orijinal pandizotun altında hoparlör yuvaları mevcut, ancak bunları alttan mdf ile desteklemek gerekir. ayrıca sesin net gelmesi için yuvaların üstünü de açmal lazım. yani her şekilde kesme işlemi olacak.
fakat pandizota müdahale nihayetinde istenmeyen titreşimler yarattığı için 156'da çok tavsiye edilen bir yöntem değil. ben o açıdan bendeki uygulamayı örnek vermiştim. tercih sizin elbette.
subwoofersız sistem nasıl oldu sorusuna gelirsek, bu senin ne beklediğine bağlı. ben net ve kaliteli bir ses istiyordum, buna da ulaştım. yine de basları yeterince desteklemesi için kapılarda oldukça ağır bir izolasyon malzemesi kullanıldı. sistem bu hali ile yüksek seste bile benim için yeterli bası sağlıyor. ancak subwoofer gibi değil elbette. dediğim gibi bu ne istediğine bağlı birşey.
Alpine teypler ile direksiyon kumandaları kullanılıyor ancak bunun için adaptör takılması şart. Adaptör için her seferinde yurtdışan sipariş veriliyor ve beklemek gerekiyor. Erhan 2-3 ay kadar beklemişti yanılmıyorsam. Ben de 4 aydır bekliyorum.