Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Piano Black Jant ve Difüzör

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atatuncel

You are not allowed to view links. Register or Login
elinize sağlık çok güzel duruyor jantlar.benimde niyetim var açıkçası fakat piano black değilde daha mat bir renk olabilir.siz ne dersiniz?

Oncelikle tesekkur ederim. Valla ben parlak rengi daha cok yakistiriyorum zevk meselesi bence kimseye sormayin kendiniz karar verin derim :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

06 AT 0706 Giulietta

chao

Zevk meselesi elinize sağlık... Ben de gunmetalciyim, siyah jant arabayı boğuyor bana göre.. Ama emeğinize sağlık  :yukari-ok:
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

atatuncel

Tesekkurler

06 AT 0706 Giulietta

engin uzun

Gule gule kullanin ama jantlar sanki kayip gibi.
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

atatuncel

Gule gule kullanin ama jantlar sanki kayip gibi.

Fotografin azizligi. Canlida kayip yok :)

06 AT 0706 Giulietta

Baskan

Güzel olmuş ata çok beğendim. Sanırım tek çıkış difüzör ile devam edeceksin, eğer öyleyse tavsiyem büyük bir kafa tak daha dolgun gözüksün arkadan..
Fotolarda çok karanlık çıkmış ancak bire birde, heleki güneş altında ışıl ışıl parlar meret :) Verniği güzel olmuş.

milano 75

Güzel olmuş ata çok beğendim. Sanırım tek çıkış difüzör ile devam edeceksin, eğer öyleyse tavsiyem büyük bir kafa tak daha dolgun gözüksün arkadan..
Fotolarda çok karanlık çıkmış ancak bire birde, heleki güneş altında ışıl ışıl parlar meret :) Verniği güzel olmuş.
güzel olmuş bence de,gunmetalde güzel,buda güzel .zevk sizin,yalnız ön taraf uyumu bozuyor,eminim orayıda halledersiniz.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

atatuncel

Cok tesekkurler. Valla firsatini bulursam cift cikisa donerim de buyuk kafa tak dediniz aklimi celdiniz cok iyi bir fikir :) tesekkurler.

güzel olmuş bence de,gunmetalde güzel,buda güzel .zevk sizin,yalnız ön taraf uyumu bozuyor,eminim orayıda halledersiniz.

on taraf zaten piano black arac kirli oldugundan dolayi oyle cikmis.

06 AT 0706 Giulietta

Erdinc küflü

Güzel olmuş ...güle güle kullanın difüzör Çok şık olmuş ...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adza

Ellerinize sağlık valla, çok güzel olmuş maşallah :nazar:
Tek çıkışı tercih etmeyecek olsam da, biraz dolgun büyük bi uç takarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum
Aslında tek çıkış bana çok sıradan geliyor nedense. Ama bu araca ne yapsanız yakışıyor ya.
Keyifli sürüşler

Yukarıda da aynı dolgun büyük çıkış muhabbeti dönmüş, şaşırdım okumadan cevap yazmıştım :D

atatuncel

Cok tesekkurler.

Tek çıkışı tercih etmeyecek olsam da, biraz dolgun büyük bi uç takarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum
Aslında tek çıkış bana çok sıradan geliyor nedense. Ama bu araca ne yapsanız yakışıyor ya.
Keyifli sürüşler

Yukarıda da aynı dolgun büyük çıkış muhabbeti dönmüş, şaşırdım okumadan cevap yazmıştım :D

Evet benimde aklima yatti bu fikir en kisa zamanda insallah

06 AT 0706 Giulietta

Adza

Cok tesekkurler.

Keyifli sürüşler

Evet benimde aklima yatti bu fikir en kisa zamanda insallah

Düzgün çekim yapan bir makina bulduğunuz zaman jantların daha net fotoğrafını çekseniz gözümüz gönlümüz açılsa :)

Erdinc küflü

Bende gazla. Difüzörü degiştirdım .. Gri çerceveleride boyatsammı ? Diyorumm [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

wolkanw

Güzel işlem 10 numara olmuş. Abi imkan böyle kendi kendine aklına ne gelirse yapacaksın.    :alkis: :rock: :haydi:

Erdinc küflü

atatuncel

Daha gorunur bir sekilde
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
06 AT 0706 Giulietta

ajavelin

Canli görmedim ama fotolarda siyah jant güzel gözükmüyor bence

atatuncel

Canli görmedim ama fotolarda siyah jant güzel gözükmüyor bence
Tercih meselesi
06 AT 0706 Giulietta

Ugur55

2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

atatuncel

olmuş kesinlikle...
Tesekkurler
06 AT 0706 Giulietta

Erdinc küflü

Benimde siyah !!! Bende cok begenmiyorum ancak siyah jant modifiyede kullanılan bir renktir ... Sarı ve kırmızı kullanılmıyor .. Radogrey daha iyi olabılırdi..  ..