0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quote: Mk2'lerde sadece BOSE olanlarda amfi ve woofer var, standart versiyonlarda yoktur.Mk1'de de orjinalinde cam altında hoparlör yoktur. Selim'in hoparlörlerin pioneer olmasından da anlaşıldığı üzere orjinal değil. İlk mesajımda da dediğim gibi takılabilir ama orjinalinde arka cam altında hoparlör bulunmazç
quote: Diyorsunki.. Adamlar hoparlör kapağı koyuyor ama içine hoparlör koymuyor )Ben aldığımda altında başka hoparlör vardı..Ben pioneer taktım dostum.
quote: Merak edib arka tarafı açtım zaten 6 7 tane plastik klips var klipsler çevrilip çıkıyor kaplamayı indirince kolon yerlerinin altına birde keçe koymuşlar keçeyide aşağı çektim yalnız kolon yerleri orjinal oval şekilde uzunlamasına 20 cm geliyor zannediyorum 4 adette vida yerleri var bunların arasıda 16 cm geliyor bu ölçüler standart oval kolon ölçüsü olabilirmi
quote: Sercan'ım benim ilk 156 98 Executive idi ve kolon yoktu.
quote: Merhaba ,uzun süredir okuyucu durumundayım (maşallah demeli nazar deymesin ) hiç sorunsuz devam ediyorum ama Mk2 2004 model 156 var,arkadaki hoperlörlerde ciddi sıkıntı var,özellikle dip bas seslerde cızırdama yapıyor.Değiştirmeyi düşünmüştüm ama döşeme sorun oldu. Kararsız kaldım. Siz ne dersiniz döşeme mi? Keyifli yolculuk mu?