Arkadaşlar merhabalar,
Yaklaşık 3 senedir bindiğim 156-MK1 aracımı ufak ufak restore etmeye niyetlenmiş bulunmaktayım. Bu sebepten dolayı, hep istediğim ancak bir türlü fırsat bulamadığım birkaç şeyi yapmak istiyorum.
Süreç bir süredir gözüme batan ezilmiş sol koltuğu yaptırmaya çalışmakla başladı. Birkaç yerle görüştüm ancak en azından koltukların yan kumaşlarının sökülerek değiştirilmesi gerekli. Sonuçta tek bir koltuğu yaptırıp, diğerlerini ondan farklı bırakmam saçma olur. Böyle olunca da tüm koltuklar için maliyet yükseliyor. Bunları görünce acaba deri koltuk takımı bulabilir miyim diye araştırmaya başladım.
Bursa'da bir çıkmacıda kırmızı deri koltuklar buldum. Ancak fotoğraflardan koltukların baya yıpranmış olduğu görülüyor. Bakım, tamir yapılır ve kurtarılabilir mi diye de gözle görmek lazım ama İstanbul'da olduğum ve çalıştığım için fırsat bulmam pek kolay değil.
Bu durumda sizlere sormak istedim. Elinde, etrafında 156 için orijinal deri koltuk takımı bulunan ve satmak isteyen var mıdır diye. Önceliğim siyah ancak iyi durumda olan diğer renkteki koltuklara da hayır demem pek mümkün değil.
Koltuk takımının yanında kapı içleri olması ekstra olur ancak tam bir takım olursa tabii ki daha iyi olur ama kapı içlerinin olmaması problem değil.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler