Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 Yan Marspiyel Bulma Hakkında

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfacan

Forumda var olan bir iki konuyu inceledim ama bulamadım . mk1 kasaya göre uygun yan marşpiyel arıyorum . You are not allowed to view links. Register or Login abinin eski 156 sında vardı ve çok güzeldi .

Şu şekilde ;

Sanırım bu novitec marka .

Bu veya buna benzer birşey bulmak istiyorum .  Bilen duyan varmıdır  :)

alfacan

iskoc

2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

coyote

Ben kendi 156'm için ararken şunu bulmuştum:

You are not allowed to view links. Register or Login

Hatta, aynı yerden ön ve arka tampon eklentilerini de alacaktım ama, şimdilik yalan oldu :(

alfacan

Ben kendi 156'm için ararken şunu bulmuştum:

Hatta, aynı yerden ön ve arka tampon eklentilerini de alacaktım ama, şimdilik yalan oldu :(

Sadece ön ek güzel ki ondan kullanıyorum zaten . Yan ek 'i hiç beğenmedim .

Başka model de yok sahibinden de .

ali kaynak

Resimdekiler orjinal aksesuar mı Ercan ?
Lancia delta III

alfacan

Resimdekiler orjinal aksesuar mı Ercan ?

Shopalfistide satiliyor orjinal novitec olmasi lazim

Aykuttopuz

Forumda öylesini gezinirken gördüm konuyu bende aynı siteden aldım ama montajı sıkıntılı ve fiberden çok ince yapmışlar ölçülerde problem yaşadık ustam bazı bölgelerden kesip uzatmak zorunda kaldı. Anlayacağınız hazır kit gibi değil aynı şekilde fiberle birleştirdiler doğal olarak macun ve boya masrafı çıkıyor bilginiz olsun. Ama değer mi diye sorarsan değer ortaya nefis birşey çıkıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ku2

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Benim eski 2.5 da komple Zender kit vardı. Resimleri yukarıda. Ankara'da Karlıkçı Halil den almıştım. Kalıpları var. Hala yapıp satıyor diye biliyorum.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

coyote

Forumda öylesini gezinirken gördüm konuyu bende aynı siteden aldım ama montajı sıkıntılı ve fiberden çok ince yapmışlar ölçülerde problem yaşadık ustam bazı bölgelerden kesip uzatmak zorunda kaldı. Anlayacağınız hazır kit gibi değil aynı şekilde fiberle birleştirdiler doğal olarak macun ve boya masrafı çıkıyor bilginiz olsun. Ama değer mi diye sorarsan değer ortaya nefis birşey çıkıyor.

Aracınızın uygulama sonrası fotoğraflarını burada paylaşmanız mümkün mü?

alfacan

Teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login

Ön eki karlikci halilden sipariş etmiştim . Ama montajında zorlandık ve ölçüler tam olmadı , oturmadı. Kesip biçip öyle taktık . Zaman olsada Ankaraya gelip bizzat yerinde yaptırsak.

Aykuttopuz

Daha boyatmadım çirkin duruyo diye fotoğraf çekmedim ama çekip atarım

oLYmpOs

Bir hafta önce bende taktirdim yan marspiyel GT modeli olandan hatta ön tampon eki ve komple arka tamponda GT modeliydi ve bagaj ustu spolier de vardı kit olarak aldım fakat sadece yan marspiyel ve bagaj ustu spolier biraz ugrasla oturdu yerine ön tampon ve arka tampon olmadı ankaradan halil yüksel diye birinden sipariş vermiştim şaşmaz dan sanırım karlikci halil dedikleri olsa gerek. Ön tampon ve arka tamponu geri iade ettim bana yakın bir ilçede polyester işi tapan bir usta var bayramdan sonra orada güzel birşeyler yapicaz artık.[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bu resimde oturmayan ve kısa gelen arka tampon arka panel görünüyor alttan ve çirkin bir görüntü oluşturuyor.

Alfa Romeo mk1 156 2.0 TS

ku2

Benim aldığım parçaların montajı Halil de yapıldı. Sıkıntı olmadı hiç. Çok memnun kalmıştım.
--

TRSemih

Fiberden oldum olası haz etmedim. Dalgalı durur, oturmaz vs. Karlıkçı Halil'in de işçiliği içler acısı..
Plastik abs novitec denk gelirse ne ala..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Kurzuk

Benim aldığım parçaların montajı Halil de yapıldı. Sıkıntı olmadı hiç. Çok memnun kalmıştım.
Edit: Başlığın konusunun biraz dışına çıktım ama Halil'i çok duyarım denk gelince yazayım istedim.
Selim hazır oralardasın bizim şu spoilerlerden Halil'e yaptırsak ya çok yakışıyor. Prototipin maliyetini ben karşılarım. Beğenirsek mutlaka başka GT sahipleri de talep edebilir. Ben Polonya'da canlı da gördüm çok güzel.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

rain man

Beyaz gt de başkaymış. Fiber söz konusu olduğu için ben de tr de yer alan ilanları sipariş edemedim yoksa çok düz duran arka tampona ek ve yan marşpiyel hevesim vardı 147 için.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

ku2

GT için olan spoyleri beğenemedim valla. Kısa kalmış. Bagaj kapağı eni kadar olmalı sanki.
--

Kurzuk

GT için olan spoyleri beğenemedim valla. Kısa kalmış. Bagaj kapağı eni kadar olmalı sanki.
Bagaj kapağının çizgisi boyunca uzayabilir o kavise uygun olarak çıkarsa da güzel olur. Ama bu hali de çok kibar duruyor bence.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

alfacan

Sanırım karlıkçı halilden başka yer yok . :)

TRSemih

Hiç bulaşma o halde ;)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ku2

Hiç bulaşma o halde ;)

O kadar da değil canım..!
Ben memnun kaldım yapılan işten. Resimleri yukarıda paylaşmıştım.
Bence Halil'den temin edilebilir parçalar..
İlla plastik olsun deniyorsa..O zaman yurtdışından getirilebiir parçalar..
Ama kaç para tutar kimbilir.
--

TRSemih

Hiç bulaşma o halde ;)

O kadar da değil canım..!
Ben memnun kaldım yapılan işten. Resimleri yukarıda paylaşmıştım.
Bence Halil'den temin edilebilir parçalar..
İlla plastik olsun deniyorsa..O zaman yurtdışından getirilebiir parçalar..
Ama kaç para tutar kimbilir.

o kadar abi..! :)
kaç yıl önce ne şartlarda hangi usta tarafından yapıldı senın parçalar bilemem ama şu anda çalışanların işçilikleri içler acısı. halil locasında keyif yapıyor zaten. atolyeden bi'haber.

156'yı ilk aldığım sıralar zender spoiler bulamadığım için bir hevesle (takıntılarımdan kurtularak) slim spoiler yaptırdım. 1-2 ay sonra dayanamadım söküp attım. üstten bakınca görüntü berbattı, yamuk yumuk. yine yakın zamanda yaşanmış başka bir sıkıntı yukarıda da yazılmış. zaten alfalarımız için kendi aksesuarları dışında benzer / alt kalite bir aksesuar kullanılmaması gerektiği konusunda da hepimiz hem fikiriz diye düşünüyorum.

ben fiberi oldum olası sev(e)medim. illa ki iyi yapanlarda vardır ama bizimkilerin yaptığı sapla samanın karışımından yapılmış vur-kaç işinden öte değil..
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

hannibal

Lester diye de geçiyor bu marşpiyel. Novitec, lester.. Hangi markanın tasarımıdır, kim kimden kopyalamış bilemiyorum. Sonuç olarak nasıl alabiliriz? Bilen biri varsa aydınlatsın bizi...
shop alfisti'de var mesela novitec ve sport olarak. ancak oradan hiç bu tarz bir alışveriş yapmadım.
Yapanlardan fikir bekliyoruz :)

alfacan

Lester diye de geçiyor bu marşpiyel. Novitec, lester.. Hangi markanın tasarımıdır, kim kimden kopyalamış bilemiyorum. Sonuç olarak nasıl alabiliriz? Bilen biri varsa aydınlatsın bizi...
shop alfisti'de var mesela novitec ve sport olarak. ancak oradan hiç bu tarz bir alışveriş yapmadım.
Yapanlardan fikir bekliyoruz :)

Ankara'daki karlıkçı halilden aldığım ön ek in işçiliğini görünce elim yan marşpiyel siparişi vermeye gitmedi .

Shop alfisti de kur farkından dolayı bana biraz pahalı geliyor .

Ortası yok bu işin.:)