0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sisli olmayan havalarda gece gündüz sis farları açık gezerek karşı yönden gelen sürücülerin bir çoğunun size küfür ettiğini unutmayın.
Küfür neden etsinki insanlar oysa ki herkes bu masum olayı mutlaka yapar yinede xenon konusunda ki fikirlerinize dayanarak vazgeçtim kaliteli halojen ampül sipariş ettim.TEŞEKKÜRLER.
Bu arada, arıza lambası yanmaması için dirençle kandırmaca yapmıyorlar mı? O durumda ampulün gerçekten patladığını anlayabiliyor mu kontrolcü? Yoksa ampul patlasa da uyarısını vermiyor mu? Dipnot olarak; Amerikan park denen şeyi 156'ya yakıştıramıyorum ben. 156'nın tasarımı o kadar "bütün" ki, belli şeyler dışında ne taksanız fazla duruyor. Ben de güvenlik için aşağıdaki şeritlerden gündüz farı yapayım mı ki dedim sonra tövbe ettim, Allah muhafaza Audi'ye benzeyiverir diye. https://www.youtube.com/watch?v=oxoYdOM4V50
Peki sis lambalarına gerçekten ihtiyaç duyduğunuzda ne yapacaksınız? Aşağı baktıkları için bir işe yaramayacaklar!Sis farlarının gerçekten ihtiyaç duyulmadıkça kullanılması @octinum 'un anlattığı sakıncaları beraberinde getiriyor. Yurtdışında sis farlarının gereksiz yere yakılması beraberinde cezayı da getiriyor ancak ülkemizde bırakın normal kullanıcıları, bu işi takip etmesi gereken "genç" kolluk kuvvetleri bile bu bilinçten uzak oldukları ve çağdaş bir kafa yapısında olmadıklarından, ancak "emir" gelmesi durumunda takip etmekteler.İlk defa geçtiğiniz veya devamlı olarak geçtiğiniz halde güvenli olmayan köy veya dağ yollarında, tali yollarda, aydınlatması az veya hiç olmayan yollarda, yolu daha iyi aydınlatabilmek ve görebilmek için mazur görülebilir, ancak gece gündüz demeden, sırf "şekil" olsun diye sis lambalarının yakılması pek hoş değil.
Anlattıklarınızın bilincindeyim fakat yaş genç olunca biraz heves oluyor insanın içinde zaten gelip geçici bir şey zamanla bizde sizler gibi düşünüp uygulayacağız
Anlattıklarınızın hepsini yaptım hiç bi sorun çıkarmıyor ne elektronik nede balans konusunda, ama farlara xenon takmam sislerin ayarınıda aşağıya çektim göz almasın diye
Kardeşim araban on numara olmuş Allah Nazarlardan Korusun jantlarında on numara çok beğendim.Yoncalarıda geçemicem
Sayın admin biz bukadar da şahinci tayfası değiliz yasalarla ve aydınlatmayla olan bu sert tavrınız yaşınızdan olsa gerek diye düşünüyorum tüm hevesim kaçtı gitti aydınlatmanın trafikte ki yerine verdiğiniz önem hiç şüphe götürmez ki maksimum seviyede yaşımıza bağışlayın cahiliz özür dileriz bizde sahip olduklarımızı kendimiz tarzında en iyilemeye çalışıyoruz.Saygılar.