses önemli.

4 ) Dayanılılık : Kullandıkça düğmesi bozulmasın yada çerçevesinin rengi atmasın gibi.

5 ) Maliyet :  Sonuçta bütçemiz sınırsız değil.

6 ) Arka park kamerası olması

Not : Bir özellik  daha istiyorum ama mümkünmü bilmiyorum. Dışarıdan 2-din'in belli olmaması için kızaklı bir kapak yapısı sunan çerçeve mümkün mü?

Model önerilerinizi bekliyorum

savasy

Serdar Bey Centrafuse yazılımı yüklenen cihazlara da bakın.

Edited by - savasy on 07/01/2011  02:10:34

serdar_ileri

Savas bey sizin yazdığınız mesajdan sonra basit bir araştırmaya gittim ve in-dash denilen 2-din almaktansa 7 yada 9-inch ekranı olan windows işletim sistemi olan bir tablet pc almaya doğru gidiyorum. eğer tablet pc'nin usb girişleri olursada usb gps bağlarım. ayrıca  aracın odbs2 çıkışından hız vs. bilgilerini okuyabilirim...