Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Orta Konsol Kaplama

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
sevemedim gitti şu karbonu
Halit senin göğüslük çizgililerden değil galiba düz bende fırçalanmış metal istiyorum ama tırtıklı olduğundan kaplama tutmaz diyorlar

yok abi düz değil. Çizgili tırtıklı :D

quzman

Şöyle bir film var , belki işe yarar .

ar.159

Halit senin göğüslük çizgililerden değil galiba düz bende fırçalanmış metal istiyorum ama tırtıklı olduğundan kaplama tutmaz diyorlar

kaplamacı tırtıklı tutmaz dedi ya tutuyorsa bende girişeyim direk gel ortak sipariş verelim
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

kaplamacı tırtıklı tutmaz dedi ya tutuyorsa bende girişeyim direk gel ortak sipariş verelim

Abi Bendeki folyo no name di. Ben kenarların tutmayışını folyonun kalitesizliğine bağladım. 3M tutar diye düşünüyorum ama %100 garanti veremem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ar.159

Arka tarafa ssglam bi çift Taraflı bant yaparız tutar da o tirtiklar nasıl duruyor altinda?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Utku

Arka tarafa ssglam bi çift Taraflı bant yaparız tutar da o tirtiklar nasıl duruyor altinda?

Ustad ? Hani begenmeye baslamistin ?
Cok tatli orjinal bi renge sahip konsolun, sadece ufak izleri yok edecek bi formul lazim
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

hi_cazz

Yok bantlık bişey değil. Zaten kalın olduğundan alttaki tırtıklar belli olmuyor.

ar.159

Ustad ? Hani begenmeye baslamistin ?
Cok tatli orjinal bi renge sahip konsolun, sadece ufak izleri yok edecek bi formul lazim
Ya son derece beğeniyorum ama çizikleri giderecek bir yöntem yok maalesef boyadada o rengi tutturamazlar birde zamanla boya atma yasanacak

34 AV 0020 COMING SOON!!

Deniz

Plasti dip ile o tırtıklı parçalar kaplansa dolgu görevi göreceğinden tırtıklı yapı kaybolacaktır. Sonrasında üzerine istenilen kaplama yapılabilir diye düşünüyorum.
@ar.159 @hi_cazz

ar.159

Ya aslında adamlar sektörde yapilmayani yapıp gerçek metal kullanmışlar onu plastige çevirmek cokta Hoşuma gitmiyor ama iyi fikir gercekten metal hissini verecek kaliteli birde folyo bulunursa güzel sonuc alınabilir

34 AV 0020 COMING SOON!!

Deniz

Abi dip burada dolgu görevi görecek ki üzerine istediğin kaplamayı uygula bence mantıklı orjinalede dönmesi kolay. Denenebilir

ar.159

O zaman ebayda falan istediğimiz kalitede fircalanmis metal folyo bulursak bu ise girişelim

34 AV 0020 COMING SOON!!

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login olabilir aslında. Tek sıkıntı şu. Acaba folyo plastidip üzerine nasıl tutunur?

You are not allowed to view links. Register or Login abi 3M'de var bildiğim kadarıyla.

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login abi kafalar nelerle meşgul neler diyorsunuz.

tırtıklı yapıyı plastidiple dolduralım falan  :)) plastidipi istediğiniz kadar doldurun, sert olmayacağı için dediğiniz şey sadece hayal.

işin daha kolayını söyleyeyim,
gidin çıkmacıdan kırık dökük vs farketmez 159 progression (dümdüz tırtıksız gümüş renk)konsolu alın, max 100-150 lira (ki temizi bu para) , istediğiniz gibi oynayın durun. orjinal tırtıklı olan konsolunuz da geri dönülemez hatalar ile boğuşmasın.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ar.159

Ah nerde bulsana bana birtane

34 AV 0020 COMING SOON!!

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login abi kafalar nelerle meşgul neler diyorsunuz.

tırtıklı yapıyı plastidiple dolduralım falan  :)) plastidipi istediğiniz kadar doldurun, sert olmayacağı için dediğiniz şey sadece hayal.

işin daha kolayını söyleyeyim,
gidin çıkmacıdan kırık dökük vs farketmez 159 progression (dümdüz tırtıksız gümüş renk)konsolu alın, max 100-150 lira (ki temizi bu para) , istediğiniz gibi oynayın durun. orjinal tırtıklı olan konsolunuz da geri dönülemez hatalar ile boğuşmasın.

Volkan zaten benim pilastidip ile alakalı bir bilgim yok. O Yüzden nasıl olacağınıda bilmem. Gerçi benim bu işle uğraşacak zamanım da yok ya.

wolkanku

Ah nerde bulsana bana birtane

çıkmacı recep'i aradın mı?
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

hi_cazz

Abi çözüm oysa bence uğraşmaya değmez. Hadi büyük parçayı ve vites çerçevesini buldun. Direksiyon, çıtalar ne olacak?

wolkanku

Abi çözüm oysa bence uğraşmaya değmez. Hadi büyük parçayı ve vites çerçevesini buldun. Direksiyon, çıtalar ne olacak?

Tamamı satılık olarak oluyor, pert arabalardan çıkıyor. En kötü tolgaözhana sorun yurtdışından bulunur

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ES53

Hocam ben piano black olani da begenmedim.Karbon olan zaten vasat.Guzel bi deseni var orjinalinin.Eger degistirmek istiyosaniz Su baski transferi diye bi olay var.Trimleri sokup onu yaptirmanizi oneririm.Orjinalinden bir farki olmaz ve omurluk olur.İstediginiz deseni yaptirabilirsiniz

Ben motosikletimi komple plastidip boyamistim.Konsola plastidip uygulamasi arkadaslarinda dedigi gibi bosluklari doldurmaz.Anahtar tirnak vs gelirse bas agritir.Orjinal konsolu bu sekilde heba etmeyin derim

Adza

Hocam ben piano black olani da begenmedim.Karbon olan zaten vasat.Guzel bi deseni var orjinalinin.Eger degistirmek istiyosaniz Su baski transferi diye bi olay var.Trimleri sokup onu yaptirmanizi oneririm.Orjinalinden bir farki olmaz ve omurluk olur.İstediginiz deseni yaptirabilirsiniz

Ben motosikletimi komple plastidip boyamistim.Konsola plastidip uygulamasi arkadaslarinda dedigi gibi bosluklari doldurmaz.Anahtar tirnak vs gelirse bas agritir.Orjinal konsolu bu sekilde heba etmeyin derim

Sulu baskı benim aklımı iyiden iyiye çelmeye başladı, ekonomik olarak kendimi hazırlayıp girişesim var :D

Plastidip konusunda size katılıyorum, kaplama yapmanın basit bir yolu sadece plastidip. el temasının bol olduğu yerlerde sıkıntılı. üstüne tutmayacağını düşünüyorum yapılacak işlemin.

harunk

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Buda benim piano black

Tarık İPhone5'ten gönderdi.

Güzel duruyor begendım nerde yaptırdınız acaba??
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151