0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel olmuş.
Elinize sağlık gayet güzel olmuş
Bu tarz trimlerde hep aklıma gelmiştir aslında denemelik uygulanabilir mi diye, bilirsiniz bazı arabaların marşbiyellerinde boyaya ek olarak pütür bulunur. Acaba böyle kapı kolu, cam düğmesi çerçevesi gibi yerlere öyle atılsa güzel bir görüntü olmaz mı ?SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selam Ümit, güzel olmuş, eline sağlık. Aynı işlemleri ben de geçen sene yapmıştım mat siyah ile boyadım, Kalıcı oluyor, şimdiye kadar çizilme, kalkma vs olmadı
Ellerinize sağlık, yepyeni görünüyor.
Çok başarılı. umarım uzun ömürlü olur
Üzerine 3 kat vernikle piano black benzeri olurLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cam düğmelerinin ve kapı açma kollarının etrafındaki plastik trimlerin üzerindeki,kalite hissini artıran yumuşak kaplamaların çizilmesi,soyulması sonucu oluşan deformasyon canımı sıkıyordu ve boyamaya karar verdim.Deneme amaçlı sol arka kapı düğmesinin olduğu kısmı söktüm ve ince zımparayla iyice zımparaladım. Yapı marketten aldığım tampon boyası ile ile en az yarım saatlik kuruma arası vererek 3 kat boyadım. Sonuç hoşuma gitti.Yapmak isteyen arkadaşların özellikle dikkat etmesi gereken noktalar şunlar:yüzeyi cok iyi zımparalayın.yumuşak katmandan nokta kadar dahi kalmasın.Ve spreyi yakından sıkmayın.sprey sarfiyatı fazla olacak ama uzaktan tutup toz halinde parçaya düşmesine dikkat edin.Spreyi 25 liraya aldım.sanırım tek şişe yetmeyecek.trimlerin tamamını bitirince mesajı güncelleştiririmRedmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ümit bey.4 kapı içinde aynı uygulamayı yaptınız mı.Kaç adet sprey kullandınız.Bende yapmak istiyorum.
elinize sağlık güzel görünüyor.peki bej rengi trim parçlara uygun bildiğiniz boya varmı?
Inox effect'i vites topuzun da mı çalıştınız?