Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 mk1 arka tampon plastik çıta

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ömer

İyi forumlar herkese,yaklaşık 3 ay önce arka tampondaki 3 parçadan oluşan plastik çıtanın sağ tarafı kayboldu ve antalyadaki neredeyse tüm çıkmacılara baktım ama bulamadım.Yurt dışında bulabilirsin dediler ama yurt dışından alışveriş tecrübem yok,bu parçayı Türkiye den bulabilme ihtimalim var mıdır acaba?

coyote

İlandaki çıkma tamponda sol çıta eksik ve size gereken sağ çıta mevcut. Tüm çıtalar tam olsa muhtemelen çıtaları tek satıp tamponu bozmazlardı ama, bence bu durumda satmaları mümkün. Yalnız, çıkmacıların tek çıtaya tampon fiyatı çekmeleri muhtemel, gerisi sizin pazarlık yeteneğinize kalmış.

You are not allowed to view links. Register or Login

Ömer

You are not allowed to view links. Register or Loginİlandaki çıkma tamponda sol çıta eksik ve size gereken sağ çıta mevcut. Tüm çıtalar tam olsa muhtemelen çıtaları tek satıp tamponu bozmazlardı ama, bence bu durumda satmaları mümkün. Yalnız, çıkmacıların tek çıtaya tampon fiyatı çekmeleri muhtemel, gerisi sizin pazarlık yeteneğinize kalmış.

You are not allowed to view links. Register or Login

Teşekkür ederim,ilana mesaj attım ama geri dönmediler.