0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alpine Marine modelleri deniz taşıtları için sanırım, arabalara oluyormu onu bilmiyorum.Fiyatları da bana pahalı geldi.Üsteki sony gerçekten hoş ama hala piyasada var mı acaba?
Teşekkür ederim, piyasada varmış demek ki, teybi görerek ve konsul ile olan renk uyumuna bakarak almaya karar verdim. Benim için önemli olan renk uyumu ve ön panalde usb girişi ile tuş ve lcd ekran renginin kırmızı olabilmesi çok şey mi istiyorum umut ederim Ankara'da istediğim gibi bir şey bulabilirim.
Herkese tekrardan merhaba, arkadaşlar 2006 model 156 tım daki orjinal teypi değiştirmeyi kafaya koydum, muhtemelen gümüş renkli bir alpine takacam, yanlız kafama takılan bazı hususlar var.1-Arka camın önünde bulunan hoporlör yuvalarının içinde bildiğim kadarıyla hopörlör yok, önde iki küçük tweter, iki hoporlör ve arka kapılarda iki tane hoporlör var tespitim doğrumudur?2-Arka camın önündeki yerlere hoporlör takan var mı? takılması kolay mı? tavsiye edermisiniz.cevaplar için teşekkür ederim.
Gördüğüm kadarıyla renkleri mavi ve değişmiyor gibi, ben özellikle tuş takımı kırmızı olan arıyorum.Bir de usb girişli olanı.Malum 156 ların paneli kırmızı renkli.
Adaptör dediğiniz usb/sd kart dönüştürücü ise ankarada bir kaç oto teypciye sordum benim araçtaki teype olmayacağını söylediler araçta bildiğim kadarıyla orjinal blenkput teyp var, yoksa bende aynı şeyi düşünmüştüm. Bildiğim kadarıyla sende 156 yok ama eski alfacısın bilebilirsin diye soruyorum yukarda da sordum kimse cevap vermedi 156 ların arka camın önünde bulunan yuvalara hoporlör takan var mı bildiğin yanı buralara takılıyomu acaba?